香港長跑網 - 長跑長友

標題: 2008.11.02 可口可樂健跑樂 Coke Run 2008 [打印本頁]

作者: blurmax    時間: 2008-7-22 00:02
標題: 2008.11.02 可口可樂健跑樂 Coke Run 2008
當日長跑網攝影記者: 大圍新跑手 " />" />" />

Coke Run 2008 長跑網綠色大軍參賽名單(排名不分先後):

卓卓 (1053)
艾莉絲•韋
ar125
catcatcat
mkmk
blurmax (3015)
shogikin x 7 [斧山7劍]
坑口公牛 (3062)
batigoal (2031)
saki (2006)
龜速行
711MF (3178)
daniel0415
瘋狂跑步機
alfredfong
lumix
ckleung
miller
adamtam (2070)
randyip
MJ576 (3057)
obaanc
cywcyw1118
kopo1128 + kopo大人
Gills

登錄/註冊後可看大圖

作者: blurmax    時間: 2008-7-22 15:54
Just made an enquiry with the organizer and was told there was no decision whether the race would be held due to the Olympic Equestian Game.  I guess the chance is low.........................................
作者: 力    時間: 2008-7-22 15:56
OH NOooooooooooooooooooooooo
作者: onon    時間: 2008-7-22 16:02
最好百事乘機搞番個!
作者: spmho    時間: 2008-7-22 16:21
噢.......好多人無左希望
作者: 龜速行    時間: 2008-7-22 16:35
oh no coke run

coke is coke!

作者: randyip    時間: 2008-7-22 20:45
No decision means hopeless.
作者: blurmax    時間: 2008-7-22 20:52

The staff asked me to pay attention to their web site which has not been updated for decades
作者: 力    時間: 2008-7-22 20:56
標題: 回復 8# 的帖子
I've check their website everyday since early July
作者: 瘋瘋    時間: 2008-7-22 22:23
作者: blurmax    時間: 2008-7-22 22:42
Really?  The gal I spoke with was so polite wor!
作者: 瘋瘋    時間: 2008-7-22 22:54
作者: Gills    時間: 2008-7-23 09:24
原帖由 瘋狂跑步機 於 22-7-2008 22:54 發表

係個男仔聽, 佢叫我等陣, 等等下條線斷左傘! 9成跑唔成喇可樂!

登錄/註冊後可看大圖
咁都得...冇得玩真係有D可惜.

登錄/註冊後可看大圖

作者: 大圍新跑手    時間: 2008-7-23 11:59
如果冇得跑都幾可惜,但係冇辦法唯有改跑荃灣8K。
作者: blurmax    時間: 2008-7-23 14:03
"但係冇辦法唯有改跑荃灣8K。"

Me too
作者: miller    時間: 2008-7-23 15:37
我諗佢地都真係無辦法先今年唔搞,因為其實由第一屆開始可樂已經放唔少資源落黎,一年大過一年,舊年去到成差唔多1,500人…

佢o既參加人數都真係數一數二喇…尤其以fun run黎講
作者: 瘋瘋    時間: 2008-7-23 15:39
作者: daniel0415    時間: 2008-7-23 16:53
唉!去年沒報上,今年又不搞的話,讓我再失望多一次!
作者: desmond    時間: 2008-7-23 17:12
原帖由 miller 於 2008-7-23 15:37 發表
我諗佢地都真係無辦法先今年唔搞,因為其實由第一屆開始可樂已經放唔少資源落黎,一年大過一年,舊年去到成差唔多1,500人…

佢o既參加人數都真係數一數二喇…尤其以fun run黎講
Yes 上年真係好多人呀,剩係起步前排隊去洗手間都排左差唔多廿分鐘~~~~
作者: xo523    時間: 2008-7-23 20:42
真喺CoCa-Cola Zero
作者: shogikin    時間: 2008-7-24 12:04
不要緊
有跑手,就有比賽.

Kin in Running
作者: hobbywet    時間: 2008-7-25 10:23
我都係第一年想玩,佢件跑衣好正
作者: spmho    時間: 2008-8-14 17:23
可樂跑應該會有
10/19
等緊警方approval
作者: bee    時間: 2008-8-14 18:01
知情人士
作者: blurmax    時間: 2008-8-14 19:38
The information came from alui of hkrunners.com :

http://www.hkrunners.com/?q=node/1898#comment-13178
作者: 龜速行    時間: 2008-8-14 21:41

good good good

go go go
作者: spmho    時間: 2008-9-1 23:18
太古個網頁8月28日update左話會延期舉行......但未知幾時
咁即係會有得玩啦....yeah
作者: 瘋瘋    時間: 2008-9-1 23:23
作者: 力    時間: 2008-10-6 15:30
Good News!!!

