香港長跑網 - 長跑長友

標題: 7月11日屯門<>湖蝶灣(慢跑) 網友網跑 試新工能,須要各參加者自行按鍵報名的。 [打印本頁]

作者: kenneth    時間: 2008-7-4 11:39
作者: kenneth    時間: 2008-7-4 11:43
作者: nc    時間: 2008-7-4 12:12
7.11由711兄帶真係o岩晒, 慢跑是指慢個沖圈時間
作者: 瘋瘋    時間: 2008-7-4 12:16
作者: redred    時間: 2008-7-4 12:22
woo..又黎..正
又係7兄帶路
我依然負責典後
作者: 711MF    時間: 2008-7-4 12:25
作者: cfchan    時間: 2008-7-4 12:28
跑步初哥(10公里跑45-60分鐘), 跑步初哥
小弟這次不去了,因為要上泳班,況且去完台灣踩車返黎,個人應該散散地。 我明早出發,十號返!

作者: nc    時間: 2008-7-4 12:41
原帖由 cfchan 於 2008-7-4 12:28 發表
跑步初哥(10公里跑45-60分鐘), 跑步初哥jhk" />" />
小弟這次不去了,因為要上泳班,況且去完台灣踩車返黎,個人應該散散地。jhk" />" /> 我明早出發,十號返!

cfchan ching, 係咪環台呀?
作者: redred    時間: 2008-7-4 12:43
原帖由 cfchan 於 2008-7-4 12:28 發表
跑步初哥(10公里跑45-60分鐘), 跑步初哥jhk" />" />
小弟這次不去了,因為要上泳班,況且去完台灣踩車返黎,個人應該散散地。jhk" />" /> 我明早出發,十號返!
woo.玩得開心d
但cf ching 唔去
咪無人陪我跑
我有排包尾
作者: nc    時間: 2008-7-4 12:43
上次叮噹姐話想跑碼頭ga播, o岩晒啦
作者: cfchan    時間: 2008-7-4 12:44
原帖由 obaanc 於 2008-7-4 12:41 發表

cfchan ching, 係咪環台呀?

其中有車友係環台,我玩六日咁多,只係踩一段山路!
作者: redred    時間: 2008-7-4 12:45
叮噹姐星期五應該有時間
nc姐到唔到 ?
我暫時報左先, 到1,2日前先知係咪一定去到
作者: cfchan    時間: 2008-7-4 12:48
原帖由 redred 於 2008-7-4 12:43 發表
woo.玩得開心d
但cf ching 唔去
咪無人陪我跑
我有排包尾

應該唔會啦,一定有師兄押尾既!
作者: 洛虎添    時間: 2008-7-4 12:50
本人 大隻添 逄周5 一律唔會出現
作者: redred    時間: 2008-7-4 12:52
屯門我諗我都熟路
點都識路返到屋企既
所以都係唔好要各ching 就我步速啦
作者: nc    時間: 2008-7-4 13:03
見redred姐報, 好, 我又報  

以前幾年先去一次屯門, 遲早屯門我也熟晒

7兄提供的路線都好仔細, 我會先睇定路線, 所以唔駛理我幾慢o架喇. 識得返鄧記架喇.
作者: nc    時間: 2008-7-4 13:05
cf兄是否玩鐵人ga? 又報泳班, 又踐車, 又跑步
作者: nc    時間: 2008-7-4 13:09
原帖由 711MF 於 2008-7-4 12:25 發表

咁我想唔請假收早都唔得啦.........我會用陪跑步速跑的...

