oh-man 發表於 2009-6-2 17:20:55

6月7日報名人士名單:
1. WAY_LEUNG (食飯)
2. Alex
3. Fat-B (食飯)
4. 大圍新跑手
5. andrew
6. wadee
7. XiaoEm
8. cookie
9. 亞聰 (食飯)
10. 長毛 (我唔願意食飯,但我願飲茶食蝦餃王 )
11. 駿駿駿
12. Kin (希望記得帶錶)
13. TerrySze (終於可以再參加分享會.....)
14. ee
15. gerryfung
16. oh-man (唔食飯, 趕住返崇拜)

TNT 發表於 2009-6-3 00:34:29

6月7日報名人士名單:
2. Alex
4. 大圍新跑手
5. andrew
6. wadee
7. XiaoEm
8. cookie
9. 亞聰 (食飯)
11. 駿駿駿
13. TerrySze (終於可以再參加分享會.....)
14. ee
17. TNT

WinggniW 發表於 2009-6-3 10:02:11

6月7日報名人士名單:
2. Alex
4. 大圍新跑手
5. andrew
6. wadee
7. XiaoEm
8. cookie
9. 亞聰 (食飯)
11. 駿駿駿
14. ee
17. TNT
18. Wing

kf 發表於 2009-6-3 19:18:31

6月7日報名人士名單:
2. Alex
4. 大圍新跑手
5. andrew
6. wadee
7. XiaoEm
8. cookie
9. 亞聰 (食飯)
11. 駿駿駿
14. ee
17. TNT
18. Wing
19. kf1977

D文 發表於 2009-6-3 19:47:38

當日要上大陸,又無緣參加hgjD088ghjghj

街坊鄭 發表於 2009-6-4 14:44:35

6月7日報名人士名單:
2. Alex
4. 大圍新跑手
5. andrew
6. wadee
7. XiaoEm
8. cookie
9. 亞聰 (食飯)
11. 駿駿駿
14. ee
17. TNT
18. Wing
19. kf1977
20. 街坊鄭(承蒙Kin Kin相邀,唔食飯,要返歸交人)

shogikin 發表於 2009-6-4 15:07:01

Welcome 街坊鄭

這兩天要多D休息
留力星期六跑完666
星期日來練跑

我整個星期都在休息

Kin in Running

火仔11 發表於 2009-6-4 23:32:40

6月7日報名人士名單:
2. Alex
4. 大圍新跑手
5. andrew
6. wadee
7. XiaoEm
8. cookie
9. 亞聰 (食飯)
11. 駿駿駿
14. ee
17. TNT
18. Wing
19. kf1977
20. 街坊鄭(承蒙Kin Kin相邀,唔食飯,要返歸交人)
21. 火仔

迪迪仔 發表於 2009-6-4 23:44:10

6月7日報名人士名單:
2. Alex
4. 大圍新跑手
5. andrew
6. wadee
7. XiaoEm
8. cookie
9. 亞聰 (食飯)
11. 駿駿駿
14. ee
17. TNT
18. Wing
19. kf1977
21. 火仔
22. 迪迪仔

山海赤子 發表於 2009-6-5 20:20:57

吉時到, 報名

6月7日報名人士名單:
2. Alex
4. 大圍新跑手
5. andrew
6. wadee
7. XiaoEm
8. cookie
9. 亞聰 (食飯)
11. 駿駿駿
14. ee
17. TNT
18. Wing
19. kf1977
21. 火仔
22. 迪迪仔
23. 赤子

Carey 發表於 2009-6-5 23:36:15

6月7日報名人士名單:
2. Alex
4. 大圍新跑手
5. andrew
6. wadee
7. XiaoEm
8. cookie
9. 亞聰 (食飯)
11. 駿駿駿
14. ee
17. TNT
18. Wing
19. kf1977
21. 火仔
22. 迪迪仔
23. 赤子
24. Carey (第一次來, 超級新手, 請各位多多關照, 唔食飯, thank you.)