Coca Cola Fun Run will be held on 02 Nov 2008

http://www.scchkrc.com/download/form08.pdf

Please bear in mind that deadline is 15 Oct 2008

作者: spmho    時間: 2008-10-6 15:46
原帖由 Alex 於 2008-10-6 15:30 發表
Good News!!!

Coca Cola Fun Run will be held on 02 Nov 2008

http://www.scchkrc.com/download/form08.pdf

Please bear in mind that deadline is 15 Oct 2008

不過個賽事都幾貴......$110......7k
無講名額幾多....額滿即止

作者: redred    時間: 2008-10-6 15:48
E..7k呀...好吸引喎
作者: daniel0415    時間: 2008-10-6 15:51
舊年遲著報唔到,今年一於去馬。
作者: saki    時間: 2008-10-6 16:26
沙田賽事,  一定要玩!!!!!!!!!!!!
作者: alfredfong    時間: 2008-10-6 16:46
妤想玩...睇下多唔多人參加先再決定
作者: 瘋瘋    時間: 2008-10-6 16:57
作者: 力    時間: 2008-10-6 17:14
原帖由 alfredfong 於 2008-10-6 16:46 發表
妤想玩...睇下多唔多人參加先再決定

Bear in mind deadline is next Wednesday.
作者: blurmax    時間: 2008-10-6 17:32
Good news - will send my enrollment form tmw
作者: 龜速行    時間: 2008-10-6 18:35
多謝好消息

ha ha ha

小弟同大人一齊

go go go
作者: 艾莉絲•韋    時間: 2008-10-6 20:01
  ~~ 又想去跑下添
作者: blurmax    時間: 2008-10-7 14:53
Alice,  don't consider lah!  Just do it.  I mailed my enrollment form at 1430 hrs and the mail collection time was 1500 hrs.  Just made!
作者: Alfred    時間: 2008-10-7 19:40
Dear all,

I shall be there but will not run.

See you all on that day.
作者: 瘋瘋    時間: 2008-10-7 19:42
作者: Alfred    時間: 2008-10-7 19:51
原帖由 瘋狂跑步機 於 7/10/2008 19:42 發表

Afred兄, 馬煩幫忙影相.

〝梭你〞,可能去派水或吼實你地唔准偷雞,未必幫到影相 謝罪。
作者: 龜速行    時間: 2008-10-7 20:42
瘋狂兄

小弟大人應該不參加賽事

她多數會同小弟去

小弟試試同她說說

等她做業餘攝影記者

不過得傻瓜機和記者都好業餘

作者: Gills    時間: 2008-10-7 20:49
原帖由 龜速行 於 7-10-2008 20:42 發表
瘋狂兄

小弟大人應該不參加賽事

她多數會同小弟去

小弟試試同她說說

等她做業餘攝影記者

不過得傻瓜機和記者都好業餘

冇所謂啦速行兄, 志在影幾張留念吓, 小妹咪又係用傻瓜DC.
作者: 瘋瘋    時間: 2008-10-7 21:01
作者: 龜速行    時間: 2008-10-7 22:11
不用客氣

小弟大人答應左

"綠網tee爲記"

到時見

作者: blurmax    時間: 2008-10-7 22:15
咁要多謝速行嫂先!
X 2
作者: batigoal    時間: 2008-10-7 22:31
今日寄信,唔知得唔得....
作者: 大圍新跑手    時間: 2008-10-7 22:42
因為自己既賽程已經定得8899,呢個比賽雖然吸引但係都決定唔玩lu,不過咁近一定會過來幫各位 ching ctse 打氣。[attach]2407[/attach]
作者: miller    時間: 2008-10-7 22:58
我臨上機都寄左張form,到時見!
作者: 龜速行    時間: 2008-10-7 23:07
原帖由 blurmax 於 2008-10-7 22:15 發表    X 2

blurmax c hing

不用客氣!!

作者: shogikin    時間: 2008-10-8 22:30
<七劍下斧山>

雪花姐帶領 "斧山七劍" 一齊報名,出戰可樂7K

在長跑網活動中,現過面的
1. 雪花姐
2. Kan
3. Ben
4. Kin

未在江湖露面的
5. 田中會長
6. Mill
7. K妹

Kin in Running
作者: blurmax    時間: 2008-10-8 23:53
<七劍下斧山>

Pretty impressed wor!
作者: 卓卓    時間: 2008-10-9 21:08
小弟也很不小心的情況下寄了 " 戰書 "  挑戰  "可柒" .
作者: nc    時間: 2008-10-9 21:28
原帖由 卓卓 於 2008-10-9 21:08 發表
小弟也很不小心的情況下寄了 " 戰書 "  挑戰  "可柒" .