7兄一定好多假, 如果唔係幾個月好快就無晒d假!!!
作者: cfchan    時間: 2008-7-4 13:22
原帖由 obaanc 於 2008-7-4 13:05 發表
cf兄是否玩鐵人ga? 又報泳班, 又踐車, 又跑步 " />" />

nc ctse,俾你估中左添 " />" />報泳班唔係學游水,係有條線俾我游水,而家泳池免費,唔報班游唔到水!
作者: nc    時間: 2008-7-4 13:30
係呀, 寧願要收費少d人, 都唔想入到去插針都插唔入, 等於無得游 
作者: kenneth    時間: 2008-7-4 13:40
作者: kenneth    時間: 2008-7-4 13:42
作者: cfchan    時間: 2008-7-4 13:42
原帖由 kennethwat 於 2008-7-4 13:40 發表

手信 PLEASE

會有既!
作者: am2188    時間: 2008-7-4 17:43
e...7月11日??即係下星期五??
小弟可以中途加入嗎?

作者: 叮叮噹    時間: 2008-7-4 18:42
原帖由 redred 於 2008-7-4 12:45 發表
叮噹姐星期五應該有時間
nc姐到唔到 ?

Redred真係醒目!
已報名,但唔見有人報名啊!!
作者: 叮叮噹    時間: 2008-7-4 18:45
原帖由 obaanc 於 2008-7-4 12:43 發表
上次叮噹姐話想跑碼頭ga播, o岩晒啦

ching吹雞,立即報名啦!
謝ching的火速安排,
等我冇籍口懶散!
作者: nc    時間: 2008-7-4 21:30
好似要用新系統報名先算數, 叮噹姐快d報喇
作者: 叮叮噹    時間: 2008-7-4 21:33
原帖由 obaanc 於 2008-7-4 21:30 發表
好似要用新系統報名先算數, 叮噹姐快d報喇

唔知道點報名啊!
也不見你們的大名.
作者: nc    時間: 2008-7-4 21:49
剛剛報了, 但"要等待發起者的審批"喎, 所以還未見頭像出現.
作者: 神童威威    時間: 2008-7-4 22:46
真係好吸引呀! 但係11號之後個兩日要參加兩個比賽(12/7公司保齡球比賽、13/7荃灣黃昏比賽),我驚自己頂唔順呀!雖然話慢跑,7兄的慢跑=我的快跑,所以都係棄權喇! 不過今次7兄帶隊冇理由身為屯門友唔支持下,我可唔可以跑一半呢?我係新屯中等大家再折返鄧記啦!ken兄批准嗎?
作者: Gills    時間: 2008-7-4 22:53
念念不忘,第一次同7兄屯公一夜情, 果種感覺好爽.
作者: redred    時間: 2008-7-4 22:56
GILLS 兄, 唔需念念不忙
今次比你同7兄爽多轉
作者: Gills    時間: 2008-7-4 23:25
redred C姐, 7兄好就得人, 個個同佢跑都咁有Feel, 人生有個真正跑友真係好勁.
作者: kenneth    時間: 2008-7-5 08:52
作者: kenneth    時間: 2008-7-5 08:54
作者: kenneth    時間: 2008-7-5 08:55
作者: 洛虎添    時間: 2008-7-5 12:57
標題: 請各位跑友(師兄/師組)注意!!
跑長課最重要係....

load夠carbo(起碼90克), 及 同時隨身帶水補給(500ML已夠), 否則

會跑到死下死下

作者: ChARsoN    時間: 2008-7-5 14:06
如果可早些起跑就好了
作者: 神童威威    時間: 2008-7-5 15:17
原帖由 kennethwat 於 2008-7-5 08:52 發表

waiwai 兄,如果輕鬆慢跑,其實對閣下未來的比賽是沒有影響的,(慢跑只是熱身及回力而己)

嘩!你講到好似唔駛用力,彈下彈就可以完成十公里咁,既然你話沒有問題我就奉陪到底啦!不過有個要求,當晚7 兄記得唔好帶得太快,我出名係跑狗,見到D電兔就會死跟到底,跟到冇氣才算。好啦!我現在就報名。
作者: kenneth    時間: 2008-7-5 18:32
作者: 叮叮噹    時間: 2008-7-5 18:36
原帖由 redred 於 2008-7-4 12:45 發表
叮噹姐星期五應該有時間
nc姐到唔到 ?

