香港長跑網 - 長跑長友

標題: 2011.3.12 Lantau International Beer Dash 2011 [打印本頁]

作者: saki    時間: 2011-1-29 18:28
標題: 2011.3.12 Lantau International Beer Dash 2011
https://regonline.activeglobal.c ... aspx?EventID=818810

Date: 12 March 2011 (Sat)
Race start: 10:30 am
Registration: 9:30am
Venue: Water Catchment Road above Ma Po Ping Prison, Tong Fuk, Lantau

Course: 5km route from Ma Po Ping Prison Tong Fuk, along he Water Catchment road, South Lantau Road
along Lower Cheung Sha Beach, and drink some international beers at each of the stations. Water will be provided at each station. Prizes for first male, the first female and the first team finishing the race. Prize for the best dressed.

Transportation: To get there: Catch the number 1 Bus from Mui Wo,or the number 11 bus from Tung Chung, Get off at the bus stop justpassed Tong Fuk. and walk up the road towards the Ma Po Ping Prison.

Registration Fees

Individuals HK$250
Team (4 members) HK$850

---------------------------------------------------------------------
Early bird discount before  22 February, 2011
Individual: HK$200
Team: HK$800
----------------------------------------------------------------------

Other Details
Important Notes:

Online Registration: http://regonline.activeglobal.co ... aspx?eventid=818810
作者: saki    時間: 2011-1-29 18:28
Reserved by bm
作者: 得得地    時間: 2011-1-29 20:21
剛剛這星期六不用返工, 星期日卻不能參賽.
真的天意要我玩這個項目 ?   

有沒有人有興趣組隊 ?
要扮鬼扮馬攪笑 ??

行花市可以留意有什麼裝備......   

作者: runrun    時間: 2011-1-31 11:55
原帖由 得得地 於 2011-1-29 20:21 發表
剛剛這星期六不用返工, 星期日卻不能參賽.
真的天意要我玩這個項目 ?   

有沒有人有興趣組隊 ?
要扮鬼扮馬攪笑 ??

好好玩,一定再參加
作者: kito807    時間: 2011-1-31 11:59
各位又黎喇喂!!
作者: wong.siufu    時間: 2011-1-31 12:14
上年見傑兄玩得咁開心,今年都想玩
作者: mill    時間: 2011-1-31 14:57
咁靜ge...
作者: 兆聰    時間: 2011-1-31 15:16
星期6舉行~.~
等我聽日返去請假先,希望可以再同大家一齊玩
作者: allanccl    時間: 2011-1-31 16:49

---------------------------------------------------------------------
Early bird discount before  22 February, 2011
今年貴左dd,個人early bird好似抵d,又唔洗組隊。
不過四個人都扮下野又好玩d! 諗下先!

作者: 得得地    時間: 2011-2-1 00:52
原帖由 得得地 於 2011-1-29 20:21 發表

今晚行花市, 買咗條褲仔...... 呀... 保持神秘先.   
難得嗰日唔駛返工, 又仲係住喺大嶼山, 一定要玩返次.

飲杯 !   
作者: runrun    時間: 2011-2-1 09:42
趁early bird報名,個人同組隊一樣價錢,不過組隊一齊扮吓野好玩D,同埋有扮野獎攞吓!

有興趣組隊者可以報名,不分男女,但要肯扮野!真係好開心架!可以睇吓舊年D相

1.  runrun
作者: mill    時間: 2011-2-1 10:10
有興趣組隊者可以報名,不分男女,但要肯扮野!真係好開心架!可以睇吓舊年D相

1.  runrun
2.  mill
3.
4.
作者: 得得地    時間: 2011-2-1 10:10
原帖由 runrun 於 2011-2-1 09:42 發表
趁early bird報名,個人同組隊一樣價錢,不過組隊一齊扮吓野好玩D,同埋有扮野獎攞吓!

我都有興趣一齊玩.
不過, 唔知扮嘢嗰度點安排 ?
但係, 多有多扮, 少有少扮.
總之, 一齊玩多啲人, 應該會開心啲 !   

1.  runrun
2.  mill
3.  得得地
4.
5.
6.
7.
8.
作者: runrun    時間: 2011-2-1 10:12
我都有興趣一齊玩.

1.  runrun
2.  mill
3.  得得地
4.  lulu
5.  金金
6.  kf
7.
8.
作者: andyho    時間: 2011-2-1 23:16
我都有興趣一齊玩.

