香港長跑網 - 長跑長友

標題: 2010聖誕日探海濱公園<<沙田運動場>>9:30am [打印本頁]

作者: shogikin    時間: 2010-12-14 15:46
標題: 2010聖誕日探海濱公園<<沙田運動場>>9:30am
2010聖誕日探海濱公園<<沙田運動場>>9:30am日期: Dec.25 星期五早上
出發時間:9:30AM
集合地點:沙田運動場
路線:沙田運動場 <> 馬鞍山海濱公園
加長路線: + 梅子林

要存物可以借LOCKER

跑前:我會早點到約8:30,早到可以一齊拉根踢腿熱身
跑後:如跑後想去食午飯,請留名以便安排,暫時預計在大排檔食飯
禮物:聖誕日反而不搞交換禮物,因為我無禮物啦,但在尋找有無聖誕禮物帶來抽獎

聖誕日未知是不是一定得閒都可以報了名先,
確定來不到才來UPDATE翻

參與跑手名單:
1. Kin (跑+飯)
2. Vileung (跑+飯)
3.

警告及聲明
1. 此項聚會適合初級跑手(十公里55-70分鐘), 身體並無任何疾病(包括已知或隱疾),同時需確保可以應付此項運動的朋友參加,各位需量力而為。如身體不適,切勿強行參加。
2. 本網站並不涉及此項聚會的一切安排,敬請參加者自行負責個人的財物及人身安全。 如有不幸事故,而導致參加者受傷或死亡,或涉及第三者的意外,本網站及聚會發起人慨不負任何責任。
3. 活動不排除將於酷熱的情況下舉行,參加者需要在參加活動前有足夠的訓練及休息,並留意個人的身體狀況,建議活動前先自行補充足夠水份。
4. 若約跑活動當天懸掛八號或以上颱風、黑色暴雨訊號或非人力可控制之情況,活動將會取消。
5. 參加者的個人保險須自行負責。

作者: shogikin    時間: 2010-12-14 15:47
預留
作者: shogikin    時間: 2010-12-14 15:48
預留
作者: kin8333    時間: 2010-12-16 22:29
一定支持
作者: vileung    時間: 2010-12-16 22:36
2010聖誕日探海濱公園<<沙田運動場>>9:30am日期: Dec.25 星期五早上

跑後:如跑後想去食午飯,請留名以便安排,暫時預計在大排檔食飯
禮物:聖誕日反而不搞交換禮物,因為我無禮物啦,但在尋找有無聖誕禮物帶來抽獎

參與跑手名單:
3. kin8333

警告及聲明
1. 此項聚會適合初級跑手(十公里55-70分鐘), 身體並無任何疾病(包括已知或隱疾),同時需確保可以應付此項運動的朋友參加,各位需量力而為。如身體不適,切勿強行參加。
2. 本網站並不涉及此項聚會的一切安排,敬請參加者自行負責個人的財物及人身安全。 如有不幸事故,而導致參加者受傷或死亡,或涉及第三者的意外,本網站及聚會發起人慨不負任何責任。
3. 活動不排除將於酷熱的情況下舉行,參加者需要在參加活動前有足夠的訓練及休息,並留意個人的身體狀況,建議活動前先自行補充足夠水份。
4. 若約跑活動當天懸掛八號或以上颱風、黑色暴雨訊號或非人力可控制之情況,活動將會取消。
作者: kin8333    時間: 2010-12-17 09:05
各位早晨
作者: vileung    時間: 2010-12-17 11:56
good morning
作者: kin8333    時間: 2010-12-19 15:37

參與跑手名單:
3.
警告及聲明
作者: kin8333    時間: 2010-12-19 15:38
下次一起練跑啦
作者: kin8333    時間: 2010-12-19 20:34
因為我要和太太上中山玩幾天
作者: 興記J-run    時間: 2010-12-20 17:55
計劃吓先! 膝痛未必跑得長.....
作者: shogikin    時間: 2010-12-21 16:58
J runner 來啦來啦
我們都跑好少的

Kin in Running
作者: 街坊鄭    時間: 2010-12-22 09:29
堅堅9:30am先起步,跑完會好晏.我自己會食早餐,時間岩的話.係雙穚say聖誕快樂喇.
作者: 麥麥    時間: 2010-12-22 12:27
呀..真係奇怪喎..堅堅攪親約跑都冇客既?係咪犯左太歲呀?
作者: imchristy    時間: 2010-12-22 12:40
2010聖誕日探海濱公園<<沙田運動場>>9:30am2010聖誕日探海濱公園<<沙田運動場>>9:30am日期: Dec.25 星期五早上

參與跑手名單:
3. christy (跑+飯)

警告及聲明
作者: kin8333    時間: 2010-12-23 19:09
原帖由 麥麥 於 2010-12-22 12:27 發表
呀..真係奇怪喎..堅堅攪親約跑都冇客既?係咪犯左太歲呀?  

唔好這樣說堅堅啦,我有時間都會去練跑的呀,我都在堅堅身上學了好多跑步知識的呀
作者: denis3885    時間: 2010-12-23 21:15
原帖由 shogikin 於 2010-12-14 15:46 發表
2010聖誕日探海濱公園9:30am日期: Dec.25 星期五早上
路線:沙田運動場  馬鞍山海濱公園

跑前:我會早點到約8:30,早到可以一 ...

但係令mill 同亮哥08:00hrs係呢度成團出發噃!只係時間不同....... 我同駿哥都會參與呀。
作者: 興記J-run    時間: 2010-12-23 22:59
Kin ching,

加埋我...齋跑...(跑倒幾多跑幾多)
作者: shogikin    時間: 2010-12-24 17:05
好,這樣子,明早
這裡沙田9:00集合9:30起步
馬鞍山遊樂場就8:00出發

大家想早又得想睡晚dd又得

作者: mill    時間: 2010-12-24 18:23
原帖由 shogikin 於 2010-12-24 17:05 發表
好,這樣子,明早
這裡沙田9:00集合9:30起步
馬鞍山遊樂場就8:00出發

大家想早又得想睡晚dd又得

" />" />堅堅真係唔好意思, 我好少來新界東睇post, 如果知你都攪明天約跑....我果邊就唔開啦!
不過我地就想跑早d囉! 下次再join你地." />" /> merry christmas!
作者: vileung    時間: 2010-12-24 23:46
明早沙田運動場有大型活動,所以改在沙田遊樂場集合!9點集合,9點半起跑!

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2