香港長跑網 - 長跑長友

標題: 加價 and 20% off [打印本頁]

作者: stunyap    時間: 2011-8-7 11:45
標題: 加價 and 20% off
今次返的gale2/skysenor2新色全部加了$100,去到$1050
見mizuno都有加,全線加$50....美金真是......

宜家asics的鞋好多都有8折,下一次要再7折先有咁的價了,要快手
作者: lewischan    時間: 2011-8-7 18:40
stunyap,
請問邊間買有8折??
作者: stunyap    時間: 2011-8-7 18:51
Tarther/skysensor舊色,我見差不多間間有asics賣的都有折
作者: 水霍霆    時間: 2011-8-8 23:15
原帖由 stunyap 於 2011-8-7 18:51 發表
Tarther/skysensor舊色,我見差不多間間有asics賣的都有折

運動家好像沒有折...................
作者: 柔詠    時間: 2011-8-9 00:44
日圓又錦高.......
作者: 業,精於勤    時間: 2011-8-10 18:54
原帖由 stunyap 於 2011-8-7 11:45 發表
今次返的gale2/skysenor2新色全部加了$100,去到$1050
見mizuno都有加,全線加$50....美金真是......

宜家asics的鞋好多都有8折,下一次要再7折先有咁的價了,要快手

啱啱去完旺角運動X和樓上舖睇完
有好多上季既款都有8折,但係今季既新款就只有9折
仲話有幾款(聽完唔記得邊幾款)都話會係下年加價
著開tiger既人真慘
作者: Rhys    時間: 2011-8-10 23:50
mizuno都加了嗎?
好彩我對買左2個月,應該唔使再買住
作者: 大小清水    時間: 2011-9-25 19:11
下晝行油麻地「X 記」,Mizuno 跑鞋而家做緊七折
作者: 祺祺    時間: 2011-9-25 20:49
我仲諗住買隊tim...
作者: chowsmile    時間: 2011-9-26 17:04
東x做緊裝修前特價, 包括鞋, 衫...d貨品起碼有7折

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2