雞咁腳 發表於 2012-5-22 11:05:59

~新手報到~

大家好, 第一次來報到:loveliness:

kf 發表於 2012-5-22 13:15:40

歡迎呀 hjhem37hj

平時會去邊度跑步呀 hjhem27hj

seablack 發表於 2012-5-22 13:48:37

歡迎歡迎!可以去各分區和大伙兒一起跑!

原帖由 雞咁腳 於 22/5/2012 11:05 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif

ccomeout 發表於 2012-5-22 18:36:33

歡迎!有時間去約跑區睇下邊樹就腳,約埋一齊跑!
:)

雞咁腳 發表於 2012-5-24 12:26:18

我每星期日都會由屏山沿輕鐵站跑, 最遠去到蔡意橋就跑回去.....其實平日我去GYM房跑機, 但唔係太喜歡:( , 如果回家後出去跑街又太靜.....我跑得好慢咋(龜速)....唔敢搵人陪跑:L

laputa99 發表於 2012-5-24 12:41:30

原帖由 雞咁腳 於 2012-5-24 12:26 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif
我每星期日都會由屏山沿輕鐵站跑, 最遠去到蔡意橋就跑回去.....其實平日我去GYM房跑機, 但唔係太喜歡:( , 如果回家後出去跑街又太靜.....我跑得好慢咋(龜速)....唔敢搵人陪跑:L

歡迎雞咁腳 ching/ctse.跑得多就快, 同埋一班人練先會有衝勁, 你住屯門, 逢星期一晚7時鄧兆堅運動場有一班人跑歩, 教練是wong sir好好人,有空就來.
btw, 你個名好搗笑:lol

tank1438 發表於 2012-5-24 13:20:11

歡迎雞咁腳 ching/ctse,叫得雞咁腳即係唔慌跑得慢喇...:lol

Turtle 發表於 2012-5-24 14:07:37

welcome 雞咁腳兄! hgjugyyytu

skylinelin 發表於 2012-5-24 17:51:57

歡迎啊hjhj01218hjhj

叫得雞咁腳一定有咁快走咁快啦。 如果師兄\師姐有時間都可以來元朗大球場練跑。噚晚我好似見到阿峰師兄同幾個跑網師兄師姐一齊練嘢。

Tarry 發表於 2012-5-25 13:33:03

原帖由 雞咁腳 於 2012-5-22 11:05 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif

雞咁腳 ching/ctse 歡迎加入長跑網hjhj01218hjhj

阿貓 發表於 2012-5-25 22:44:42

hgjhgjghjgh 究竟你係 雞咁腳 or龜咁腳 hgjhgjghjgh老老實實答
fghfghfghgfjn唔好意思, 激動咗少少 hjkhjkhjkhbnmj 我係 龜咁腳, :handshake 歡迎你/妳阿

carrie1014 發表於 2012-5-26 20:30:48

halo ..雞咁腳ching/ctse...我都係初來報到:handshake
請多多指教:)

Jacky 發表於 2012-5-27 15:16:14

歡迎各位新朋友啊∼∼!有時間可以多點参加約跑,同自己一個人跑有很大不同喔,開心熱鬧很多的∼∼!hgj091ghjghj

雞咁腳 發表於 2012-5-29 18:01:40

小妹雖然叫雞咁腳..實質係龜咁腳:L , 今年第一次跑渣馬, 時間72分鐘, 因為體重關係:@ , 只求完成長距離, 不求快....但我有信心將來會...長(途)...輕(鬆)...快(速)...成為真正既雞咁腳 :victory: :victory:

Tarry 發表於 2012-5-30 13:24:02

原帖由 雞咁腳 於 2012-5-29 18:01 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif
小妹雖然叫雞咁腳..實質係龜咁腳:L , 今年第一次跑渣馬, 時間72分鐘, 因為體重關係:@ , 只求完成長距離, 不求快....但我有信心將來會...長(途)...輕(鬆)...快(速)...成為真正既雞咁腳 :victory: :victory:

無論妳係雞咁腳 /龜咁腳, 我哋都全力支持妳加跑步界, 咁我哋又加多個新力軍啦yughgghj , 長跑長有呀, 72分鐘唔錯呀, 加油, 體重, 健康就得啦,
好高興認識好呀:handshake
頁: [1]
查看完整版本: ~新手報到~

香港長跑網