1.  runrun
2.  mill
3.  得得地
4.  lulu
5.  金金
6.  kf
7. andyho
作者: mill    時間: 2011-2-10 11:38
我都有興趣一齊玩.

1.  runrun
2.  <--------有位
3.  得得地
4.  lulu
5.  金金
6.  kf
7. andyho

run run ctse, 果日我個肥囡學校運動會, 我都要出席呀! 離唔倒同你地組隊了, sorry!
作者: kf    時間: 2011-2-10 11:44
原帖由 mill 於 2011-2-10 11:38 發表
我都有興趣一齊玩.

有興趣組隊者可以報名,不分男女,但要肯扮野!真係好 ...
Mill 姐, 咁妳o向學校運動會扮古怪d吹啤啤都一樣咁好玩架姐
作者: runrun    時間: 2011-2-10 11:48
我都有興趣一齊玩.

1.  runrun
2.  228 華
3.  得得地
4.  lulu
5.  金金
6.  kf
7. andyho

run run ctse, 果日我個肥囡學校運動會, 我都要出席呀! 離唔倒同你地組隊了, sorry!

唔緊要啦!有機會再玩過,噚晚小西話會玩,咪可以代你個位囉!

作者: mill    時間: 2011-2-10 11:53
原帖由 kf 於 2011-2-10 11:44 發表
Mill 姐, 咁妳o向學校運動會扮古怪d吹啤啤都一樣咁好玩架姐

kf : 我相信同你地跑吹啤啤會好玩d啊!
run run : 小西加入就好了..你們加油呀!
作者: 零下十度    時間: 2011-2-11 21:53
我都有興趣一齊玩.

1.  runrun
2.  228 華
3.  得得地
4.         <<<有位
5.  金金
6.  kf
7. andyho
作者: allanccl    時間: 2011-2-11 23:05
經過考慮,三月要跑兩隻馬,要戒酒不戒走,所以小弟決定今年唔玩這個。
作者: 零下十度    時間: 2011-2-12 08:58
原帖由 allanccl 於 2011-2-11 23:05 發表
經過考慮,三月要跑兩隻馬,要戒酒不戒走,所以小弟決定今年唔玩這個。

x66
~~戒酒戒走~~
作者: denis3885    時間: 2011-2-12 12:00
我都有興趣一齊玩.

1.  runrun
2.  228 華
3.  得得地
4.         <<<有位
5.  金金(我未確實)
6.  kf
7. andyho
作者: kito807    時間: 2011-2-12 23:46
今年決定黎影相, 唔參加
不過都會扮下野!!
作者: denis3885    時間: 2011-2-14 10:13

1.  runrun
2.  228 華
3.  得得地
5.         <<<有位
6.  kf
7. andyho
作者: andyho    時間: 2011-2-14 13:27

1.  runrun
2.  228 華
3.  得得地
5.         <<<有位
6.  kf
7.         <<<有位(當日有活動,sorry呀)
作者: 得得地    時間: 2011-2-14 13:34
原帖由 andyho 於 2011-2-14 13:27 發表
1.  runrun
2.  228 華
3.  得得地
4.  kf

一隊四個人, 要點樣報名呢 ?
再下星期就到 early bird deadline.

有冇話會點樣扮嘢, 定係各有各報, 各有各扮 ??   
(我自己冇乜特別招數咋喎.)   

作者: runrun    時間: 2011-2-16 16:03
1.  runrun
2.  228 華
3.  得得地
4.  kf

落實我地4個人一隊,如不反對,我可以early bird前替大家報名(隊際),
報名費見到我才俾返我,不過你地要pm我你的英文全名作報名用途,
扮乜野大家幫手諗諗!
作者: runrun    時間: 2011-2-22 13:27
原帖由 runrun 於 2011-2-16 16:03 發表
1.  runrun
2.  228 華
3.  得得地
4.  kf

落實我地4個人一隊,如不反對,我可以early bird前替大家報名(隊際),
報名費見到我才俾返我,不過你地要pm我你的英文全名作報名用途,
扮乜野大家幫手諗諗!

Team is formed and under the name " Buffalo Fiesta " registered.

