香港長跑網 - 長跑長友

標題: HELLO, [打印本頁]

作者: yulaisam    時間: 2010-6-25 20:37
標題: HELLO,
hi,我叫阿SAM,
作者: kito807    時間: 2010-6-28 12:20
原帖由 yulaisam 於 2010-6-25 20:37 發表
hi,我叫阿SAM,

HELLO~ 我英文名都係叫 Sam~
作者: mill    時間: 2010-6-28 17:01
welcome 呀Sam, 加入長跑網~
作者: kf    時間: 2010-6-28 18:24
hi sam 跑開邊?有機會一齊跑啦
作者: LL3578    時間: 2010-6-29 00:08
嘩....原來你又係叫阿Sam
雖則我係叫阿Sam,但我D網名係好怪
一係就女仔名,一係就巴士車牌no.
作者: wadee    時間: 2010-6-29 08:36
hello Sam
歡迎加入長跑網
小弟港島東人
CHING跑開邊樹呀
作者: 好快無電    時間: 2010-6-29 20:56
你好嗎?Sam師弟
作者: Oscarynk    時間: 2010-8-30 21:30
新人又開唔到主題,點樣報到呢?
作者: Gunners    時間: 2010-8-30 22:52
標題: 回復 8# 的帖子
係呀,惟有掹人車邊啦^^我琴日都係咁咋!!
作者: allanccl    時間: 2010-8-30 23:13
標題: 回復8# & 9# 的帖子
閣下可以按右手便上或下便既"新貼" 就可以發貼了。
作者: Oscarynk    時間: 2010-8-31 05:19
多謝亮哥回答,不過睇返自己權限,屬於新跑手的,是沒有權限開新帖子的呀。

可唔可以諗下,比新人在新人報到的專區開貼?
作者: allanccl    時間: 2010-8-31 08:55
原帖由 Oscarynk 於 2010-8-31 05:19 發表
多謝亮哥回答,不過睇返自己權限,屬於新跑手的,是沒有權限開新帖子的呀。

唔洗客氣! 如果真係無權限,可能出了問題,已向管理員反映,遲些再覆閣下。
作者: leefs    時間: 2010-8-31 09:44
原帖由 Oscarynk 於 2010-8-31 05:19 發表

由於之前太多人(可能係駭客程式)開新a/c就立即瘋狂張貼廣告,
上月已將新跑手權限更改及不可以開新貼,
而已回覆方式張貼廣告者會比較容易處理,
及免除之前有錯殺無辜貼問題,
但成為發燒跑友要求同時亦大幅度下降,
新跑友只需回覆多幾个post即會升級及可開新貼!
至於"比新人在新人報到的專區開貼"由於沒有此項設定故不能做到,
現在可行方式是開一个"歡迎各區新手報到"新貼,供大家回覆吧!

作者: Oscarynk    時間: 2010-8-31 10:25
admin真係好勤力,好快就有回覆,唔該晒。

我自己都有forum,知道D robot真係好煩,同意有所限制。只後自己新加入,又見有新人報到區,真係好想報到下先。其實先回覆下再可以開帖絕對沒有問題。
作者: 慢子 Wilson    時間: 2010-8-31 10:55
原帖由 leefs 於 2010-8-31 09:44 發表

由於之前太多人(可能係駭客程式)開新a/c就立即瘋狂張貼廣告,
上月已將新跑手權限更改及不可以開新貼,
而已回覆方式張貼廣告者會比較容易處理,
及免除之前有錯殺無辜貼問題,
但成為發燒跑友要求同時亦大幅 ...

管理員,快些 upgrade吧!!

小弟用了呢招驗證碼 question : 報警要打幾號電話?
http://www.boss38.com/1a/bbs/register.php

就可消除這問題了!

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2