香港長跑網 - 長跑長友

標題: 淘寶左"迪卡儂"跑步手套 [打印本頁]

作者: queenielty    時間: 2012-1-9 16:03
標題: 淘寶左"迪卡儂"跑步手套
最近天氣好凍, 去d運動鋪睇手襪, 閒閒地都80-90~ 我都未睇要牌子的...

年尾公司清閒少少, 淘寶左對 "迪卡儂"跑步手襪

價錢ok! 穿上去都好暖. 唔錯!

今日剛剛收到的. 用後的comment, 可以再share 給大家~

我買左隻 s 碼.

幫朋友都買左 L 碼~
作者: 12121212    時間: 2012-1-9 17:56
幾錢 for 1 pair @@
作者: 拉包仔    時間: 2012-1-9 19:23
good....thx for share
作者: ccomeout    時間: 2012-1-9 20:04
Thanks for sharing.
期待你的用後分享!
作者: v_1    時間: 2012-1-9 21:28
買個手套郵費已經占左35蚊
唔划算bo..
作者: queenielty    時間: 2012-1-10 11:48
原帖由 v_1 於 2012-1-9 21:28 發表
買個手套郵費已經占左35蚊
唔划算bo..

今日早上12度, 不是太凍, 不過我都用手襪/
跑到10分鍾後, 覺得好熱了, 除下.
整體來說, 都ok, 可以接受.

郵費我只付$30
而且同朋友share返郵費, 都係$70到~  我覺得都ok.
作者: palm3tong    時間: 2012-1-10 13:17
I suggest you try the one in "JusXX", $10 area. A thin, cotton one which is very suitable and cheap. I found it in Tsuen Wan JusXX.
作者: 炒炒    時間: 2012-1-10 14:48
原帖由 palm3tong 於 2012-1-10 13:17 發表 I suggest you try the one in "JusXX", $10 area. A thin, cotton one which is very suitable and cheap. I found it in Tsuen Wan JusXX.

有冇相可以睇下?Thx
作者: queenielty    時間: 2012-1-11 08:34
原帖由 palm3tong 於 2012-1-10 13:17 發表
I suggest you try the one in "JusXX", $10 area. A thin, cotton one which is very suitable and cheap. I found it in Tsuen Wan JusXX.

是的~ 可以拍個相片來看看嗎?
謝謝~~
作者: hong9394    時間: 2012-1-16 22:00
幾好wor!!!我都想買一對冬天用= =但價錢都比較貴
聽你講都唔算貴...可惜無用淘寶: (
作者: 大小清水    時間: 2012-1-18 11:06
今日係街市賣毛巾既舖頭睇下有無平手套跑步用,事頭婆介紹左一款有彈性既薄手套,十蚊一對,黑色,幾正。
作者: 馬交餅    時間: 2012-1-30 16:04
用緊尼龍原子手套都覺得ok,
即係好似人地剪乳豬時帶果啲, 十蚊有找, 仲有黑色添.

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2