香港長跑網 - 長跑長友

標題: garmin 110 斷錶帶 [打印本頁]

作者: 8912    時間: 2012-8-11 22:39
標題: garmin 110 斷錶帶
最近無啦啦斷左錶帶 差緊電個陣斷既

我見呢個model 好多師兄都中招 我都身受其害

想問邊度有得換 貴唔貴
作者: tkorunner    時間: 2012-8-12 11:49
我最近在 Tri SportsWorld 換咗 (連電池, $520), 要等約4 星期

5/F, Wong Chung Ming Commercial Building               
14-16 Wyndham Street                                                Central                                                                                                                                 
Tel:2525 8810

以前我平時出街也帶住 110, 現在只跑步帶, 跑完重 turn off  隻錶, 希望可以耐用D啦
作者: 8912    時間: 2012-8-12 16:09
原帖由 tkorunner 於 2012-8-12 11:49 發表
我最近在 Tri SportsWorld 換咗 (連電池, $520), 要等約4 星期

5/F, Wong Chung Ming Commercial Building               
14-16 Wyndham Street                                                Central ...

==嘩 都鬼貴下 我換條錶帶洗唔洗咁貴?

我都唔係成日用渣 D電都仲有  點知差電都爛
作者: Thales    時間: 2012-8-14 14:24
原帖由 8912 於 2012-8-12 16:09 發表

==嘩 都鬼貴下 我換條錶帶洗唔洗咁貴?

我都唔係成日用渣 D電都仲有  點知差電都爛

換錶帶幾錢?
作者: allanccl    時間: 2012-8-14 14:51
原帖由 Thales 於 2012-8-14 14:24 發表

換錶帶幾錢?

剛打電話問過香港總代理,因要寄回台灣換,所以換錶帶是$510。
其實用左兩年,d電叉足都好快用完既話,$520換錶帶換埋電好d,佢一個月後會換一隻新錶給你的。
作者: 炒炒    時間: 2012-8-15 16:54
原帖由 allanccl 於 2012-8-14 14:51 發表

剛打電話問過香港總代理,因要寄回台灣換,所以換錶帶是$510。
其實用左兩年,d電叉足都好快用完既話,$520換錶帶換埋電好d,佢一個月後會換一隻新錶給你的。

請問,
我個隻係水貨, 換帶換電要幾多錢?
定係水貨唔會同我換?

Thx
作者: allanccl    時間: 2012-8-16 00:02
原帖由 炒炒 於 2012-8-15 16:54 發表

請問,
我個隻係水貨, 換帶換電要幾多錢?
定係水貨唔會同我換?

Thx

任何110都過了保用期,水唔水貨都一樣架啦! (是小弟意見,總代理經理唔好插小弟! 謝謝Michael!)
換兩樣$520,換一樣(電或帶)都係$520,佢會換隻新既給你。維修要一個月,因要寄回台灣修理。
作者: 8912    時間: 2012-8-16 17:18
嘩 5百幾蚊 我粒電都未壞都好甘下

我痴aa膠算
作者: Thales    時間: 2012-8-20 13:34
原帖由 allanccl 於 2012-8-14 14:51 發表

好彩我差足電都仲用到5個幾鐘. 暫時都仲夠用. 跑一次全馬都夠用.

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2