香港長跑網 - 長跑長友

標題: 大家好! 北區超慢跑手報到!! [打印本頁]

作者: kopo1128    時間: 2008-6-17 14:22
標題: 大家好! 北區超慢跑手報到!!
我05年開始跑渣打10km. 時間57min+. 之後,只有間中跑下, 雖然繼續有跑半馬, 但成績差勁. 今年恢復操練, 渣打半馬跑135mins+. 我希望PB是<2hr.  上次工聯會跑, 超慢 (46mins+), 後段見有人不支倒地, 都不敢去儘.

我家住粉嶺, 主要跑粉嶺至上水來回 (約6-7km). 有否ching, ctse也跑北區路線?

這長跑網令我覺得跑步不再孤單, 有人分享經驗, 十分正.
作者: kenneth    時間: 2008-6-17 14:26
作者: onon    時間: 2008-6-17 14:33
KOPO1128 HING, 歡迎加入! 6.28城門約跑有無興趣?
https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=1206&extra=page%3D1
作者: 瘋瘋    時間: 2008-6-17 14:38
作者: kopo1128    時間: 2008-6-17 14:44
原帖由 onon 於 2008-6-17 14:33 發表
KOPO1128 HING, 歡迎加入! 6.28城門約跑有無興趣?
https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=1206&extra=page%3D1

28/6不在香港, 不能參加, 很可惜!!!!
作者: lvrunner    時間: 2008-6-17 14:53
原帖由 瘋狂跑步機 於 2008-6-16 22:38 發表
kopo hing,
小弟都曾住過粉嶺幾個月. 現在住馬鞍山. 跑開沙田, 大埔反馬鞍山地區.
多d上次吹水交流心得吧!" />

kopo兄,

歡迎光臨 ! 請多D上嚟發言呀!

粉嶺? 我諗都有成三十年冇去過囉!

嘩! 越嚟越多不同地區嘅跑友加入, 遲D我諗會有沙頭角嘅跑友join我地tim.
作者: 龜速行    時間: 2008-6-17 15:25
welcome! welcome!

kopo c hing

your record is not slow(compare with me)

is very fast la

作者: cfchan    時間: 2008-6-17 15:43
kopo師兄,你d時間算不俗,我好多fd跑多年都做唔到,我起初跑時都係咁上下

作者: ram    時間: 2008-6-17 15:48
歡迎你kopo ching,多d上黎吹下水
另ching的10k和工聯8.8k時間一點都不慢啊~
作者: redred    時間: 2008-6-17 18:06
歡迎曬
c兄, 我都係超慢跑友
作者: 叮叮噹    時間: 2008-6-17 23:26
歡迎!歡迎你!
多多來留言吹水!
作者: 慢子 Wilson    時間: 2008-6-19 09:13
多d上次吹水交流心得吧!
作者: 711MF    時間: 2008-6-19 09:56
作者: michaelyw    時間: 2008-6-19 12:53
歡迎你kopo1128,我也不是speeder,以後請多多指教
作者: nc    時間: 2008-6-19 21:35
歡迎kopo1128師兄, 我係九龍東極度超慢跑手
作者: oscar    時間: 2008-6-20 00:49
作者: 叮叮噹    時間: 2008-6-20 00:53
舉腳贊成!
最重要享受跑步,才能一生一世咁跑下去.
作者: lvrunner    時間: 2008-6-20 05:32
小弟總係覺得自稱"超慢", "極慢" 嘅師兄師姐們都係身藏不露嘅高人. 好似亞Michael兄咁, 第一次跑1:51半馬仲話自己唔係speeder.

作者: Alfred    時間: 2008-6-20 17:58
原帖由 oscar 於 20/6/2008 00:49 發表
其實咁多位c兄唔使成日話自己成日超慢、極慢跑手ge,
你地每一個都同我地一樣,上得黎呢個網都係熱血跑手,熱衷於跑步,
彼此交流,鼓勵,令呢到成為跑友們的樂土。
希望大家記住一個跑步的目標︰enjoy

無錯!係享受跑步帶俾我哋嘅快樂!

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2