香港長跑網 - 長跑長友

標題: 長沙灣跑友報到 [打印本頁]

作者: aznable    時間: 2011-8-4 13:50
標題: 長沙灣跑友報到
跑過兩次渣打10K, 而家啱啱開始練跑.
報左荃灣10K, UNICEF 半馬, 同下年東京全馬, 比個目標自己.

不過有D淆底..... 跑唔跑倒半馬,全馬.......
作者: Tarry    時間: 2011-8-4 13:54
原帖由 aznable 於 2011-8-4 13:50 發表
跑過兩次渣打10K, 而家啱啱開始練跑.
報左荃灣10K, UNICEF 半馬, 同下年東京全馬, 比個目標自己.

不過有D淆底..... 跑唔跑倒半馬,全馬.......

aznable ching / ctse 歡迎 加入長跑網, 我跑開青公ga, 有興趣一齊跑ar, 我住你附近
作者: aznable    時間: 2011-8-4 14:35
原帖由 Tarry 於 2011-8-4 13:54 發表 aznable ching / ctse 歡迎 加入長跑網, 我跑開青公ga, 有興趣一齊跑ar, 我住你附近

要練FIT D先可以跑青公, 現在好水皮...... 我通常係深水埗運動場跑圈... 不過有D悶.
作者: kf    時間: 2011-8-4 15:34
原帖由 aznable 於 2011-8-4 14:35 發表

要練FIT D先可以跑青公, 現在好水皮...... 我通常係深水埗運動場跑圈... 不過有D悶.
歡迎歡迎~!

跑圈好悶呀~!

有時間出黎一齊跑吓街啦~!
作者: aznable    時間: 2011-8-9 17:40
呢排去左荔枝角公園跑, 都唔錯,無咁悶.
作者: Tarry    時間: 2011-8-9 23:56
原帖由 aznable 於 2011-8-9 17:40 發表
呢排去左荔枝角公園跑, 都唔錯,無咁悶.

Aznable ching / ctse, 各有優點, 跑街無咁悶, 不過比較容易傷腳, 跑場好悶比較無咁傷腳, 取得平衡ar, 這是我個心意見.加油ar~

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2