bunbun 發表於 2014-5-26 18:24:22

因港馬已定於2015.01.25 大家參加不同比賽的大計會如何?

因港馬已定於2015.01.25

大家參加不同比賽的大計會如何?

我估..... .... 極多人用味精濃, 作最後的測試賽

不知道 CCM, 石崗30km 又會點安排呢?

讓路至2月?

wlau 發表於 2014-5-26 19:33:36

我應該繼續玩CCM(因為想拿第二隻香港馬).. 如果佢放係一月十一日攪, 我會接受到..
係時候要練到, 兩個禮拜一隻馬囉(講住先)~~~ :lol

blenecay 發表於 2014-5-26 20:46:29

根據今年2014年初情況, 明年美津濃相信會安排在一月四日, CCM會在一月十一日. CCM上山下坡太多, 消耗體力太大, 跑全馬兩星期可能尚未復原, 我自行己會用美津濃半馬, CCM也是半馬作最後長課. 然後Taper準備渣馬全馬.

wyh1011 發表於 2014-5-26 22:07:47

本來想綠色半馬, 可樂10k, 石崗30km, 力行社全馬, 美記半馬

如果唔撞比賽希望報哂佢

divejy 發表於 2014-5-26 23:45:14

同一日內不同人士開了幾篇討論同話題,是否真的可以歸一討論呢?
版管是否可統一歸位呢?

Glad222 發表於 2014-5-27 00:42:05

相信很多比賽會讓路。

bunbun 發表於 2014-5-27 07:24:44

wyh1011 發表於 2014-5-26 22:07
本來想綠色半馬, 可樂10k, 石崗30km, 力行社全馬, 美記半馬

如果唔撞比賽希望報哂佢 ...

10km 到全馬都有, 好全面的planning

dennisung 發表於 2014-5-27 08:00:45

報名詳情提早8月網上公布

田總昨日指出,因「1月份天氣更適合跑手作賽」,決定將明年第19屆賽事提前至農曆新年前,即2015年1月25日星期日舉行,報名詳情及賽事資料亦會提前至今年8月下旬上傳至大會網頁。

FROM MINGPAO
http://news.mingpao.com/20140527/goj1.htm

awolswat 發表於 2014-5-27 09:12:51

今年原本考慮join CCM, 渣馬提早, 應該唔玩CCM.
會join : NB 10km, 綠色半馬, 皇者半馬, 美記半馬, 渣打全馬!

marcus 發表於 2014-5-27 09:24:34

2015年「香港100」暫定於1月24 及25日舉行 << 又與渣馬無緣:@

eric798 發表於 2014-5-27 16:23:51

2015渣馬提早舉行,我會報2014 UNICEF作前哨戰。其他比賽要到時收到資訊才決定。

kokyan_lam 發表於 2014-5-27 16:26:40

相信不少比賽需提前/延後舉辦. 具體要睇確實的比賽日期安排

bbtbb 發表於 2014-5-27 21:23:25

同HK100撞期:o

ChowChow 發表於 2014-5-27 22:32:16

情願玩HK100, 渣馬可以玩少一次

wyh1011 發表於 2014-5-27 23:13:54

bunbun 發表於 2014-5-27 07:24
10km 到全馬都有, 好全面的planning

不過我主力都係針對全馬去練

每個比賽都有唔同原因令我去報名

反而驚d比賽會唔會撞到7彩,因為我list出黎果d都係集中12月同1月頭舉行

炒炒 發表於 2014-5-28 13:53:01

bbtbb 發表於 2014-5-27 21:23
同HK100撞期

HK100 改早咗

jchip 發表於 2014-5-28 18:50:32

反而覺得HK100 改早一星期反而好難跑渣馬!

paolohei 發表於 2014-6-6 12:14:13

這樣我會報今年的渣打, 應該少左勁人, 目標名次400名內, 拿個虛名:lol
頁: [1]
查看完整版本: 因港馬已定於2015.01.25 大家參加不同比賽的大計會如何?

香港長跑網