Donaldwong 發表於 2016-10-19 13:58:05

44th BMW BERLIN-MARATHON

44th BMW BERLIN-MARATHON on 24 September 2017.
Registration 2017: Oct 19 (12:00 noon CET)-Nov 2, 2016.

wlau 發表於 2016-10-19 19:21:59

請幫忙加回日期 2017.09.24 在Title 前面, 以方便跑友了解比賽日期 , Thank you !

tsaugary 發表於 2016-10-19 16:26:35

今晚入!

wlau 發表於 2016-10-19 19:20:44

己經可以入啦..

tsaugary 發表於 2016-10-20 12:05:04

想問下佢要入credit card info係咪即係要即刻過數?

tsaugary 發表於 2016-10-20 13:04:42

睇咗instructions,原來中先過數

nbfans 發表於 2016-10-20 15:10:31

tsaugary 發表於 2016-10-20 13:04
睇咗instructions,原來中先過數

係, 抽中即過, 無得你再諗了........

但 d tee 及 外套都無 sample 睇就要先比 $$$, 有點唔公道.

wlau 發表於 2016-10-25 10:07:26

nbfans 發表於 2016-10-20 15:10
係, 抽中即過, 無得你再諗了........

但 d tee 及 外套都無 sample 睇就要先比 $$$, 有 ...

六大好多都無理由既啦.. 倫馬黑箱到咁.. 我地都只可以乖乖等抽籤或俾錢佢地..
如果想知SIZE , 可以去佢個ONLINE SHOP 睇番上年既同款 SIZE 做叅考..
但佢個款式真係要斷估啦.. 不過ADDIDS 既出品, 好多時點衰都有個泡既..

wlau 發表於 2016-10-25 10:49:23

比賽日期為2017年9月24日

報名日期由十月十九日至十一月二日, 可以個人報, 團隊報(最多三人一條籤同時報名, 中同唔中都一齊, 唔會話有男女朋友, 夫婦或朋友有D 中, 有D 唔中既CASE), 報名時要先入CREDIT CARD, 一中就會即刻過數, 但即使未中, 佢亦會係CREDIT CARD 先HOLD 左數先. 大家要留意番.

http://www.bmw-berlin-marathon.com/en/
報名費用係每樣計, 除左報名費之外, 其他野大家可以買可以不買, 有黃色晶片者仲可以連大會晶片都唔駛租添.

基本報名費108歐元
以下可以 OPTIONAL
使用冠軍晶片計時(即早期渣馬用既黑色圓圓地綁係鞋果隻), 租金為6歐元, 如已有黃色果隻個人晶片, 報名時需要輸入刻在個人晶片身上編號(但要記得帶過去比賽) , 免除左個租金費用.
完賽牌刻名服務 為9歐元,
購買完賽衫為 30 歐元
購買大會比賽衫為 30 歐元
購買大會LIMITED 風褸為75 歐元
比賽期間 HD Race Video 為 40 歐元

大會比賽衫, 完賽牌刻名, 大會按摩服務 套餐價為 54 歐元

ajiminor 發表於 2016-11-30 17:07:58

收到email, 中了

wlau 發表於 2016-11-30 19:32:42

ajiminor 發表於 2016-11-30 17:07
收到email, 中了

我仲未收到, 咁可能唔中囉..

Donaldwong 發表於 2016-11-30 21:16:43

中!

dudulung 發表於 2016-11-30 22:33:24

唔中
:'(

wlau 發表於 2016-12-1 00:23:42

肯定左唔中囉。。

ajiminor 發表於 2016-12-1 08:35:41

wlau 發表於 2016-12-1 00:23
肯定左唔中囉。。

佢website話, 應該重有機呀

"The results of the drawing will be announced by email on November 30 – December 2, 2016."

HKMac 發表於 2016-12-1 14:12:36

中咗

HKMac 發表於 2016-12-1 14:18:14

請問有無C hing 去過?
要訂邊區hotel 會好些?是否近地鐵站都ok?

wlau 發表於 2016-12-1 14:21:56

ajiminor 發表於 2016-12-1 08:35
佢website話, 應該重有機呀

"The results of the drawing will be announced by email on November 30...

我肯定係因為收到唔中email啦

littlepenguin48 發表於 2016-12-1 20:55:59

HKMac 發表於 2016-12-1 14:18

近勃蘭登堡門啦, 近起點終點, 買野又方便.不過地鐵網絡都好完善好方便, 記得買 pass 呀 :lol

sr421 發表於 2016-12-1 23:13:47

HKMac 發表於 2016-12-1 14:18

我今年去左跑,住係Postdamer Platz 間 Scandic Hotel (https://en.tripadvisor.com.hk/Hotel_Review-g187323-d1674685-Reviews-Scandic_Berlin_Potsdamer_Platz-Berlin.html) 離起點近,朝早起身行15分鐘就到,當warm up。成間酒店都係跑馬團,世界各地都有,氣氛勁好。馬拉松個朝酒店還特別6點就開始serve早餐。

另外離新的選手包pickup地點都近,走20分鐘左右。如果留低玩,間酒店都近地鐵站同埋鄰近景點。
頁: [1] 2
查看完整版本: 44th BMW BERLIN-MARATHON

香港長跑網