香港長跑網 - 長跑長友

標題: 邊間"運動X"有Tarther賣? [打印本頁]

作者: lumix    時間: 2010-10-21 22:30
標題: 邊間"運動X"有Tarther賣?
Asics香港10公里送左張7折coupon,想買對老虎鞋試下~
作者: tomcat    時間: 2010-10-21 22:58
上月頭在銅鑼灣世貿廣場及沙田新城市廣場運x家見過.
作者: ckljason2000    時間: 2010-10-21 23:03
我都有一張,除了tarther ,還有什麼好介紹?
Thanks
作者: 100100100    時間: 2010-10-22 00:27
shops in MK~~~~~~~~~~
作者: lumix    時間: 2010-10-22 14:57
原帖由 tomcat 於 2010-10-21 22:58 發表
上月頭在銅鑼灣世貿廣場及沙田新城市廣場運x家見過.

在世貿買左對~thank you tomcat~
作者: lumix    時間: 2010-10-22 15:00
原帖由 100100100 於 2010-10-22 00:27 發表
shops in MK~~~~~~~~~~hgjD121" />" />hj

shops in MK are not accept this offer (terms listed on the coupon) ~
作者: tyler    時間: 2010-10-22 19:07
德福
作者: D文    時間: 2010-10-22 19:46
見到響德福有人call d fd去買老虎
要買真係要快手喇

作者: 柔詠    時間: 2010-10-23 11:46
係咪人人報左asics 10km 都有7折?
作者: D文    時間: 2010-10-23 11:50
原帖由 柔詠 於 2010-10-23 11:46 發表 係咪人人報左asics 10km 都有7折?
收到確認信ga都應該會有
作者: kf    時間: 2010-10-23 17:59
鑽石山荷里活廣場有售

啱啱買左對7折 DS-Trainer
作者: Turalyon    時間: 2010-10-23 18:10
原帖由 kf 於 2010-10-23 17:59 發表
鑽石山荷里活廣場有售

啱啱買左對7折 DS-Trainer

尋日買咗對7折skysensor neo
作者: tyler    時間: 2010-10-23 20:28
有八折己好滿足,七折真係好吸引
作者: 柔詠    時間: 2010-10-24 00:33
小弟有信, 但信內無7折coupon???
作者: D文    時間: 2010-10-24 05:23
原帖由 柔詠 於 2010-10-24 00:33 發表 小弟有信, 但信內無7折coupon???
入漏左?
作者: brianhoo123    時間: 2010-10-24 11:46
我昨日入咗對Gel-Kayano 16 ^_^
作者: 柔詠    時間: 2010-10-24 11:48
原帖由 D文 於 2010-10-23 11:50 發表
收到確認信ga都應該會有" />" />hkjhk

師兄....知唔知有無跑友,都係無coupon?
唔知有無得追番?
作者: D文    時間: 2010-10-24 16:12
原帖由 柔詠 於 2010-10-24 11:48 發表 師兄....知唔知有無跑友,都係無coupon?唔知有無得追番?
可能你要打電話去問下,眼見尼度未有跑友冇coupon......
作者: econecon    時間: 2010-10-24 16:24
原帖由 brianhoo123 於 2010-10-24 11:46 發表
我昨日入咗對Gel-Kayano 16 ^_^

香港經濟始終有你!!!!!
作者: 柔詠    時間: 2010-10-24 17:34
原帖由 D文 於 2010-10-24 16:12 發表
可能你要打電話去問下,眼見尼度未有跑友冇coupon......

應該問"田總/運x家"....?
等小弟睇番封信先....
請問coupon有無限期的?..../ 其他限制?
作者: 柔詠    時間: 2010-10-24 17:47
原帖由 lumix 於 2010-10-21 22:30 發表
Asics香港10公里送左張7折coupon,想買對老虎鞋試下~

師兄...係咪"田總"封信內連同張"接納通知書"一起的...?
但小弟信封內只有"接納通知書"....
作者: Turalyon    時間: 2010-10-24 17:55
原帖由 柔詠 於 2010-10-24 17:47 發表

師兄...係咪"田總"封信內連同張"接納通知書"一起的...?
但小弟信封內只有"接納通知書"....

係...張coupon 係田總"封信內連同張"接納通知書"一起的 (即係領取選手包封信入面)
作者: brianhoo123    時間: 2010-10-24 18:30
原帖由 柔詠 於 2010-10-24 17:34 發表

應該問"田總/運x家"....?
等小弟睇番封信先....
請問coupon有無限期的?..../ 其他限制?

Valid until 30/Nov, so still have much time
作者: D文    時間: 2010-10-24 19:12
原帖由 柔詠 於 2010-10-24 17:34 發表 應該問"田總/運x家"....?等小弟睇番封信先....請問coupon有無限期的?..../ 其他限制?
信應該係田總寄出,冇記錯信封有田總個logo
使用限期 30/11
作者: 柔詠    時間: 2010-10-24 20:17
原帖由 D文 於 2010-10-24 19:12 發表
信應該係田總寄出,冇記錯信封有田總個logo
使用限期 30/11

錦小弟明早要打去"田總"..追追,希望追到...
作者: lynnling    時間: 2010-10-24 23:26
收到張COUPON..想買人生中第一對 ASICS
有冇CHING可能推介下邊對岩我
P.S. 小弟  係Under Pronation
P.P.S.  高169, 重150
P.P.S. 想搵一對保護-比賽鞋
THANK IN ADVANCE
作者: josam    時間: 2010-10-24 23:41
信收到, 但係入面冇COUPON....
作者: 柔詠    時間: 2010-10-27 03:59
原帖由 josam 於 2010-10-24 23:41 發表
信收到, 但係入面冇COUPON....

