香港長跑網 - 長跑長友

標題: 祝MatthewTse ching 1月31日生日快樂 [打印本頁]

作者: wadee    時間: 2011-1-31 23:10
標題: 祝MatthewTse ching 1月31日生日快樂
祝MT
生日快樂
身體健康
越跑越快
場場PB
渣馬BBQ
作者: oscar    時間: 2011-2-1 00:57
作者: bolo    時間: 2011-2-1 08:15
MatthewTse 兄生日快樂,身體健康,長跑長有
作者: kenneth    時間: 2011-2-1 09:34
作者: mill    時間: 2011-2-1 09:48
祝 Matthew 生日快樂,
作者: running-sue    時間: 2011-2-1 09:52
MT兄, 遲來的祝賀
生日快樂

作者: 龜速行    時間: 2011-2-1 09:52
Matthew c hing

生日快樂

長跑長友
作者: piyrag    時間: 2011-2-1 10:38
作者: =chairman=    時間: 2011-2-1 12:22
Matthew你同我都係1月31日生日
祝你生日快樂,長跑長友,開開心心
作者: 花子阿DEE    時間: 2011-2-1 12:37
遲左天,補祝Mattrew 兄生日快樂,生活愉快,越跑越fit~~
作者: shogikin    時間: 2011-2-1 13:11
61006 58456316 59 607
61006 58456316 59 7155632523
作者: MatthewTse    時間: 2011-2-1 14:05
Thank you All of you.

車仔有機會介紹16大女兒你識 ~~ 做我女婿!

作者: 燉奶佬    時間: 2011-2-1 14:54
原帖由 MatthewTse 於 2011-2-1 14:05 發表

車仔有機會介紹我16歲大女兒你識 ~~ 做我女婿!

呢個係你生日願望嗎?
咁你有無問車仔既生日願望係唔係一樣呢?
跑網就黎有喜事了!
祝你既生日願望好快成真!
作者: 馬神    時間: 2011-2-1 16:08
原帖由 MatthewTse 於 1-2-2011 14:05 發表

哈哈, MATTHEW 師兄, 生日快樂, 希望你可以揾到個跑得咁快既女婿
作者: 繽紛寶    時間: 2011-2-1 23:38
MT 生日快樂
作者: dicksonyk    時間: 2011-2-2 09:27
mt兄happy birthday, 長跑長友
作者: 麥麥    時間: 2011-2-2 12:40
生日快樂
作者: cu83    時間: 2011-2-2 17:30
Happy Birthday to MT!   
作者: =chairman=    時間: 2011-2-4 23:25
原帖由 MatthewTse 於 2011-2-1 14:05 發表

嘩...岩岩先睇番matthew既回應......受寵若驚...唔識點答......
anyway matthew祝你繼續進步!見到你個blog你D時間愈黎愈快!加油!

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2