bunbun 發表於 2013-5-10 06:19:28

鰂魚涌海濱花園 跑步玩樂於東區四園

http://www.am730.com.hk/article.php?article=154168
跑步玩樂於東區四園

akirayuki 發表於 2013-5-10 19:46:47

我由炮台山AIA開始跑, 去到愛秩序灣公園返轉頭跑番去AIA, 岩岩10K

Sam.128 發表於 2013-5-13 14:42:16

如果想跑鰂魚涌海濱公園,請問有邊位師兄師姐知道除西灣河
體育館可存放行李外,仲有邊個位置有Locker同可以沖身?

龜兔競跑 發表於 2013-5-13 17:50:42

Sam.128 發表於 2013-5-13 14:42 static/image/common/back.gif
體育館可存放行李外,仲有邊個位置有Locker同可 ...

鰂魚涌公園人造草足球場傍邊有更衣室,可沖身,有locker,不過小弟未用過(只係踢波換衫見到,吳肯定是否入銀仔),
所以您最好先打去問吓,另外,更衣室不大,如夜晚多人book場踢波時間會幾迫.

allanccl 發表於 2013-5-13 18:12:43

Sam.128 發表於 2013-5-13 14:42 static/image/common/back.gif
體育館可存放行李外,仲有邊個位置有Locker同可 ...

港島東體育館有好多好多locker,有冷熱水沖涼。

Sam.128 發表於 2013-5-13 23:24:11

allanccl 發表於 2013-5-13 18:12 static/image/common/back.gif
港島東體育館有好多好多locker,有冷熱水沖涼。

thank you!多謝亮哥提供資料{:26_2125:}

阿聰 發表於 2013-5-21 22:26:55

如果由鰂魚涌公園二期開跑,請問要跑邊度回程到公園先至夠10K 呢?

robusto 發表於 2013-11-20 09:40:16

阿聰 發表於 2013-5-21 22:26
如果由鰂魚涌公園二期開跑,請問要跑邊度回程到公園先至夠10K 呢?

鰂魚涌公園(大昌行)>北角差館>狗公園>Shaukeiwan 避風塘>亞公岩道>柴湾道頂>回頭大約10k
頁: [1]
查看完整版本: 鰂魚涌海濱花園 跑步玩樂於東區四園

香港長跑網