香港長跑網 - 長跑長友

標題: 通告(屯門鄧肇堅運動場) [打印本頁]

作者: CHOCOLATE_DAVID    時間: 2010-8-14 12:21
標題: 通告(屯門鄧肇堅運動場)
通告(屯門鄧肇堅運動場)

因為正在進行安裝冷氣工程,故運動場的男更衣室和女更衣室暫停開放。
如需使用更衣室,可到網球場側的更衣室或大興體育館內的更衣室。
查詢請致電2463 9633

作者: kenneth    時間: 2010-8-14 13:17
作者: CHOCOLATE_DAVID    時間: 2010-8-14 16:28
原帖由 kenneth 於 14-8-2010 13:17 發表

上星期過去時,已經裝咗冷氣的,只是未按開關制而已..." />" />

但是......
我昨夜到鄧記時,又暫停開放。
今日上午致電給運動場,職員說安裝冷氣。
作者: 短跑之神_啊俊    時間: 2010-8-14 22:48
鄧記 好似有兩個更衣室.......
作者: 喪Ken    時間: 2010-8-14 23:05
原帖由 短跑之神_啊俊 於 2010-8-14 22:48 發表
鄧記 好似有兩個更衣室.......

一個男更衣室同一個女更衣室?
作者: 短跑之神_啊俊    時間: 2010-8-15 10:07
唔係....係有兩個... 一個係左一個係右......
作者: sleung2002hk    時間: 2010-8-15 15:36
點解運動場會裝冷氣架
作者: CHOCOLATE_DAVID    時間: 2010-8-15 15:57
原帖由 sleung2002hk 於 15-8-2010 15:36 發表
點解運動場會裝冷氣架

運動場唔會裝冷氣,係運動場個更衣室裝冷氣。=.="
我都唔知點解係更衣室要冷氣,到時裝完之後,我一定大鑊啦~
我依個非洲朱古力一沖完涼,仲要吹吹風。唔病就岀奇。點解香港D運動場個更衣室都要裝冷氣。有錢就整下個更衣室好過啦!
作者: quantum    時間: 2010-8-17 20:33
原帖由 CHOCOLATE_DAVID 於 2010-8-15 15:57 發表

運動場唔會裝冷氣,係運動場個更衣室裝冷氣。=.="
我都唔知點解係更衣室要冷氣,到時裝完之後,我一定大鑊啦~
我依個非洲朱古力一沖完涼,仲要吹吹風。唔病就岀奇。點解香港D運動場個更衣室都要裝冷氣。 ...

我係覺得= =6月已經開始熱到死
點解到到8月幾都未裝完- -"
係咪應該5-6月已經要裝好呢?
作者: 叮叮噹    時間: 2010-9-10 19:13
更衣室已經重開兩星期.
11/9(六) & 25/9(六) 下午十二時至晚上有足球比賽包場.
作者: otcotcw    時間: 2010-11-20 03:29

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2