何解唔見Redred ctse報名的圖像??
作者: 叮叮噹    時間: 2008-7-5 18:40
原帖由 kennethwat 於 2008-7-5 18:32 發表

不能,因為部份 ching 或  ctse 可能趕不到返屯門。

早半小時都可以,就大家啦!
NCctse 跨區從九龍入屯門,可能早不了多少.
作者: kenneth    時間: 2008-7-5 18:42
作者: kenneth    時間: 2008-7-5 18:44
作者: 叮叮噹    時間: 2008-7-5 18:45
原帖由 kennethwat 於 2008-7-5 18:42 發表

的確,未見 redred 姐報名,另外今日小弟試走此線,都不錯,中途遇到7哥,和7哥返到屯公後又遇到redred,但都忘記了問redred姐,我想ctse應該會到的。

兩位帶隊及典後的ching試走此後路,好快腳啊!
有幸跟ching跑,真放心!
作者: redred    時間: 2008-7-5 20:08
原帖由 Gills 於 2008-7-4 23:25 發表
redred C姐, 7兄好就得人, 個個同佢跑都咁有Feel, 人生有個真正跑友真係好勁.
GILLS CHING,今次又可以比其他ctse見到你高手既真面目
真係好, 十分期待~~~~

我成日都撞到7兄, 今日行左出去市中心公園大約5mins
點知又撞到吹緊水既7兄同ken 兄
我屋企人讚佢地勁呀
咁曬同咁熱既天氣都跑到咁耐, 仲話7兄真係跑手身型tim 呀~哈
而ken 兄突然巳經閃左人唔知去邊 (緊係跑得太快唔見左人)

作者: redred    時間: 2008-7-5 20:09
叮噹姐, 我報左名啦
不過要等ken 兄批左先出到
作者: nc    時間: 2008-7-5 23:15
太開心喇, redred姐都報了!!
作者: 神童威威    時間: 2008-7-6 00:10
原帖由 kennethwat 於 2008-7-5 18:44 發表

仲有 gills ,waiwai 等 ching ,當日的確是早不到,仲有機會會遲出發。

大家唔好意思呀!我當天要五點十五分先係黃竹坑收工趕入屯門,如果唔塞車應該趕得切七點前到達。不過當天是星期五,交通真係好難講,試過係黃竹坑隧道塞車到七點嫁!到時咁唔好彩的話我會致電Ken兄不用等我嫁喇!
作者: nc    時間: 2008-7-6 00:43
嘩, 真係山長水又遠喎, ching住邊區呀, 屯門友???
作者: 神童威威    時間: 2008-7-6 00:49
原帖由 obaanc 於 2008-7-6 00:43 發表
嘩, 真係山長水又遠喎, ching住邊區呀, 屯門友???

當然住屯門啦!(只係工作地點遠左一點)所以d ching攪活動時,時間許可的話一定參加。
作者: nc    時間: 2008-7-6 00:55
ic, 係屯門幫, 勢力真係大
作者: 叮叮噹    時間: 2008-7-6 14:53
原帖由 waiwaibrother 於 2008-7-6 00:10 發表

大家唔好意思呀!我當天要五點十五分先係黃竹坑收工趕入屯門,如果唔塞車應該趕得切七點前到達。不過當天是星期五,交通真係好難講,試過係黃竹坑隧道塞車到七點嫁!到時咁唔好彩的話我會致電Ken兄不用等我嫁喇! ...

哇!黃竹坑收工趕入屯門,咁遠水路,
有什麼快捷途徑回屯門呀?
作者: kenneth    時間: 2008-7-6 17:19
作者: 神童威威    時間: 2008-7-6 17:39
原帖由 叮叮噹 於 2008-7-6 14:53 發表

哇!黃竹坑收工趕入屯門,咁遠水路,
有什麼快捷途徑回屯門呀?

