clau 發表於 2014-5-20 01:45:38

毅行者抽簽問題

各位師兄/師姐,
小弟打算同幾位同事參加今年毅行者,有人建議分開兩隊以增加中簽機會。
但是如果好彩地兩隊都抽中的話,其中一隊的隊長可否放棄然後以隊員身份
參加另外一隊呢?
謝謝

mchkxyz 發表於 2014-5-20 10:29:31

只要放棄其中一隊就可以,每隊只有隊長唔可以換,其他隊員無限制

clau 發表於 2014-5-20 22:16:27

谢谢,希望可以抽到。第一次玩:)

保羅 發表於 2014-6-9 18:38:46

可以上去睇結果喇!

https://www.oxfamtrailwalker.org.hk/opencms.war/opencms/_info_/join/registration/lotterypost.jsp?__locale=zh_HK

日本專家 發表於 2014-6-9 23:16:07

冇得做隊長...點解愈來愈難中:L

clau 發表於 2014-6-10 09:31:10

唉,兩隊都唔中。
唯有報返相近似的跑山賽過下癮

kiuly 發表於 2014-6-11 11:46:45

clau 發表於 2014-6-10 09:31
唉,兩隊都唔中。
唯有報返相近似的跑山賽過下癮

師兄如果有心玩,可以上唔同討論區的運動版留意下。
上幾年d隊伍唔夠人都會招人一齊玩,唔知今年有無d咁o既人喇~

continent 發表於 2014-6-12 09:41:08

下年一隊員一支, 中的機會大好多!

Also, HK 有 Northface 100, HK100, Lantau 100, 雷利156, HK168 and other 168 coming. 任選! 最重要快!
有$, 可以去日本玩 utmf
快d操定先啦!

clau 發表於 2014-6-16 10:16:25

多謝提醒,我都留意緊有無隊伍招人好一齊玩。
下年可能考慮去麗江或尼泊爾跑,到時要操多D山路先。
眼下再次集中響港馬,下半年的比賽時間表重新排過。
頁: [1]
查看完整版本: 毅行者抽簽問題

香港長跑網