香港長跑網 - 長跑長友

標題: 青衣新人報到 ~~~ [打印本頁]

作者: 野田    時間: 2011-8-9 08:55
標題: 青衣新人報到 ~~~
減肥跑友
跑青衣海旁同運動場 ~~
各位好 ~~
作者: kf    時間: 2011-8-9 10:59
原帖由 野田 於 2011-8-9 08:55 發表
減肥跑友
跑青衣海旁同運動場 ~~
各位好 ~~
歡迎呀野田ching

青衣海旁跑步幾舒服喎~! 有時間可以join吓我地約跑架
作者: mill    時間: 2011-8-10 19:19
原帖由 野田 於 2011-8-9 08:55 發表 減肥跑友跑青衣海旁同運動場 ~~各位好 ~~

Welcome野田師兄, 得閒都來參加我們的跑活動啦!
作者: Rhys    時間: 2011-8-12 20:00
野田你好,我也是新人啊,我在你對面跑^^
作者: kf    時間: 2011-8-15 09:25
原帖由 Rhys 於 2011-8-12 20:00 發表
野田你好,我也是新人啊,我在你對面跑^^
歡迎呀 rhys

平時ching 你有冇去其他地方跑步架
作者: codynlaw    時間: 2011-9-23 20:08
Hi, 我都係初O黎報到O既青衣友~ 跑來回碼頭至青衣東北公園, 來回剛好5km, 好好跑!
作者: allanccl    時間: 2011-9-23 21:03
原帖由 codynlaw 於 2011-9-23 20:08 發表
Hi, 我都係初O黎報到O既青衣友~ 跑來回碼頭至青衣東北公園, 來回剛好5km, 好好跑!

歡迎codynlaw師兄/姐,雖然我唔知跑來回碼頭至青衣東北公園係邊度,開始跑,愛上跑,就恭喜你了! 長跑長友啊!
作者: allanccl    時間: 2011-9-23 21:05
也歡迎野國及RHYS師兄/姐,長跑長友啊!
作者: codynlaw    時間: 2011-9-24 09:54
亮兄, 初初的確好討厭跑步, 覺得好又悶又辛苦, 後來個人放鬆d, 一度跑一度欣賞o下青衣海旁o既夜景, 真係好爽~ 而家已經愛上o左o係度跑步, 尤其是呢幾日天氣咁清涼, 跑起o黎真係好舒服!!

Cody妹

原帖由 allanccl 於 2011-9-23 21:03 發表

歡迎codynlaw師兄/姐,雖然我唔知跑來回碼頭至青衣東北公園係邊度,開始跑,愛上跑,就恭喜你了! 長跑長友啊!

作者: kf    時間: 2011-9-26 10:08
原帖由 allanccl 於 2011-9-23 21:03 發表

歡迎cody姐

過埋橋由荃西跑入深#夜景都好正架

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2