緊係搭"亡命村巴"(當然搭有運輸署發牌果D)啦!
如果冇左這種交通工具,冇兩個鐘都返唔到屋企,
現在只需個半小時就回到屯門了。
作者: redred    時間: 2008-7-6 20:21
waiwai 兄, 返工咁遠水路架
希望你個日唔會塞車

似乎我都真係好近
不過, 係屋企次次都要磨成個鐘先出門跑步
作者: 叮叮噹    時間: 2008-7-10 17:05
七個人參加,完全的數字,
也希望更多ching,ctse參加,齊齊跑!
唔通為了713城門黃昏賽而留力??
作者: kenneth    時間: 2008-7-10 17:07
作者: nc    時間: 2008-7-10 21:05
原帖由 kennethwat 於 2008-7-10 17:07 發表

仲有兩個,口頭通知了小弟。

9男女 ?????
作者: nc    時間: 2008-7-10 21:09
7.11慢遊田門區, 唔知各位ching大人有無興趣一起玩

況且人少少, 又係慢遊  
作者: 神童威威    時間: 2008-7-10 21:23
原帖由 叮叮噹 於 2008-7-10 17:05 發表
七個人參加,完全的數字,
也希望更多ching,ctse參加,齊齊跑!
唔通為了713城門黃昏賽而留力??

一向要儲"火"跑(713)比賽的我,都比Ken兄的誠意打動了!ken兄明晚你盡情跑啦!包尾個位不要同我掙呀!
作者: nc    時間: 2008-7-10 21:43
唔好同我爭啦, ching
作者: kenneth    時間: 2008-7-10 23:24
作者: 711MF    時間: 2008-7-10 23:58
作者: ChARsoN    時間: 2008-7-11 12:18
原帖由 kennethwat 於 2008-7-10 23:24 發表
711 兄明晚小弟和charson 應該不到,大家玩得開心d" />hjk" />

今晚咩事@@?
個仔唔舒服??
作者: pwong5618    時間: 2008-7-11 12:46
711 Ching,

今晚你帶隊由鄧記跑去屯門碼頭方向 - 蝴蝶灣更衣室再沿路捷返,這路段我很熟識,很好跑無問題,你同Ken ching 也試過路準備充足,很細心,但在晚上跑過屯門碼頭后 -美樂花園這一段因太多樹比較黑,最好大家一齊跑,小心些,或到屯門碼頭后便捷返,碼頭也有公厕幾乾淨,可在公厕對著的啓豐商場內補水。
另跑到湖山路經過新華倉后,那裹是 44,44A 綠色小巴總站,此小段路不好快跑,要小心,亡命小巴出入沒眼的!
作者: redred    時間: 2008-7-11 13:31
大家今晚見
不過我太耐無跑+好
作者: nc    時間: 2008-7-11 13:37
原帖由 pwong5618 於 2008-7-11 12:46 發表
711 Ching,

今晚你帶隊由鄧記跑去屯門碼頭方向 - 蝴蝶灣更衣室再沿路捷返,這路段我很熟識,很好跑無問題,你同Ken ching 也試過路準備充足,很細心,但在晚上跑過屯門碼頭后 -美樂花園這一段因太多樹比較黑,最好 ...

P兄, 今晚人不來, 但都留字要我們注意的地方, 實在有心 ....