肥哥哥KC 發表於 2009-6-6 08:44:23

6月7日報名人士名單:
2. Alex
4. 大圍新跑手
5. andrew
6. wadee
7. XiaoEm
8. cookie
9. 亞聰 (食飯)
11. 駿駿駿
14. ee
17. TNT
18. Wing
19. kf1977
21. 火仔
22. 迪迪仔
23. 赤子
24. Carey (第一次來, 超級新手, 請各位多多關照)
25. 肥哥哥 (我返黎啦~)

loban 發表於 2009-6-6 10:34:13

6月7日報名人士名單:
2. Alex
4. 大圍新跑手
5. andrew
6. wadee
7. XiaoEm
8. cookie
9. 亞聰 (食飯)
11. 駿駿駿
14. ee
17. TNT
18. Wing
19. kf1977
21. 火仔
22. 迪迪仔
23. 赤子
24. Carey (第一次來, 超級新手, 請各位多多關照)
26. Loban

慢子 Wilson 發表於 2009-6-6 10:35:38

6月7日報名人士名單:
2. Alex
4. 大圍新跑手
5. andrew
6. wadee
7. XiaoEm
8. cookie
9. 亞聰 (食飯)
11. 駿駿駿
14. ee
17. TNT
18. Wing
19. kf1977
21. 火仔
22. 迪迪仔
23. 赤子
26. Loban
27. 慢子

肥哥哥KC 發表於 2009-6-6 10:59:49

各位, 聽日我會帶手信~~

miller 發表於 2009-6-6 14:01:56

回復 34# 的帖子

6月7日報名人士名單:
2. Alex
4. 大圍新跑手
5. andrew
6. wadee
7. XiaoEm
8. cookie
9. 亞聰 (食飯)
11. 駿駿駿
14. ee
17. TNT
18. Wing
19. kf1977
21. 火仔
22. 迪迪仔
23. 赤子
26. Loban
27. 慢子
28. miller﹙黎到就黎喇,跟住即走﹚

Fat-B 發表於 2009-6-6 20:57:00

6月7日報名人士名單:
2. Alex
3. 大圍新跑手
4. andrew
5. wadee
6. XiaoEm
7. cookie
8. 亞聰 (食飯)
9. 長毛 (我唔願意食飯,但我願飲茶食蝦餃王 )
10. 駿駿駿
11. Kin (希望記得帶錶)
12. TerrySze (終於可以再參加分享會.....)
13. ee
14. gerryfung
15. oh-man (唔食飯, 趕住返崇拜)
16. TNT
17. Wing
18. kf1977
19. 街坊鄭(承蒙Kin Kin相邀,唔食飯,要返歸交人)
20. 火仔
21. 迪迪仔
22. 赤子
23. Carey (第一次來, 超級新手, 請各位多多關照)
24. 肥哥哥 (我返黎啦~)
25. Loban
26. 慢子
27. miller﹙黎到就黎喇,跟住即走﹚

Fat-B: 大大下旨、留家為債主準備考試;唯有請假一天。

兆聰 發表於 2009-6-7 01:09:45

6月7日報名人士名單:
2. Alex
3. 大圍新跑手
4. andrew
5. wadee
6. XiaoEm
7. cookie
8.長毛 (我唔願意食飯,但我願飲茶食蝦餃王 )
9 駿駿駿
10. Kin (希望記得帶錶)
11. TerrySze (終於可以再參加分享會.....)
12. ee
13. gerryfung
14. oh-man (唔食飯, 趕住返崇拜)
15. TNT
16. Wing
17. kf1977
18. 街坊鄭(承蒙Kin Kin相邀,唔食飯,要返歸交人)
19. 火仔
20. 迪迪仔
21. 赤子
22. Carey (第一次來, 超級新手, 請各位多多關照)
23. 肥哥哥 (我返黎啦~)
24. Loban
25. 慢子
26. miller﹙黎到就黎喇,跟住即走﹚

今日打波整親,為免再傷所以要免戰了,
報左名而未能出席,唔好意思hjkhjk" />" />ghjg" />" />fhjfrt

beginnerandrew 發表於 2009-6-14 22:08:13

後補上飲茶吹水合照!:loveliness:

http://i558.photobucket.com/albums/ss24/beginnerandrew/2009_06_07.jpg?t=1244988456
頁: 1 [2]
查看完整版本: 邪神霸腿傳功大會<14> 6月7日

香港長跑網