leefs 發表於 2018-6-6 23:41:30

第三十四屆泰基盃2018-10-07

第三十四屆泰基盃,定於2018-10-07星期日早上九時,
在北潭涌舉行,報名會用採取網上報名,運動員可自定比賽號碼,
今年的選手包,禮物特別豐富,有自定號碼紙、設計特別的T shirt連同一對運動襪、多用途運動圍巾和撒隆適清涼滲透貼等,
名額一千,請大家從速報名。
報名費用—泰基會員 $120- 公開報名 $180-
https://www.ibansport.com/#!/events/e9d8a0c162f211e8a2dca4badb4d89dd

eric798 發表於 2018-6-13 17:08:30

年年必報賽事,已報名

porpor 發表於 2018-6-7 02:53:58

多謝分享

GO! 發表於 2018-6-15 20:53:38

eric798 發表於 2018-6-13 17:08
年年必報賽事,已報名

me too

manman510 發表於 2018-6-18 17:39:29

報了

jyew 發表於 2018-7-16 09:58:33

run at 北潭涌, n pick up running package at 柴灣.. PASS...

Nelson2036 發表於 2018-8-30 11:30:39

尼個比賽行政混亂到極點,8月頭send一次email黎,話我比唔夠錢。解析後,今日又再email黎。

我比完錢有email 有invoice:
e 英文姓名 Nelson Ng
Chinese Name 中文姓名 xxx
Gender 性別 M
Category 組別 Men Group
Additional Items 附加項目 Quantity 數量
T- Shirt Size (T- Shirt Size) - M (M) 1
Team Size 報名人數 1
Total 合計 HKD180
Payment Method 付款方式 Stripe
Date 付款日期 HKD2018 - 06 - 05 23:08

問拒點解咁混亂,仲回我教訓我!嬲都呢:
麻煩請多多留意我們泰基Facebook 同網頁公布

我們查到吳先生的會員記錄和我們有出入.

本跑會不是等錢洗.而是想搞清楚每一個會員的記錄

請多加注意用詞.

尼d人,自己唔檢討下自己,仲鬧左人先。無下次,今次都未必會去,當跌錢。

GO! 發表於 2018-9-7 23:28:21

Nelson2036 發表於 2018-8-30 11:30
尼個比賽行政混亂到極點,8月頭send一次email黎,話我比唔夠錢。解析後,今日又再email黎。

我比完錢有ema ...

我都嬲, 一樣黑過火屎,:@ 跑, 一定照跑, 比左錢點解吾跑, 不過相信吾會再續會
我覺得係轉左主席, 以前洪生攪, 報比賽 都好方便
頁: [1]
查看完整版本: 第三十四屆泰基盃2018-10-07

香港長跑網