會記住那幾個地方!!
作者: Gills    時間: 2008-7-11 14:09
真係唔該哂地膽 pwong 兄, 下次有機會有時間就黎join我地, 期待中...
作者: 711MF    時間: 2008-7-11 14:28
作者: redred    時間: 2008-7-11 14:30
原帖由 pwong5618 於 2008-7-11 12:46 發表
711 Ching,

今晚你帶隊由鄧記跑去屯門碼頭方向 - 蝴蝶灣更衣室再沿路捷返,這路段我很熟識,很好跑無問題,你同Ken ching 也試過路準備充足,很細心,但在晚上跑過屯門碼頭后 -美樂花園這一段因太多樹比較黑,最好 ...
CHING, 下次有幾會join 我地一齊跑

先多謝你提供的資料, 我地跑時會注意
作者: ChARsoN    時間: 2008-7-11 15:28
既然Kenneth 叔唔來
我都留番明天跑...
作者: kenneth    時間: 2008-7-11 15:32
作者: desmond    時間: 2008-7-11 16:42
7兄及咁多位師兄師姐,老細又o黎臨收工派功課,小弟盡快做完睇下可唔可以半路(新屯左右)插隊,如果見唔到我就即係........
另昨晚衝圈後右腳大腿後筋好似有o的拉親,希望唔好影響星期日的比賽。
作者: 神童威威    時間: 2008-7-11 16:47
原帖由 yungwai 於 2008-7-11 16:42 發表
7兄及咁多位師兄師姐,老細又o黎臨收工派功課,小弟盡快做完睇下可唔可以半路(新屯左右)插隊,如果見唔到我就即係........hjgh" />
另昨晚衝圈後右腳大腿後筋好似有o的拉親,希望唔好影響星期日的比賽。

你來就好了,Ken兄唔來,兩大高手係到,真係有點壓力!
作者: Gills    時間: 2008-7-11 17:10
唉...小弟9成9遲到, 因為搭最早果班車, 7:00pm正先係大會堂落車, 極速跑黎或者坐輕鐵都耍7:15pm. 所以各位如齊人唔駛等我, 小弟會途路追趕呀. 跑衣為記.
作者: Gills    時間: 2008-7-11 17:12
原帖由 waiwaibrother 於 11-7-2008 16:47 發表

你來就好了,Ken兄唔來,兩大高手係到,真係有點壓力!

waiwai兄, 今天的主菜係"慢金遊".
作者: ChARsoN    時間: 2008-7-11 18:18
原帖由 kennethwat 於 2008-7-11 15:32 發表

kenneth 叔....... 我哋年紀不是差太遠的﹗hjgh" />ugh" />

但你已經做人老豆了.....
作者: redred    時間: 2008-7-11 22:17
好, 返左黎又攪掂曬d野
講下今日行程先

一行8人(7兄, wai wai兄, gills 兄, charson兄, blackfly兄, nc姐, 叮噹姐) 我有無數留, 我老人痴呆有既話我1知?
由鄧記出發, 途中到屯門警署對出突然殺出charson 兄

一過馬路, 由gills 兄同charson 兄拍住留力帶頭
後幾個身位有nc姐 & blackfly 兄
再後多大半路,有我同好好留力怕我唔識路既7兄
而隨後有叮噹姐同留力比賽既wai wai 兄拍住上

到過左一陣,gills 兄,charson 巳飛毛腿發力, 不見人影
而nc姐同blackfly兄都彈下彈下愈跑愈快,身影愈黎愈細粒
7兄傍住我既速度,我就跑到想死,佢跑得輕易易舉,一睇就知佢留力今晚再跑
而回程路上, 見到吹緊水既叮噹姐同waiwai 兄
繼而一齊跑返鄧記, (我地回程時,gills 兄佢地巳經唔知跑左去邊,仲未回程)

今次跑左8k左右, 但時間差左好多,要1個鐘多d先完成
唔知真係星期尾用曬energy 定係腳痛影響
愈跑愈慢,7兄源途教個套都忘記得一乾二淨

睇黎要好好休息,充下電同用d鐵打酒捽下條筋先得

P.S. KEN 兄,你仔仔無事啦嘛 ?

作者: desmond    時間: 2008-7-11 23:01
sorry i am too late and too stupid.......forget to bring my running shorts
作者: 叮叮噹    時間: 2008-7-11 23:09
原帖由 yungwai 於 2008-7-11 23:01 發表
sorry i am too late and too stupid.......forget to bring my running shorts

終於見到ching真身!
作者: nc    時間: 2008-7-11 23:15
11點左右才回到家, 原本可以早個上次, 但去到市中心巴士站時, 突然發覺了一do野, 無辦法一定要折返鄧記.

