香港長跑網 - 長跑長友

標題: 旺角櫻桃街公園新人報到 [打印本頁]

作者: pan-pan    時間: 2009-2-12 22:46
標題: 旺角櫻桃街公園新人報到
旺角櫻桃街公園新人報到各位好,
我一直都旺角櫻桃街公園跑開,
Nice to meet you all !
作者: 比因    時間: 2009-2-12 23:05
   welcome ching!

我係港島西人!

長跑長友!
作者: bee    時間: 2009-2-12 23:06
終於有知己

登錄/註冊後可看大圖

我們曾否相遇

登錄/註冊後可看大圖

作者: pan-pan    時間: 2009-2-12 23:09
原帖由 bee 於 2009-2-12 11:06 PM 發表
終於有知己http://shiehcho22.myweb.hinet.net/msn/onion/onion%20(48).gif
我們曾否相遇http://shiehcho22.myweb.hinet.net/msn/onion/onion%20(36).gif

Nice to meet you!

我通常10pm, 11pm點先落去跑.....
作者: 山比    時間: 2009-2-12 23:12
終於有旺角人啦!
ching 你好,我都係住旺角,但呢幾個星期六都入左將軍澳逍遙跑....因為我返將軍澳~~~多多指教!
作者: bee    時間: 2009-2-12 23:14
原帖由 pan-pan 於 2009-2-12 23:09 發表

Nice to meet you!

我通常10pm, 11pm點先落去跑.....

應該冇遇過
呢個時段好多狗狗我驚
作者: 亞平    時間: 2009-2-12 23:17
原帖由 pan-pan 於 2009-2-12 22:46 發表
旺角櫻桃街公園新人報到各位好,
我一直都旺角櫻桃街公園跑開,
Nice to meet you all !

PanPan師兄,你好呀!唔知點解油尖旺區係少D跑友,唔知會唔會同冇乜地方跑步有關呢?
師兄試下拜訪下 SSP 佢地經常有約跑.join 佢地,又得跑.又得食....
作者: pan-pan    時間: 2009-2-12 23:25
原帖由 亞平 於 2009-2-12 11:17 PM 發表

PanPan師兄,你好呀!唔知點解油尖旺區係少D跑友,唔知會唔會同冇乜地方跑步有關呢?
師兄試下拜訪下 SSP 佢地經常有約跑.join 佢地,又得跑.又得食....

SSP街坊小隊 so many 活動 woh.....

Thanks!
作者: pan-pan    時間: 2009-2-12 23:30
原帖由 bee 於 2009-2-12 11:14 PM 發表

應該冇遇過
呢個時段好多狗狗我驚

晚上真是好多狗.....

我跑到橋底就要慢跑, 費是引起d狗追我
作者: bee    時間: 2009-2-12 23:42
佢地通常在公園門口傾計同玩 ,跑到呢個位 我就跑番入公園避一避
作者: 山比    時間: 2009-2-13 00:33
原帖由 亞平 於 2009-2-12 23:17 發表

我平時周圍跑....一係去ssp 運動場,一係去銅記...再唔係去將軍澳...亂咁跑....
作者: 亞平    時間: 2009-2-13 00:38
原帖由 hoshanbei 於 2009-2-13 00:33 發表

我平時周圍跑....一係去ssp 運動場,一係去銅記...再唔係去將軍澳...亂咁跑....

師兄,幾時跑轉入屯門會一會屯門友呀?
作者: 亞平    時間: 2009-2-13 00:40
原帖由 pan-pan 於 2009-2-12 23:25 發表

SSP街坊小隊 so many 活動 woh.....

Thanks!

細聲話你知,仲好多靚女架..嘿~嘿~嘿
作者: w.c.w.c.    時間: 2009-2-13 00:55
hi hi panpan ching
作者: 龜速行    時間: 2009-2-13 08:14
welcome welcome

pan-pan c hing \ c tse

多多指教ar

小弟是港島西 hk island man

長跑長友 ar
作者: pan-pan    時間: 2009-2-13 18:37
遲些有機會就join你地活動喇
作者: mill    時間: 2009-2-13 20:29
hi pan pan ching,
咁遲先上離報到架, 多啲join大家啲活動啦!
我明天早上都join佢地跑將軍澳呀!
作者: 曲奇    時間: 2009-2-13 23:02
Welcome pan pan ching ... ^^
作者: pan-pan    時間: 2009-2-13 23:11
原帖由 mill 於 2009-2-13 08:29 PM 發表
hi pan pan ching,
咁遲先上離報到架, 多啲join大家啲活動啦!hgj091" />" />hj
我明天早上都join佢地跑將軍澳呀!hgjD124" />" />hj

我一直都是沉默的小網民

我明天要看著個仔, 唔黎喇
作者: cu83    時間: 2009-2-14 00:03
歡迎! 又多一位跑友加入香港長跑網!
小弟逢週日晨咁早就喺跑馬場蟻速爬,歡迎指教!
長跑長友   
作者: pan-pan    時間: 2009-2-15 01:20
原帖由 cu83 於 2009-2-14 12:03 AM 發表
歡迎! 又多一位跑友加入香港長跑網!
小弟逢週日晨咁早就喺跑馬場蟻速爬,歡迎指教!
長跑長友   

小弟跑旺角櫻桃街公園

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2