香港長跑網 - 長跑長友

標題: 長跑賽 [打印本頁]

作者: KK    時間: 2008-6-27 00:22
標題: 長跑賽
請問有無人會參加來緊的南區越野賽同國HING賽呀?
順便問下有無人平時係葵芳或深水埗運動場練開跑呀?
作者: blurmax    時間: 2008-6-27 00:58

長跑賽請問有無人會參加來緊的南區越野賽同國HING賽呀?

I will join the Southern District X-Country Run
作者: ram    時間: 2008-6-27 01:07
小弟星期六/日間中都會到葵芳場跑
ching什麼時間跑呢 ?
今星期六有沒有興趣一起衝城?

原帖由 phenli 於 2008-6-27 00:22 發表
請問有無人會參加來緊的南區越野賽同國HING賽呀?

作者: KK    時間: 2008-6-27 01:19
原帖由 ram 於 2008-6-27 01:07 發表
小弟星期六/日間中都會到葵芳場跑
ching什麼時間跑呢 ?
今星期六有沒有興趣一起衝城?

我來不到呀∼我五點幾人仲在屯門
CHING平時跑街多嗎?
作者: KK    時間: 2008-6-27 01:21
原帖由 blurmax 於 2008-6-27 00:58 發表

I will join the Southern District X-Country Run

我諗越野賽應該幾好玩∼
唔知師兄之前玩過未呢?
作者: blurmax    時間: 2008-6-27 01:25

我諗越野賽應該幾好玩∼
唔知師兄之前玩過未呢?

Of course I did.  X-country races are really challenging and interesting gar
作者: KK    時間: 2008-7-4 12:34
越野賽會否好似山頭霸王咁要自己揾路呀?(唔識多口問下)
作者: blurmax    時間: 2008-7-4 12:40

The x-country races I joined are all with clear indication and marshalls to point the correct ways.
作者: 靜水    時間: 2008-7-4 13:10
我會同個仔一齊參加南區野外賽,我參加8K,個仔1K。条路線行過,是部份水塘路及部份水泥山徑小路。下周報名,唔知爆唔爆?
作者: KK    時間: 2008-7-4 22:53
原帖由 blurmax 於 2008-7-4 12:40 發表

The x-country races I joined are all with clear indication and marshalls to point the correct ways.

我看攪手個網好似没有網上登記參賽∼係咪都要print form 填完再寄去?

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2