香港長跑網 - 長跑長友

標題: 邊到買wave rider 14有八折 [打印本頁]

作者: ady.keung    時間: 2011-12-29 04:02
標題: 邊到買wave rider 14有八折
我聖誕前係Sogo睇過冇折,香港仔得九折。
作者: 思南    時間: 2011-12-29 06:12
沙田一田東京有啲款有八折 , 但係有啲新顏色款得九折 , 我老婆前幾日買咗對

登錄/註冊後可看大圖

作者: tyler    時間: 2011-12-29 08:54
有間個名好似 the sport 2oo8有八折
作者: chowsmile    時間: 2011-12-29 09:57
原帖由 ady.keung 於 2011-12-29 04:02 發表
我聖誕前係Sogo睇過冇折,香港仔得九折。

我有2張$100美津濃現金券, 不過要在太子東京買滿$500才可用, 如你有興趣, 我送1張啤你.
作者: alvinyip    時間: 2011-12-29 17:44
我响荃灣見到有間鋪賣Wave Rider 15 & Spacer AR 3 都係 HK$680.- 算唔算平?
作者: perre    時間: 2012-1-3 14:49
請問荃灣邊度賣680呀?
作者: alvinyip    時間: 2012-1-3 18:35
原帖由 perre 於 2012-1-3 14:49 發表 請問荃灣邊度賣680呀?

响"荃灣城市中心I" 2樓間運動用品鋪
作者: hong9394    時間: 2012-1-16 22:02
我元朗買好似529咋.....
作者: alvinyip    時間: 2012-1-17 11:32
元朗賣Wave Rider 15 & Spacer AR 3 $529!!! Ching可唔可以提供店名同地址?

原帖由 hong9394 於 2012-1-16 22:02 發表 我元朗買好似529咋.....

作者: Primart    時間: 2012-1-17 14:39
標題: 回復 8# 的帖子
Spacer AR3 最新, 529?   有65折呢!
hong9394 兄, 麻煩請PM地址
作者: hong9394    時間: 2012-1-17 22:49
=.=唔記得講係rider14咋...sorry
呢2對新野無可能$529....
作者: s081036    時間: 2012-2-6 21:20
e+ 香港仔 胡so堅  rider14 我買戈陣594 e+趺到561  我諗佢應該會趺多兩次左右就cut貸.....

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2