轉頭再講
作者: 叮叮噹    時間: 2008-7-11 23:20
跨區跑是辛苦少少.
漏了還locker key??
作者: 神童威威    時間: 2008-7-11 23:32
原帖由 redred 於 2008-7-11 22:17 發表
好, 返左黎又攪掂曬d野
講下今日行程先

一行8人(7兄, wai wai兄, gills 兄, charson兄, blackfly兄, nc姐, 叮噹姐) 我有無數留, 我老人痴呆有既話我1知?
由鄧記出發, 途中到屯門警署對出突然殺出charson 兄

...

Redred姐,好詳細的報導,我同Charson兄返回鄧記之後,再由原路跑回新屯中,今次冇得留力,因為Charson有跑不完的氣力,唔用全力招架,恐怕要孤身走我路,幸好還有兩腳應付這個小伙子。
作者: redred    時間: 2008-7-11 23:40
WAIWAI 兄,charson 兄都真係好勁
你拍得住佢跑都好勁

ching 快d休息,養夠精神明天比賽
比心機,努力,加油
作者: nc    時間: 2008-7-11 23:47
冰雪聰明的叮叮噹:

妳答中了. 話說去到巴士站才發覺忘記還鎖匙 (斧山道係用自備lock, 因此唔慣要還鎖匙), 鎖匙還在褲袋內.  無辦法唯有折返, 好彩未出九龍.

坐回751輕鐵, 點知上錯月台 (都唔知點解會有成4條線), 751直奔友愛, 我是到了總站才發覺搭錯車 , 於是很自然跑出車廂, 想乘回頭車, 但再想想這輛車應該返轉頭, 雖然我唔知天x是什麼地方, 後來看個牌寫經市中心, 西鐵, 屯門醫院, 我知道可以返去鄧記了. 感覺那程車坐了很久

作者: 711MF    時間: 2008-7-11 23:55
作者: ram    時間: 2008-7-12 00:00
好在nc ctse 沒上天x的輕鐵 (應是天榮), 否則可能入左天水圍~

原帖由 obaanc 於 2008-7-11 23:47 發表
冰雪聰明的叮叮噹:

妳答中了. 話說去到巴士站才發覺忘記還鎖匙 (斧山道係用自備lock, 因此唔慣要還鎖匙), 鎖匙還在褲袋內.  無辦法唯有折返, 好彩未出九龍.

坐回751輕鐵, 點知上錯月台 (都唔知點解會有成4條線 ...

作者: 叮叮噹    時間: 2008-7-12 00:01
原帖由 obaanc 於 2008-7-11 23:47 發表
冰雪聰明的叮叮噹:

坐回751輕鐵, 點知上錯月台 (都唔知點解會有成4條線 ...

如果下次漏取什麼,可以致電給我,可以走去幫妳攞keep住.
不過,還locker key,無計,要親力親為!
下次唔會唔記得還!
有沒有更怏捷的方法回家呀?
作者: ram    時間: 2008-7-12 00:03
威威兄可以拍得住charson兄這個實力指標
一個字形容 "強" !

原帖由 redred 於 2008-7-11 23:40 發表
WAIWAI 兄,charson 兄都真係好勁
你拍得住佢跑都好勁

ching 快d休息,養夠精神明天比賽
比心機,努力,加油

作者: nc    時間: 2008-7-12 00:10
今天真係好好天, 是這個星期以內最好天氣的一天, 黃昏時還間中看到藍天...

