香港長跑網 - 長跑長友

標題: 2010.11.14 Asics 10K by 大小姐 (已經全部uploaded) [打印本頁]

作者: wongc    時間: 2010-11-15 11:24
標題: 2010.11.14 Asics 10K by 大小姐 (已經全部uploaded)
[昨日up漏左D相, 依家齊哂啦!]

大小姐好有心, 晨咁早起身跟我入天水圍.  雖然都係傻瓜機, 不過見佢影得好過上次.

http://picasaweb.google.com/109269811558387227371/20101114Asics10K?authkey=Gv1sRgCI7v-bKPpM_C0QE&feat=directlink

如要原相可PM我.

作者: wadee    時間: 2010-11-15 12:42
原帖由 wongc 於 2010-11-15 11:24 發表
大小姐好有心, 晨咁早起身跟我入天水圍.  雖然都係傻瓜機, 不過見佢影得好過上次.

http://picasaweb.google.com/109269811558387227371/20101114Asics10K?authkey=Gv1sRgCI7v-bKPpM_C0QE&feat=directlink

如要 ...

大小姐,d相影得好靚呀
作者: monsterjoe    時間: 2010-11-15 13:17
多謝大小姐影既靚相
作者: mill    時間: 2010-11-15 13:20
多謝wongc及大小姐前來為大家拍照~
大小姐好乖啊!
作者: mill    時間: 2010-11-15 13:26
wongc, 點解唔見我跑完同你影果張合照ge ?
作者: wongc    時間: 2010-11-15 13:32
原帖由 mill 於 2010-11-15 13:26 發表
wongc, 點解唔見我跑完同你影果張合照ge ?

呢D親密照我收埋左............ (其實我漏左D, 今晚返去補返)
作者: mill    時間: 2010-11-15 13:36
原帖由 wongc 於 2010-11-15 13:32 發表

呢D親密照我收埋左............ (其實我漏左D, 今晚返去補返)

啊! 咁得等睇相啦 ! 謝謝!
作者: michaelkclaw    時間: 2010-11-15 13:58
原帖由 wongc 於 2010-11-15 11:24 發表

如要 ...

有我啦, Thank You!!!!!!!
作者: joew    時間: 2010-11-15 14:00
多謝 great photos. Thanks!
作者: introvertboy    時間: 2010-11-15 14:34
唔該晒,辛苦晒 !
作者: Harvey    時間: 2010-11-15 20:36
辛苦晒, Thanks a lot
作者: cc    時間: 2010-11-15 21:40
作者: feifanchun    時間: 2010-11-15 22:41
標題: 辛苦晒, Thanks a lot
多謝大小姐影既靚相
作者: 龍龍    時間: 2010-11-15 23:42
謝謝wongc~~~影到我個辛苦樣
作者: wongc    時間: 2010-11-16 09:40
Mill姐話一話先發覺原來up漏左D相, 依家齊哂啦, 大家再睇睇, 希望影到你啦.
作者: wongc    時間: 2010-11-16 09:43
原帖由 烏拉 於 2010-11-15 14:17 發表
唔該晒大小姐!!" />" />" />" />" />hjk唔覺意打中左我啦

哎呀! 早得濟唔記得交帶佢認住你個樣唔好影添.
作者: mill    時間: 2010-11-17 12:02
原帖由 wongc 於 2010-11-16 09:40 發表
Mill姐話一話先發覺原來up漏左D相, 依家齊哂啦, 大家再睇睇, 希望影到你啦.

謝謝wongc及囡囡呀! 等我去睇吓先~~
作者: 228華    時間: 2010-11-17 13:04
謝謝小王C
影到我個超超辛苦樣

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2