香港長跑網 - 長跑長友

標題: 九龍灣中坑報到 [打印本頁]

作者: peter6565652003    時間: 2009-1-31 22:53
標題: 九龍灣中坑報到
跑了六年,渣打10k一次,半馬三次,今年胆粗粗全馬,目標跑完就算,冇セ壓力,大不了上車享受一吓帝皇式嘅服務....在此祝各位c hing c tse ,長跑長友長健康....加油
作者: cc    時間: 2009-1-31 23:02
作者: =chairman=    時間: 2009-1-31 23:08
歡迎 peter ching ~ 仲有一個星期就渣打了,加油呀 ~
作者: peter6565652003    時間: 2009-1-31 23:10
標題: 回復 2# 的帖子
hello c c ching,小弟多數跑九龍灣運動場,有時去斧山道,又有時返工偷雞去跑馬地跑吓,我都想有人一齊跑吓,因自己跑運動場有時真係好悶,不過小弟係龜速,10k要成63分鐘,唔嫌棄可一齊跑架....
作者: peter6565652003    時間: 2009-1-31 23:14
標題: 回復 3# 的帖子
啊銘c hing,大家努力,多謝晒
作者: cc    時間: 2009-1-31 23:24
作者: Tarry    時間: 2009-1-31 23:49
Peter Ching,
歡迎, 歡迎, 嘩好有經驗wor, 我都報咗半馬, 係我人生第一次半馬呀, 加油.
Tarry 我係ctse或cmui, 我唔係Ching la ga.

作者: peter6565652003    時間: 2009-2-1 00:12
HELLO TARRY C TSE ,你咪笑我啦,經驗就唔講得,自己都係亂咁跑而己,所以多年來都冇セ進步,纯為興趣咋.....
作者: w.c.w.c.    時間: 2009-2-1 13:04
hello peter ching
作者: Gary-Kwan    時間: 2009-2-1 13:43
歡迎 peter ching 加入長跑網,
仲有一個星期就渣打,加油呀!!!!   
作者: peter6565652003    時間: 2009-2-1 13:45
標題: 回復 9# 的帖子
hello wcwc ching ,你好
作者: peter6565652003    時間: 2009-2-1 13:47
標題: 回復 10# 的帖子
hello ,gary kwan c hing ,大家都要加油啊!!
作者: 亞平    時間: 2009-2-1 15:57
原帖由 peter6565652003 於 2009-1-31 22:53 發表
跑了六年,渣打10k一次,半馬三次,今年胆粗粗全馬,目標跑完就算,冇セ壓力,大不了上車享受一吓帝皇式嘅服務....在此祝各位c hing c tse ,長跑長友長健康....加油

peter兄,小弟亦係中坑,跑了5~6年,今年都係首次全馬.
下星期日見!
作者: peter6565652003    時間: 2009-2-1 16:20
標題: 回復 13# 的帖子
呀平c hing ,睇嚟大家都差咁多年齡,又係第一次跑全馬,小弟在此祝你順利過终點,共勉之,下星期日見,祝長跑長友長健康
作者: cu83    時間: 2009-2-1 17:11
歡迎! 又多一位跑友加入香港長跑網!
我今年係第一次參加渣打,跑 10k!
小弟逢週日晨咁早就喺跑馬場龜速跑,歡迎指教!
長跑長友   
作者: peter6565652003    時間: 2009-2-1 21:21
標題: 回復 15# 的帖子
hello CU83 C HING,你好! 我都間唔中有跑吓跑馬地,都係龜速,但晨咁早我睇怕都未起身喎....
作者: Tarry    時間: 2009-2-2 01:36
原帖由 peter6565652003 於 2009-2-1 00:12 發表
HELLO TARRY C TSE ,你咪笑我啦,經驗就唔講得,自己都係亂咁跑而己,所以多年來都冇セ進步,纯為興趣咋.....

