香港長跑網 - 長跑長友

標題: 將軍澳新手 [打印本頁]

作者: monsterjoe    時間: 2010-6-6 22:15
標題: 將軍澳新手
大家好, 我叫祖祖, 我都係將軍澳新手一名, 今日第一次跑佐元朗八公里,請各師兄師姐,多多指教!

作者: jogging_cat    時間: 2010-6-6 22:27
原帖由 joehon 於 6-6-2010 22:15 發表
大家好, 我叫祖祖, 我都係將軍澳新手一名, 今日第一次跑佐元朗八公里,請各師兄師姐,多多指教!
歡迎 joehon ching 加入長跑網,TKO逢星期三晚及星期六早上都有約跑。有時間一齊黎跑丫,好開心架。小妺係九龍人平時自己跑開九龍城區,約跑就多數去TKO跑。請多多指教。
作者: allanccl    時間: 2010-6-6 22:38
原帖由 joehon 於 2010-6-6 22:15 發表

歡迎祖祖加入長跑網大家庭!
今日小弟都有去天水圍,無跑,只係映相,可能映不到閣下,因為除左認識的網友,就要靠網衣才知是否長跑網友了。
小弟也經常來將軍澳練跑的,有機會一齊玩丫!
https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=6448&extra=&page=1

祝長跑長友!
作者: monsterjoe    時間: 2010-6-6 22:48
失禮晒, 小弟都係剛愛上跑步個多月, 哈哈哈...今次參加都係俾同事賣佐我落火坑, 我報完名先知佢同仔仔跑3K,
不過都好好彩, 今日俾我平時自己練跑, 快了十分鐘跑畢全程, 因為今日真係跑得好舒服, 溫度同濕度都唔高。
有機會參與你地既活動先 !!
作者: jogging_cat    時間: 2010-6-7 08:11
原帖由 joehon 於 6-6-2010 22:48 發表
失禮晒, 小弟都係剛愛上跑步個多月, 哈哈哈...今次參加都係俾同事賣佐我落火坑, 我報完名先知佢同仔仔跑3K,
不過都好好彩, 今日俾我平時自己練跑, 快了十分鐘跑畢全程, 因為今日真係跑得好舒服, 溫度同濕度都唔高。 ...
恭喜 joehon ching PB 咗成十分鐘,繼續努力,加油呀。
作者: monsterjoe    時間: 2010-6-7 18:21
己經報了星期三既C仔導遊團...到時見!!
作者: 馬拉    時間: 2010-6-7 18:33
原帖由 joehon 於 2010-6-7 18:21 發表
己經報了星期三既C仔導遊團...到時見!!

歡迎祖祖師兄加入tko Gathering 跑,星期三晚見!
作者: monsterjoe    時間: 2010-6-7 19:01
我仲未夠資格做師兄, 我都要向你地學習學習
作者: jogging_cat    時間: 2010-6-8 12:52
原帖由 joehon 於 7-6-2010 19:01 發表
我仲未夠資格做師兄, 我都要向你地學習學習
到時一齊跑好開心,記得同我地特訓埋先喇,可以盡情吃吃喝,比此分亨,聽晚見啦。

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2