卓卓ching, 咁不小心呀, 希望ching一個不小心攞埋個奬返來   努力加油
作者: blurmax    時間: 2008-10-9 21:35
希望nc一個不小心攞埋個奬返來 too
作者: nc    時間: 2008-10-9 22:43
原帖由 blurmax 於 2008-10-9 21:35 發表
希望nc一個不小心攞埋個奬返來 too

thank you blurmax ching, 不過沒有報這個賽事

希望星期六拿伴靚靚T回來作紀念.

blurmax and MJ ching, 這個星期連續兩天賽事 , 預祝兩位ching PB, cu on Sat., 加油

作者: Gills    時間: 2008-10-10 11:25
原帖由 obaanc 於 9-10-2008 22:43 發表

thank you blurmax ching, 不過沒有報這個賽事

希望星期六拿伴靚靚T回來作紀念.

blurmax and MJ ching, 這個星期連續兩天賽事 , 預祝兩位ching PB, cu on Sat., 加油 fvhfgj" />

blurmax and MJ ching, 連續兩天賽事, 佩服.
作者: 瘋瘋    時間: 2008-10-10 11:56
作者: 卓卓    時間: 2008-10-10 21:49
原帖由 obaanc 於 2008-10-9 21:28 發表

卓卓ching, 咁不小心呀, 希望ching一個不小心攞埋個奬返來   努力加油 fvhfgj" />

呵呵,多謝哂您, nc 姐的一句說話尤如 " 天使祝福 " ~~ Nice ~~
作者: MJ576    時間: 2008-10-11 01:06
nc c tse,  
             希望妳唔覺意攞咗個獎返黎喇

Blurmax 兄,
                 希望你唔覺意又pb賣喇

SEE U all tomorrow
作者: blurmax    時間: 2008-10-11 13:56
Blurmax 兄,
                 希望你唔覺意又pb賣喇

MJ Ching,

The chance is slim lah, coz I had not trained for interval for a long while.

Thx anyway!

http://hk.myblog.yahoo.com/blurmax

作者: 艾莉絲•韋    時間: 2008-10-15 12:39
BLURMAX C HING~~ 琴日終於寄出表格啦 !!  

~ 呢場比賽有小背心送......終於有第一件背心戰衣 !
作者: nc    時間: 2008-10-15 13:33
原帖由 艾莉絲•韋 於 2008-10-15 12:39 發表
BLURMAX C HING~~ 琴日終於寄出表格啦 !!  

hkjhk" />~ 呢場比賽有小背心送......終於有第一件背心戰衣 !

唔知靚唔靚架呢 有d d心郁郁添
作者: batigoal    時間: 2008-10-15 15:23
好似好多c hing c tse 玩 wor...  這個是小弟今年第一個賽事,試
作者: batigoal    時間: 2008-10-15 15:26
好似好多c hing c tse 玩 wor...  這個是小弟今年第一個賽事(08渣打之後),試
作者: blurmax    時間: 2008-10-15 15:36
唔知靚唔靚架呢

The Coke Run singlet is pretty nice gar.  Probably among the best running singlets I've got.

http://hk.myblog.yahoo.com/blurmax
作者: nc    時間: 2008-10-15 15:57
原帖由 blurmax 於 2008-10-15 15:36 發表

The Coke Run singlet is pretty nice gar.  Probably among the best running singlets I've got.

咁犀利 ...
作者: blurmax    時間: 2008-10-15 17:13
  U can see my Coke Run 2007 running singlet here :

登錄/註冊後可看大圖

作者: 卓卓    時間: 2008-10-15 21:13
原帖由 blurmax 於 2008-10-15 17:13 發表
  U can see my Coke Run 2007 running singlet here :

登錄/註冊後可看大圖

Nice ~

Blurmax 兄, 請問大會幾時派 晶片與碼布 ?
作者: blurmax    時間: 2008-10-15 21:22
The number bibs and chips will be collected before the race by the acceptance letter.

作者: cywcyw1118    時間: 2008-10-15 21:42
我都寄左,張form了,希望會有好成績@@
作者: kopo1128    時間: 2008-10-16 09:37
因為只有7km, 我老婆今次都有報名參加. 今次應該只會慢跑陪佢. 所以跑得慢都有藉口.
作者: 瘋瘋    時間: 2008-10-16 10:57
作者: kopo1128    時間: 2008-10-16 11:14
原帖由 瘋狂跑步機 於 2008-10-16 10:57 發表

師兄, 你地好恩愛呀!