作者: kf    時間: 2011-2-22 13:52
原帖由 runrun 於 2011-2-22 13:27 發表

Team is formed and under the name " Buffao Fiesta " registered.
唔該runrun
作者: dannylun    時間: 2011-2-25 10:45
我報咗名喇,但未知扮乜,要睇吓班 friend 想點先,到時見喇!
作者: runrun    時間: 2011-2-25 11:43
原帖由 dannylun 於 2011-2-25 10:45 發表
我報咗名喇,但未知扮乜,要睇吓班 friend 想點先,到時見喇!

2011版犀利哥   

作者: 228華    時間: 2011-2-25 16:23
原帖由 runrun 於 2011-2-22 13:27 發表 Team is formed and under the name " Buffalo Fiesta " registered.
唔好意思,不能出席>_<
作者: runrun    時間: 2011-2-25 16:30
原帖由 228華 於 2011-2-25 16:23 發表
唔好意思,不能出席>_

唔駛唔好意思喎!你有嘢做唔得閒冇辦法啦!
噚晚見到Lorena,佢有興趣去,咁咪唔駛嘥咗你個位囉!

hehe,我已經有idea扮乜啦!
作者: runrun    時間: 2011-3-3 21:27
原帖由 runrun 於 2011-2-25 16:30 發表 唔駛唔好意思喎!你有嘢做唔得閒冇辦法啦o!噚晚見到Lorena,佢有興趣去,咁咪唔駛嘥咗你個位囉!hehe,我已經有idea扮乜啦!

淨話同Lorena 去置裝, 大家都滿載而歸, 我同佢都未曾試過著成咁架 ! 真係要同佢另起過個隊名啦 !
作者: lorena    時間: 2011-3-3 21:38
原帖由 runrun 於 2011-3-3 21:27 發表 淨話同Lorena 去置裝, 大家都滿載而歸, 我同佢都未曾試過著成咁架 ! 真係要同佢另起過個隊名啦 !

置裝完,正呀!
又有得玩又有得扮真開心
作者: 得得地    時間: 2011-3-3 22:52
Hello !

係呀... 咁我下星期都出去旺角太子睇吓有乜嘢添加吓先......
我驚我... 太簡單嘞......     
作者: kf    時間: 2011-3-4 09:33
我件 " 3 " 都到手
作者: 天鬼    時間: 2011-3-5 19:29
原來呢個係星期六架......
咁我真係冇緣黎玩囉
作者: kf    時間: 2011-3-5 21:29
原帖由 天鬼 於 2011-3-5 19:29 發表
原來呢個係星期六架......
咁我真係冇緣黎玩囉
阿鬼,雖然你黎唔到

不過你o既護士look永遠都會在我地心裡面o既
作者: saki    時間: 2011-3-8 10:24
賽事會於今晚(8/3)12點截上報名!!!!
作者: runrun    時間: 2011-3-12 14:50
玩完了, 今年好多人, 有三百幾,  個個都落足心機去扮野, kf個日本籮白好受歡迎, 好多人搵佢合照, 得得地就攞咗個大家都唔知係乜野獎嘅獎項 ! 依家fing fing地, 但都仲識得搭車上廣州, 現在是火炭站。
作者: 得得地    時間: 2011-3-12 15:49
原帖由 runrun 於 2011-3-12 14:50 發表
玩完了, 今年好多人, 有三百幾,  個個都落足心機去扮野, kf個日本籮白好受歡迎, 好多人搵佢合照, 得得地就攞咗個大家都唔知係乜野獎嘅獎項 ! 依家fing fing地, 但都仲識得搭車上廣州, 現在是火炭站 ...

謝謝 runrun ctse 安排.
很不好意思有好幾次忽略了你的電話及留言.

這天很高興, 跟 kf ching & lorena ctse, 當然加上 runrun ctse, 一齊 [玩] 這個活動 !
真的很有特色很高興 !
事前不知用甚麼扮相, 只是樣樣拼湊一齊, 飲啤酒也飲夠了.   
作者: runrun    時間: 2011-3-14 15:04
有相睇

https://picasaweb.google.com/kaven777/2011?authkey=Gv1sRgCIe227H4gry8xgE#

https://picasaweb.google.com/lorena1020/2011312LantauInternationalBeerDash2011#

https://picasaweb.google.com/duckduckday.99/LantauBeerDash#
作者: saki    時間: 2011-3-15 10:21
Please vote
https://www.longrun.hk/forum/vie ... &extra=page%3D1

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2