香港長跑網 - 長跑長友

標題: 2011.01.23 Rockport 2011 by nc [打印本頁]

作者: nc    時間: 2011-1-23 23:18
標題: 2011.01.23 Rockport 2011 by nc
恭喜各得獎的chingctse, 你地好犀利... 在咁多斜路的賽事中也得到咁好的成績, 佩服!! e個賽事真係唔簡單, 斜路多到... 能夠完成已很叻.

相片拍得不好, 很多朦... 請見諒. 希望下次會拍得好些. 由於要返工, 所以最後也急急腳look番落山腳, 拍不到頒獎典禮.
http://picasaweb.google.com/sanancyc/Rockport2011?feat=directlink

各位如想要相片的full size, 請email: [email protected]
作者: kin8333    時間: 2011-1-24 00:58
謝謝nc靚相
作者: cu83    時間: 2011-1-24 07:39
nc 靚相
作者: allanccl    時間: 2011-1-24 08:21
謝謝NC姐來給我們映相和打氣!

謝謝NC姐天寒地凍來給我們打氣及映相,帶給我們無限溫暖,妳的打氣為我們增添無限氣力去衝上奪命斜,妳那句:加油,你地好快啊!  還在耳邊呢! 真的多謝晒!
好享受這比賽,給閣下映到小弟笑住跑,好正的相,一定要晒大佢貼堂!

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

作者: 711MF    時間: 2011-1-24 10:23
作者: eddiebuzz    時間: 2011-1-25 00:10
謝謝nc靚相  
作者: denis3885    時間: 2011-1-25 00:53
謝謝nc C姐靚相
作者: 馬拉    時間: 2011-1-25 19:21
謝謝nc C姐靚相

登錄/註冊後可看大圖

作者: 零下十度    時間: 2011-1-25 22:41
多謝nc 弟靚相分享~~
作者: Tarry    時間: 2011-1-26 13:52
謝謝 nc d靚靚相

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2