師兄,打去"田總"追。。。。小弟追番了。。。
不過只可買貨品一件。。。仲有多對鞋, 但7折點都買, 想緊買新色的tarther � skysensor ?
作者: pat    時間: 2010-10-30 23:33
我都心思思想買對新鞋。如果五小時完成全馬,skysensor neo或 tarther gale會否太薄?那對好些?
作者: 柔詠    時間: 2010-10-31 01:07
原帖由 pat 於 2010-10-30 23:33 發表
我都心思思想買對新鞋。如果五小時完成全馬,skysensor neo或 tarther gale會否太薄?那對好些?

小弟上年04:04完成全馬,係著skysensor...(china ,不過仲未係neo), 腳無特別痛....
作者: pringles7    時間: 2010-10-31 12:44
銅鑼灣世貿買左asics tartharblitz,$999 x 0.7 = $699
作者: toatoawu    時間: 2010-10-31 22:48
今日買咗skysensor neo用張coupon7折,感覺好穩定.都唔會太薄.
作者: 柔詠    時間: 2010-11-1 02:20
原帖由 pringles7 於 2010-10-31 12:44 發表
銅鑼灣世貿買左asics tartharblitz,$999 x 0.7 = $699

師兄買左什麼色...小弟想買新藍色果對.,不過好似係"風神",鞋跟無racing stabily
作者: Kennychoi    時間: 2010-11-1 13:28
原帖由 toatoawu 於 2010-10-31 22:48 發表
今日買咗skysensor neo用張coupon7折,感覺好穩定.都唔會太薄.

識貨,好嘢
作者: josam    時間: 2010-11-1 14:10
標題: 回復 30# 的帖子
岩岩打左去, 真係追得番...不過要星期日拎號碼布時一齊拎, 希望仲有我想買既SKYSENSOR賣啦....
作者: 柔詠    時間: 2010-11-1 22:52
小弟今日係德福買左對藍色...TARTHERGALE® 2 
http://www.asics.co.jp/running/products/A/3/detail/~TJR248
唔係7折都唔買, 太多鞋了....
作者: 228華    時間: 2010-11-1 22:56
原帖由 柔詠 於 2010-11-1 22:52 發表
小弟今日係德福買左對藍色...TARTHERGALE® 2 
http://www.asics.co.jp/running/products/A/3/detail/~TJR248
唔係7折都唔買, 太多鞋了....

同你一様買了LEE對
作者: clerkb    時間: 2010-11-2 09:37
原帖由 228華 於 2010-11-1 22:56 發表 同你一様買了LEE對

依對好的嗎? 我未穿過tiger 的, 可作戰鞋嗎?
作者: 228華    時間: 2010-11-2 10:17
原帖由 clerkb 於 2010-11-2 09:37 發表

依對好的嗎? 我未穿過tiger 的, 可作戰鞋嗎?
B哥哥,我本身双腳屬於扁平足類,双鞋在足弓位有較強感覺,早兩日試過跑青公15k PB^O^
作者: runrun    時間: 2010-11-2 11:22
我想問我膝頭哥痛,好翻想買對Ascis練跑/比賽時好好保護對腳,边個model好啲呀?我約102lbs.
作者: clerkb    時間: 2010-11-2 22:21
原帖由 228華 於 2010-11-2 10:17 發表 B哥哥,我本身双腳屬於扁平足類,双鞋在足弓位有較強感覺,早兩日試過跑青公15k PB^O^

吾該小西華, 岩岩係運動場問人借來穿過, 試過真係明顯感受到正好多, 不過我睇佢有 stability 的. 真係for 扁平足的. 但睇真佢個設計都是有少少橋的, 想清楚  $700 都係有D 吾多捨得, 都係捐左去好過. 等我練好D再買返對啦
作者: michaelkclaw    時間: 2010-11-3 08:48
原帖由 柔詠 於 2010-10-31 01:07 發表

小弟上年04:04完成全馬,係著skysensor...(china ,不過仲未係neo), 腳無特別痛....

2011是第一次跑全馬, 都好想買番對Asics試吓, 多謝師兄提供資料.
作者: ckljason2000    時間: 2010-11-12 14:41
沙田新城市買左asics skysensor = $950 x 0.7(coupon) x 0.88(hsbc 優惠) = $585.20

作者: 柔詠    時間: 2010-11-14 21:57
原帖由 ckljason2000 於 2010-11-12 14:41 發表
沙田新城市買左asics skysensor = $950 x 0.7(coupon) x 0.88(hsbc 優惠) = $585.20

仲有0.88折扣...抵到好緊要....
作者: clerkb    時間: 2010-11-15 10:03
原帖由 ckljason2000 於 2010-11-12 14:41 發表 沙田新城市買左asics skysensor = $950 x 0.7(coupon) x 0.88(hsbc 優惠) = $585.20

請問是否只得可行的嗎 ?  屯門的是否一樣有extra offer  ?

謝!!
作者: saki    時間: 2010-11-15 10:50
原帖由 clerkb 於 2010-11-15 10:03 發表

請問是否只得可行的嗎 ?  屯門的是否一樣有extra offer  ?

謝!!

是咁的

HSBC 和IFC,新城市廣場及Sogo而家合作做緊推廣, 係上面d商場購物後, 會有現金回贈 (8%-50%, 視乎你抽到幾多)

由於呢個推廣是由HSBC 提供, 因此只有新城市廣場有運動家分店才有  extra offer (IFC及sogo是無運動家的, 另順便一提Asics 在sogo的專櫃好似無咗了)

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2