遲d約埋一齊跑 , ching,邊個橫頭ga.
Tarry

作者: 亞平    時間: 2009-2-2 10:44
原帖由 peter6565652003 於 2009-2-1 16:20 發表
呀平c hing ,睇嚟大家都差咁多年齡,又係第一次跑全馬,小弟在此祝你順利過终點,共勉之,下星期日見,祝長跑長友長健康

Peter 師兄.星期日預早少少時間到,大家影番張大合照..
作者: 龜速行    時間: 2009-2-2 16:49
welcome welcome

peter6565652003 c hing

多多指教ar

小弟是港島西 hk island man
長跑長友 ar
作者: peter6565652003    時間: 2009-2-2 17:20
標題: 回復 17# 的帖子
tarry c tse,
我係九龍灣跑開架
作者: peter6565652003    時間: 2009-2-2 17:24
標題: 回復 18# 的帖子
亞平c hing,多謝你嘅邀請,我星期日大概會7點左右到尖沙咀,到時去邊度會合你呢?另外
好想買你們的綠色戰衣,應該點做?
作者: peter6565652003    時間: 2009-2-2 17:28
標題: 回復 19# 的帖子
龜速行c hing ,指教就唔敢講啦,我邊有資格,大家分享吓就冇問題
作者: 亞平    時間: 2009-2-2 17:34
原帖由 peter6565652003 於 2009-2-2 17:24 發表
亞平c hing,多謝你嘅邀請,我星期日大概會7點左右到尖沙咀,到時去邊度會合你呢?另外
好想買你們的綠色戰衣,應該點做?

Peter 師兄 , 星期日全馬大軍將會於 6:50AM至7-7:10AM 約於尖沙咀影大合照,詳情請按此

另外,網衣係想要背心定T恤,大,中細碼,小弟幫你取件.
作者: peter6565652003    時間: 2009-2-2 17:48
標題: 回復 23# 的帖子
多謝亞平c hing,我想背心ok了,size方面我買衫要大碼嘅,费用多少??其實可以的話呢幾日我都可以自取,時間地點可就你

作者: 亞平    時間: 2009-2-2 17:56
原帖由 peter6565652003 於 2009-2-2 17:48 發表
多謝亞平c hing,我想背心ok了,size方面我買衫要大碼嘅,费用多少?星期日交给你好嗎?

背心每件HK$100 (XS, S, M, L, XL)

Peter 師兄,我今晚問下屯門有否存貨,如有就好方便,因為小弟住屯門.
然後星期日交給你.如果屯門沒有,小弟再想辦法.
作者: mill    時間: 2009-2-2 17:57
hi peter ching,
我無參加渣打 , 你們努力呀! 支持支持~
作者: 亞平    時間: 2009-2-2 18:00
原帖由 mill 於 2009-2-2 17:57 發表
hi peter ching,
我無參加渣打 , 你們努力呀! 支持支持~

MILL 師姐,尋日好高興認識你.點解唔玩渣打呀?呢個賽事最熱鬧最有氣氛架..
作者: peter6565652003    時間: 2009-2-2 18:02
標題: 回復 25# 的帖子
亞平c hing,多謝你的幫忙,如果沒有存货就下次再買,一切依你,到時再聯络thx
作者: peter6565652003    時間: 2009-2-2 18:07
標題: 回復 27# 的帖子
mill ctse,好高興得到你的祝福,都係同一問題?點解唔報渣打呢?
作者: 亞平    時間: 2009-2-2 18:22
原帖由 peter6565652003 於 2009-2-2 18:02 發表
亞平c hing,多謝你的幫忙,如果沒有存货就下次再買,一切依你,到時再聯络thx

Peter 兄 , 搞掂啦 , 屯門ken兄有貨,背心大碼,佢星期四脕交比我,如果你想早D攞,
星期五,星期六可以在旺角交收,或者星期日渣打亦可,已PM小弟手提給你啦.

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2