香港長跑網 - 長跑長友

標題: may may 跑步日誌 [打印本頁]

作者: mayc242826    時間: 2011-6-28 12:16
標題: may may 跑步日誌
新年後跑完渣打馬拉松10k 後, 都好少跑步, 最近有時間開始在健身室跑步, 每次30分鐘.

我已往參加個 2010 年渣打馬拉松10k :  65分鐘
                   2011 年渣打馬拉村10k:   60分鐘
作者: kf    時間: 2011-6-28 13:06
原帖由 mayc242826 於 2011-6-28 12:16 發表
新年後跑完渣打馬拉松10k 後, 都好少跑步, 最近有時間開始在健身室跑步, 每次30分鐘.

我已往參加個 2010 年渣打馬拉松10k :  65分鐘
                   2011 年渣打馬拉村10k:   60分鐘
hi may, 歡迎妳

妳住邊區架 ? 我地好多地方都有約跑 / 練習 , 多d人一齊跑開心好多架

下年會唔會試吓跑半馬呀
作者: mayc242826    時間: 2011-6-28 13:59
我住香港仔, 最近才有時間再跑步, 半馬? 我未有信心.
作者: lewischan    時間: 2011-6-28 14:05
港島區真系好少約跑......我在港島東!
作者: mill    時間: 2011-6-28 17:08
Welcome 呀 may may ~
我係九龍友, 得閒都來同大家分享你的跑步日誌啦!
可以去呢度開Blog
https://www.longrun.hk/forum/forumdisplay.php?fid=48
作者: mayc242826    時間: 2011-6-28 17:25
可能我未夠分, 這裡我開不到新BLOG, 還是的不知怎樣加新標題, 請指教, THANKS
作者: Gunners    時間: 2011-6-28 17:29
原帖由 mayc242826 於 2011-6-28 17:25 發表 可能我未夠分, 這裡我開不到新BLOG, 還是的不知怎樣加新標題, 請指教, THANKS

hi,只要回多個帖就夠分開新帖啦
作者: denis3885    時間: 2011-6-28 19:57
原帖由 mayc242826 於 2011-6-28 17:25 發表
可能我未夠分, 這裡我開不到新BLOG, 還是的不知怎樣加新標題, 請指教, THANKS

立即申請入會,米夠分囉!
作者: kf    時間: 2011-6-28 22:55
原帖由 lewischan 於 2011-6-28 14:05 發表
港島區真系好少約跑......我在港島東!
lewis ching,

你住邊區架? 附近有冇d 10K,8K 好路線呀?

不如攪吓d小型約跑睇吓多唔多街坊一齊玩

不過你仔仔跑得咁快好難跟

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2