jefflam 發表於 2011-10-29 22:48:29

屯門新跑手報到

大家好,我叫Jeff 30歲,10月先開始練下跑,啱啱跑完蘋果日報10k(超慢),想加入長跑網,跟Ching 你地學下野,另外想問下已send表格,入數紙相片比你們,係咪要等你地審核?希望日後可以同ching們跑步,多多指教

(TSW)Michael 發表於 2011-10-30 20:00:39

HI~有無報咩比賽咁~:loveliness:

jefflam 發表於 2011-10-31 10:03:58

Ching 我報左nb15k,4�12石門10k, 同埋15�1金門嗰個半馬,希望到時見到大家

kf 發表於 2011-11-3 21:29:53

歡迎呀
大西北wong sir逢星期一都有練習歡迎參加,好熱鬧架

另外其它區都有好多約跑,有時間一齊黎玩丫

tank1438 發表於 2011-11-3 21:43:43

nb15k我都有報,星期日見喇ching

mill 發表於 2011-11-5 12:52:14

jeff你好呀! 原來我未來這裡同你打招呼的. hjhjD130hjhj失敬失敬
你10月先開始跑, 已經跑得好好啦! 大家一齊加油!
星期5晚同你跑過了, 第日得閒都希望你再join我地啊!hjhjD146hjhj

heho 發表於 2011-11-5 21:00:01

師兄請問跑開屯門邊頭???
小弟大B哥..經常跑碼頭,兆康,三聖...有時落跑去濕地睇雀仔!!可相約PM我!!

jefflam 發表於 2011-11-5 22:40:44

回復 7# 的帖子

好呀,大b哥,我住兆康嗰頭,平時跑去蝴蝶灣到跑番轉頭去鄧記,不過真係跑得好慢,等我操下先,再約ching你一齊跑下吹下水:lol

heho 發表於 2011-11-5 23:21:01

唔緊要!!快慢隨意..想一齊跑可pm我!

(TSW)Michael 發表於 2011-11-6 20:40:05

原帖由 henrykyho 於 2011-11-5 23:21 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif
唔緊要!!快慢隨意..想一齊跑可pm我!
大B哥- -
個名好正:lol
頁: [1]
查看完整版本: 屯門新跑手報到

香港長跑網