馬飛 發表於 2010-5-10 19:03:54

2010.05.16 夏日老實優柔"游"~ Cross training

夏日老實優柔"游"~ Cross training

講左好耐話去游下水 大家研究一下~
總算等到夏天真正來臨啦@@
GO! GO! GO!

地點: 維多利亞公園(摩利封池維修中)
活動: 游泳, 玩水, 特訓
日期: 星期日 5月16日
時間: 09:45門口集合 10:00AM 入場

組織一下先~~ 集合一下大家得閒的時間

1. matthew~文
2. mc (得16/5 先得...最好係朝早)
3. wadee (6/6可能有比賽)
4. simonso (16/5 ok,30/5 我會出海,6/6 一半一半。)
5. Terry (6/6有比賽)
6. PO
7. longlx
8.

mc 發表於 2010-5-10 20:33:27

GO! GO! GO!

地點: 摩利臣山 / 維園 (中間點吧)
日期: 星期日(待定)

3.
4.
5.

wadee 發表於 2010-5-10 21:06:27

GO! GO! GO!

地點: 摩利臣山 / 維園 (中間點吧)
日期: 星期日(待定)

4.
5.

Simon So 發表於 2010-5-10 21:24:36

4. simonso (16/5 ok,30/5 我會出海,6/6 一半一半。)
5.

山海赤子 發表於 2010-5-10 22:04:20

5. 赤子 (30/5 ok, 6/6 tbc)

shogikin 發表於 2010-5-10 22:06:47

6. Kin (6/6)

TerrySze 發表於 2010-5-10 23:01:33

6. Kin (6/6)
7. Terry (6/6有比賽)

山海赤子 發表於 2010-5-10 23:13:05

6/6 比完賽去優優柔游咪幾好

馬飛 發表於 2010-5-11 00:13:28

TERRY 你都未投@.@

cu83 發表於 2010-5-11 07:06:55

唔係好識游水!:L

曲奇 發表於 2010-5-11 08:03:13

原帖由 cu83 於 2010-5-11 07:06 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif

唔係好識游水!:L

CU, 你咁都唔識游水.... = ='''''''''''

longlx 發表於 2010-5-11 09:53:54

hjhjD094hjhj CU SIR唔該幫我執番塊浮板吖~

馬飛 發表於 2010-5-11 11:43:43

最後投埋今晚吧~~聽日決定啦~

sealion 發表於 2010-5-11 11:58:29

我想問下,我有同CUsir一樣的難題.....都唔糸好識游水,咁會唔會有人教自由式加tyuytugj

馬飛 發表於 2010-5-11 12:41:32

原帖由 sealion 於 2010-5-11 11:58 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif
我想問下,我有同CUsir一樣的難題.....都唔糸好識游水,咁會唔會有人教自由式加tyuytugj" />" />

你可以好似cu 咁帶水泡ghijkyukhjkl

馬飛 發表於 2010-5-11 23:58:54

GO! GO! GO!

地點: 維多利亞公園(摩利封池維修中)
日期: 星期日 5月16日
時間: 09:45門口集合 10:00AM 入場

5. Terry (6/6有比賽)
6. PO
7. longlx
8.

TerrySze 發表於 2010-5-15 00:21:11

5. PO
6. longlx
7.
8.

Sorry matthew...我有野做...黎唔到ng028hgh ng028hgh

TNT 發表於 2010-5-15 20:49:45

5. PO
6. longlx
7. TNT (我又嚟浮下)
8.
頁: [1]
查看完整版本: 2010.05.16 夏日老實優柔"游"~ Cross training

香港長跑網