香港長跑網 - 長跑長友

標題: 深圳ASICS專門店入手. 6折減價中!!! [打印本頁]

作者: 占基利    時間: 2008-12-6 12:00
標題: 深圳ASICS專門店入手. 6折減價中!!!
asics跑鞋全部6折,日版跑衫及跑褲7-8折.
萬象城頂樓體育部.
1.tarther 虎走版. $1058 40%off 後.$635.
2.Skysendsor T3 三項鐵人鞋. $998 折後$598.
仲有其他跑鞋都好正.但腳只有一雙而已.

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

作者: SantoriniIsland    時間: 2008-12-6 12:14
Dear Ching,

I believe you are talking about RMB, right?  Is there any Japanese made models available, e.g. Tarther Japan or Skysensor Japan.
作者: 占基利    時間: 2008-12-7 00:04
原帖由 SantoriniIsland 於 2008-12-6 12:14 發表
Dear Ching,

I believe you are talking about RMB, right?  Is there any Japanese made models available, e.g. Tarther Japan or Skysensor Japan.

sorry~~係無.
如果有日版都一定會買日版.
係人民幣價格!!
作者: D文    時間: 2008-12-8 21:09
多謝ching報料
真係要上去睇睇先~
作者: drexler    時間: 2008-12-8 22:05
6拆? oh no...CHing可否給我們地址?
作者: cu83    時間: 2008-12-8 22:21
6拆~~真係好吸引呀
作者: D文    時間: 2008-12-8 22:26
原帖由 drexler 於 2008-12-8 22:05 發表
6拆? oh no...CHing可否給我們地址?

萬象城應該係地鐵大劇院站上蓋果個商場黎
作者: 占基利    時間: 2008-12-8 23:47
原帖由 D文 於 2008-12-8 22:26 發表

萬象城應該係地鐵大劇院站上蓋果個商場黎

係呀!!!正確 100分!!

好似係華強北路果到有間貿業百貨都有ASICS專櫃.
下次再去睇下先~~
作者: okko    時間: 2008-12-19 15:47
大陸野喎...ok 嗎??
作者: pakcb    時間: 2008-12-19 16:21
原帖由 okko 於 2008-12-19 15:47 發表
大陸野喎...ok 嗎??

另外...好多...美記的...都係中國製的...都一樣好多日買
主要係鞋本質...是否好
同埋你買既時候自己睇清楚有無問題
作者: oldtree    時間: 2008-12-27 07:09
我昨日去過了, 不過ching的那對鞋只有7.5折, 鞋款都有好幾種, 不過睇唔o岩。
另外, acics跑褲有些很便宜, 148仲有六折, 經開深圳可以去一看~~~
作者: shingliu    時間: 2008-12-27 18:49
是否正貨呢~~???

大陸好多假野的
作者: cu83    時間: 2008-12-28 09:24
專門店應該安全好多
作者: yukyc43    時間: 2009-1-7 00:52
知唔知E家仲有冇折呀?
作者: musclehead    時間: 2009-1-7 13:43
原帖由 yukyc43 於 2009-1-7 00:52 發表
知唔知E家仲有冇折呀?
無啦
作者: alfonsobbc    時間: 2009-1-8 21:39
昨天去過,黑色他化 rbm 1058  後7折
作者: shamus    時間: 2009-1-14 13:15
原帖由 alfonsobbc 於 2009-1-8 21:39 發表
昨天去過,黑色他化 rbm 1058  後7折

你要同佢地講價,先会有6折 !!
作者: 最后的神    時間: 2009-1-18 20:25
这家店很好,货比较全,服务员态度好,特别是小张。你们说是胖子跑步的朋友,一般都可6折的。
作者: pakcb    時間: 2009-2-12 10:46
星期日可能會路經深圳...唔知...
萬象城易唔易去?
唔知個減價期過左未?
唔知有邊個型號o岩我呢個重磅肥佬?
https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=3642&extra=page%3D1
希望各CHing CTse 賜教
謝謝
作者: evechan5354    時間: 2009-2-12 18:09
只得大陸版, 我另願買美津濃又平又靚, 上大陸一來一回, 浪費時間與金錢。
作者: pakcb    時間: 2009-2-12 18:14
多謝意見...因為今個星期日會路經深圳...所以先諗住去睇睇
如果唔使就當然唔會專登上去買
不過就未知有乜型號合我買就真
加上你一句...只得大陸版...就更怕唔知會唔會去到唔知點買
上網見資料...大劇院站...應該都係兩蚊車錢
如果當日有時間就去...如果無就唔去了

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2