香港長跑網 - 長跑長友

標題: del [打印本頁]

作者: nppm5akw    時間: 2008-7-19 13:58
標題: del

delete......
作者: blurmax    時間: 2008-7-19 14:08
Looked nice - probably a pair of racing shoes
作者: 叮叮噹    時間: 2008-7-19 18:50
Looks nice!

How do you feel?
作者: clerkb    時間: 2008-7-20 00:35
我有依對, 不過吾係依款. 吾岩腳型, 因為比較平(弓位吾係深). 好咬地. 鞋底比較硬. 我會鐘意 spacer 多d . 我買特價 $350 . 原價登 $720 的(不過一定吾值).
作者: rockstarman    時間: 2008-7-21 02:02
練習鞋還是比賽鞋?
作者: Ning    時間: 2008-7-21 09:03
clerb C-Hing, where are you buy your Lightscud? Very good price for $350 bor. I wear this shoes for my FM, HM & 10K. And love it so much. That's why I plan to buy one more.
作者: clerkb    時間: 2008-7-21 09:28
我就雙用的. 如果d 高手就未必作比賽鞋 .

中興斷碼, 舊款, 所以咁平. 我玩吾多比賽的 兩年三兩個到. 10K , 全馬各一. 不過全馬就因為腳型關係最後10 K 出事.

我既comment 係 10K, HM 冇問題. 全馬就厭佢鞋底硬左d . 不過佢厚度算合理的(不太薄的)
作者: Gills    時間: 2008-7-21 11:17
LIGHTSCUD 之我見(現穿07版):
- 比賽及練習皆宜.
- 鞋幾輕身, 穿著舒適, 不過反應較慢 compare with Spacer.
- 跑步距離: 10K/半馬, 同意B哥哥講鞋底較硬, 全馬有保留.
- 乾/濕路面都表現良好, 可能同前掌位有特別果粒關係, 抓地性能一流
- 路面比較: 平路相當好, 斜路一般, 可能鞋底硬影響屈曲表現.
作者: redred    時間: 2008-7-21 12:24
個款幾好
上次我bf都諗住買lee 對
但佢話著上腳唔舒服
結果買左另一對
作者: clerkb    時間: 2008-7-21 16:08
Gills 想請教下, 有冇mizuno 鞋介紹 , 以spacer (我只著過大陸版舊款的) 作 base , 是它的類似的進級(價錢最好同級)的
呢 ?   

用作日後'砌'天佑之用 . haha
作者: kenneth    時間: 2008-7-21 16:32
作者: clerkb    時間: 2008-7-21 16:37
玩 下 麻. hehe 你 未見過我真正既食力

作者: Gills    時間: 2008-7-21 18:04
原帖由 clerkb 於 21-7-2008 16:08 發表
Gills 想請教下, 有冇mizuno 鞋介紹 , 以spacer (我只著過大陸版舊款的) 作 base , 是它的類似的進級(價錢最好同級)的
呢 ?   

用作日後'砌'天佑之用 . haha

我怕著邊對都係一樣
作者: clerkb    時間: 2008-7-21 18:09
你打擊我
作者: 金比比    時間: 2008-8-1 13:23
太厚la
可能小弟着開簿底

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2