bunbun 發表於 2013-10-29 10:23:32

報唔到十公里賽事, 點算好?

報唔到十公里賽事, 點算好?

(每年, 都有不少人問這問題)

jack.tsang 發表於 2013-10-29 11:36:23

十K真係好多,
到宜家都跑咗三個,黎緊仲有N個10 加幾隻馬可以報
洗乜一定渣馬:)

kokyan_lam 發表於 2013-10-29 11:05:36

如果真係想去[比賽]的話, 而家到3月每星期都有10k賽, 呢d先係真正的比賽

chowsmile 發表於 2013-10-29 10:24:47

試下郵寄碰運氣.

divejy 發表於 2013-10-29 10:25:37

唔同大賽跑手爭都有好多其他的:victory:

eric798 發表於 2013-10-29 10:33:03

報到10K是基本要求
因為日後若想報全馬, 必須曾經參加過10K或半馬

shan2bbbb 發表於 2013-10-29 11:27:40

我都報唔到/-\跑步初哥哥諗住報下10K試下自己實力

believew 發表於 2013-10-29 11:57:43

eric798 發表於 2013-10-29 10:33
報到10K是基本要求
因為日後若想報全馬, 必須曾經參加過10K或半馬

可能我誤會你意思, 以下係我get到的意思回應。
好似唔一定渣馬10k,只要其他有認可比賽同證明就得…

believew 發表於 2013-10-29 12:03:07

過多幾年, 10k 賽道可能會拍賣d 檔位比人做生意。 渣打已漸漸變成農曆新年後的節日… 再過幾年, 星期一有補假 XD

marcus 發表於 2013-10-29 12:57:09

今日內郵寄應該得

liphone 發表於 2013-10-29 12:58:33

不論好壞,唔同的是渣馬,代表香港的一部份。:)

JIMTSE 發表於 2013-10-29 13:41:10

老實講,係因為渣打被廣告大規模所推廣先好似顯得特別吸引,其實正如各位師兄所言,10K既比賽真係好多,如果係有心跑步既,不應該拘泥是否渣打才跑,報唔到都有其它選擇,正如有好多全馬師兄都情願報國外一啲比賽一樣,今年報唔到咪當練多年出年再報囉,有跑未為輸!

divejy 發表於 2013-10-29 15:32:14

每年十月到下年三月,差不多每星期都有賽事,只睇你自己對選那些賽事的取向,要跑,一定有得跑!

Run素素Run 發表於 2013-10-29 15:34:55

part of hk, very true!

bigman 發表於 2013-10-29 16:50:41

報唔到, 不如報12月15日大埔 10K, 需然人少D, 但係條路幾好跑.
頁: [1]
查看完整版本: 報唔到十公里賽事, 點算好?

香港長跑網