我話比佢聽7km好易跑, 同件可樂背心好靚, 佢先肯參加咋!!佢其實唔鍾意我同佢一齊跑, 因為她嫌我影響佢步速. 令佢跑得好辛苦!!
作者: Alfred    時間: 2008-10-17 14:08
原帖由 obaanc 於 15/10/2008 13:33 發表

唔知靚唔靚架呢 有d d心郁郁添

快啲報,我都去、、、、幫手做嘢
作者: 龜速行    時間: 2008-10-23 10:24
hi c hing & c tse們

小弟想問一問

收到"可口可樂健跑"通知信未??

小弟擔心報不到!!

作者: 711MF    時間: 2008-10-23 10:41
作者: saki    時間: 2008-10-23 10:54
原帖由 711MF 於 2008-10-23 10:41 發表
昨天問過,個小姐話,太多人報full 左遲報名可能無得跑...
信件要分批寄出...
我14號先寄出,,數都未過,所以我都係唔洗諗啦....

果然"早寄的鳥兒有賽跑"............
作者: Alfred    時間: 2008-10-23 10:54
原帖由 711MF 於 23/10/2008 10:41 發表
昨天問過,個小姐話,太多人報full 左遲報名可能無得跑...
信件要分批寄出...

我14號先寄出,,數都未過,所以我都係唔洗諗啦....

混水摸魚一轉啦。
作者: alfredfong    時間: 2008-10-23 10:55
我都未過數..真係凍過水
作者: 711MF    時間: 2008-10-23 11:03
作者: daniel0415    時間: 2008-10-23 11:07
我張Cheque過咗數,可能有得跑。
作者: 大圍新跑手    時間: 2008-10-23 11:22
原帖由 Alfred 於 2008-10-23 10:54 發表

混水摸魚一轉啦。

係咪有得摸o架,係既我到時都來襯吓熱鬧。之前一日跟屈sir入尖鼻咀跑長課,來個7K Recovery 啱啱好wor。
作者: saki    時間: 2008-10-23 11:34
原帖由 大圍新跑手 於 2008-10-23 11:22 發表

係咪有得摸o架,係既我到時都來襯吓熱鬧。之前一日跟屈sir入尖鼻咀跑長課,來個7K Recovery 啱啱好wor。

你剛好路過 無人阻止到你................
作者: miller    時間: 2008-10-23 11:35
原帖由 大圍新跑手 於 2008-10-23 11:22 發表

我o個日反而諗住比完賽整課長課玩下…
作者: batigoal    時間: 2008-10-23 11:41
我張Check都過左數...  有得跑
作者: 大圍新跑手    時間: 2008-10-23 15:49
原帖由 miller 於 2008-10-23 11:35 發表

我o個日反而諗住比完賽整課長課玩下…

米拿兄咁計劃咗果日條路線未呢,比大家參考吓都好?希望ching可以順利完成呢個長課,咁就即係對腳完全冇事啦。[attach]2675[/attach]
作者: adamtam    時間: 2008-10-23 17:30
我張check還未過數呀,唔通我無得跑.
作者: miller    時間: 2008-10-23 18:02
標題: 回復 89# 的帖子
其實未諗架,不過多數會係跑完去源禾路放低野,去馬鞍山方向跑到尾回程…

砌完7km再走番個15km乜都夠咯…再唔係就o個日上埋梅子林咯
作者: randyip    時間: 2008-10-23 20:22
支票已過戶,有得跑
作者: alfredfong    時間: 2008-10-23 22:51
原來張支票都過在
作者: blurmax    時間: 2008-10-23 23:01
My cheque was honoured too - see U guys in the race!

作者: 坑口公牛    時間: 2008-10-23 23:14
原帖由 blurmax 於 2008-10-23 23:01 發表
My cheque was honoured too - see U guys in the race!

Me too. See you there.
作者: saki    時間: 2008-10-23 23:38
me three......

Yeah!!!!!!!!!!!!!!!!!
作者: miller    時間: 2008-10-24 12:40
原帖由 miller 於 2008-10-23 18:02 發表
其實未諗架,不過多數會係跑完去源禾路放低野,去馬鞍山方向跑到尾回程…

砌完7km再走番個15km乜都夠咯…再唔係就o個日上埋梅子林咯

岩岩知道o個日下晏仲要去跑場5,000m,所以無得跑多轉喇…
作者: 大圍新跑手    時間: 2008-10-24 12:58
原帖由 miller 於 2008-10-24 12:40 發表

岩岩知道o個日下晏仲要去跑場5,000m,所以無得跑多轉喇…

一日兩比賽,掂呀!
作者: miller    時間: 2008-10-24 14:07
標題: 回復 98# 的帖子
將會係新挑戰,7km要跑得唔慢﹙可能要慢住對手黎走﹚,留少少力跑下晏﹙慢極都希望18分內﹚…睇下點喇
作者: 卓卓    時間: 2008-10-26 11:23
雖然 cheque 過左數,但眾兄家收到信未???

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2