CCCHoi 發表於 2014-5-27 10:54:17

聽講下年全城街馬1月中攪

聽講想渣馬前一星期攪個半馬
聽講又係觀塘工業區,又係要跑樓梯
佢地之前有提過想中環攪,但聽講傾唔惦

柔詠 發表於 2014-5-27 12:10:29

全馬?

sean33 發表於 2014-5-27 11:33:06

咩事~全部比賽都迫晒一月攪!!????

ChowChow 發表於 2014-5-27 22:26:32

全城街馬?又要人俾$400去請人幫自己打氣?Cert反而要自己印, 街馬三子好嘢, 繼續狙擊渣馬啦, 地上條裂縫呢?;P;P
志明與春嬌條浪漫天橋唔呃得人好多次架, 其待今年度啲勁嘅吹水廢UP嘢, 如果唔係同渣馬一樣咁不思進取, 會令人好失望喲

Glad222 發表於 2014-5-27 22:28:05

頂爛市, 還是搶生意?

hiuchung406 發表於 2014-5-27 22:53:32

10公里唔係馬,除非有朝一日佢改咗,or有朝一日佢真係有42.195 or半馬都好,先至諗參唔參加。如果唔係,呢個永遠都唔會係我個list度出現。

kokyan_lam 發表於 2014-5-27 23:16:28

太有勇氣了

beyondcool 發表於 2014-5-29 10:04:50

如果係渣馬一星期前攪,我不會考慮參加了!

raccon_mama 發表於 2014-5-29 12:48:55

唔係唔想試下 (因上次無玩), 但一月中ne, 係都玩CCM , HK100.....如果佢又係10K, 無咩特別吸引....

kylo1935 發表於 2014-5-30 09:36:06

hiuchung406 發表於 2014-5-27 22:53
10公里唔係馬,除非有朝一日佢改咗,or有朝一日佢真係有42.195 or半馬都好,先至諗參唔參加。如果唔係,呢 ...

100%支持師兄。

唔好係唔係都叫馬!

kylo1935 發表於 2014-5-30 09:37:30

raccon_mama 發表於 2014-5-29 12:48
唔係唔想試下 (因上次無玩), 但一月中ne, 係都玩CCM , HK100.....如果佢又係10K, 無咩特別吸引.......

對,我都係有興趣捉CCM呢隻馬仔。

water 發表於 2014-5-30 10:17:51

市區半馬都算係第一個既,咁都值得支持既,咪當一課長課…不過如果又三百幾得呢d cheap 精都係跑吓西貢算了…

RingoLee 發表於 2014-5-30 10:26:20

兩個星期前都話可以當渣全馬 Tapering,一個星期前就真係唔湯唔水,

jackal_chasiu 發表於 2014-6-15 14:46:49

請問聽講係聽邊個講,是否堅了?

柔詠 發表於 2014-6-15 20:06:08

hiuchung406 發表於 2014-5-27 22:53
10公里唔係馬,除非有朝一日佢改咗,or有朝一日佢真係有42.195 or半馬都好,先至諗參唔參加。如果唔係,呢 ...

me too....轉全馬先會考慮.
頁: [1]
查看完整版本: 聽講下年全城街馬1月中攪

香港長跑網