今天很 ching們陪女子組慢跑  

很多謝blackfly全程在我的右後方位置, 一個身位左右, 無多無少, 永遠都沒有跑在我旁, 等我仲以為是誰, 係路人甲還是自己人, 都覺得奇怪, 因為我跑出少少, 他又照跟. 直到碼頭折返時才知, 係blackfly.
作者: nc    時間: 2008-7-12 00:14
原帖由 叮叮噹 於 2008-7-12 00:01 發表

如果下次漏取什麼,可以致電給我,可以走去幫妳攞keep住.
不過,還locker key,無計,要親力親為!
下次唔會唔記得還!
有沒有更怏捷的方法回家呀?

唔該晒先 !!!

輕鐵轉巴士都ok, 如不是折返, 應該10.30返到屋企架喇.
作者: 叮叮噹    時間: 2008-7-12 00:16
原帖由 711MF 於 2008-7-11 23:55 發表
今晚慢遊天宮做美下順利完成
辛苦晒gills兄陪我地慢遊幸好有charsong,怏腳陪他玩返轉回程
blackfly,  waiwai兩位就全程享受慢遊,估唔到叮噹姐可以全程傾計跑步..犀利..
NC姐,,Redred 姐.就全程步速暢順越 ...

小妹無咁勁啊!
只是間唔中幾句,未到碼頭偷懶行了一小段可以傾多幾句,
一見Blackfly,RedRed,NC折返,
我跟WaiWai即shortcut入隊跑好專心地回程
作者: nc    時間: 2008-7-12 00:56
回程時與7兄和blackfly跑了一段, 由走錯一小段路後, 7兄便追到我和blackfly, 之後便一路在旁監察住我的跑速, 並且怕我又走錯路   

辛苦晒7兄和blackfly
作者: 神童威威    時間: 2008-7-12 06:32
原帖由 ram 於 2008-7-12 00:03 發表
威威兄可以拍得住charson兄這個實力指標
一個字形容 "強" !

都算幾"強"嫁!是關我當時背脊仲咩住個背囊同佢跑,所以能夠拍得住個實力指標真是不錯,不過charson兄可能睇住我來跑。
作者: kenneth    時間: 2008-7-12 08:26
作者: ChARsoN    時間: 2008-7-12 14:06
原帖由 waiwaibrother 於 2008-7-11 23:32 發表

Redred姐,好詳細的報導,我同Charson兄返回鄧記之後,再由原路跑回新屯中,今次冇得留力,因為Charson有跑不完的氣力,唔用全力招架,恐怕要孤身走我路,幸好還有兩腳應付這個小伙子。

其實果陣我已經差不多玩完了......
而且又肚餓.....
p.s. 如果gills 同711 ching 出真功夫ge 話我應該會比佢甩得好遠~
作者: 神童威威    時間: 2008-7-12 21:58
原帖由 kennethwat 於 2008-7-12 08:26 發表

很遺憾因家有要事不能與大家一起慢遊。謝謝redred 姐的詳盡記錄,有如身歷奇景﹗小弟今晚或星期一晚都試試跑跑此線(如可以的話),看看屯門美麗的夜景﹗

不如大家有興趣的話,多點約齊一起跑這條線,真係好舒服!ken兄贊成嗎?
作者: 叮叮噹    時間: 2008-7-12 22:54
原帖由 waiwaibrother 於 2008-7-12 21:58 發表

不如大家有興趣的話,多點約齊一起跑這條線,真係好舒服!ken兄贊成嗎?

舉腳贊成!
昨晚,清風送爽 ,跑得好舒暢
多謝Waiwai ching慢跑護送支持.
作者: 神童威威    時間: 2008-7-13 08:22
原帖由 叮叮噹 於 2008-7-12 22:54 發表

舉腳贊成!
昨晚,清風送爽 ,跑得好舒暢
多謝Waiwai ching慢跑護送支持.fvhfgj" />

叮ctse,別客氣啦!我話過要留力,不過有點好後悔同charson跑最後個段,現在仲好攰呀(老馬的毛病又發作)!希望下午仲有體力完成10K啦!

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2