香港長跑網 - 長跑長友

標題: 將軍澳新腳報到 [打印本頁]

作者: 艾崴    時間: 2012-1-10 19:50
標題: 將軍澳新腳報到
新腳 報到, 各位前輩請多多指教.
作者: lewischan    時間: 2012-1-10 20:22
好呀.......歡迎你呀
作者: kf    時間: 2012-1-11 12:55
歡迎呀

平時咩時間跑步多呀,將軍澳好多ching一齊跑,有時間都一齊丫
作者: 艾崴    時間: 2012-1-11 18:00
由於收工時間不定, 所以多數晚上10時才開始跑, 昨晚都跑左 30K, 來回將軍澳一個大圈, 再入工業村, 剛好30K,
但去到25K, 已開始捱, 到最後3K, 已跑唔到了....
作者: didirene    時間: 2012-1-19 15:50
報到,  師兄真利害, 10點PM 咁夜跑30KM, 跑到幾點呀, 勁凍呀,比我跑完一定SLEEP 唔到
作者: lewischan    時間: 2012-1-19 16:06
師兄真利害, x 2
作者: 阿娟    時間: 2012-1-19 16:13
10時才開始跑, 昨晚都跑左 30K,

那一般要怎么时候才能休息?
作者: mill    時間: 2012-1-19 19:18
Welcome呀!
咁夜去跑都跑了30K, 好好野呀!
作者: 艾崴    時間: 2012-1-19 20:19
平時跑10點, 跑30k果次, 提早到9點開跑,
跑得好辛苦, 時間超慢, 用左3個半小時,
回家已00:30,
2點訓, 冇影響, 因平時都係咁夜訓,
今晚再試下可否跑到30k, 因狀態不太好, 大腿有點痛,  量力而為吧!
作者: mill    時間: 2012-1-19 21:42
原帖由 艾崴 於 2012-1-19 20:19 發表
平時跑10點, 跑30k果次, 提早到9點開跑,
跑得好辛苦, 時間超慢, 用左3個半小時,
回家已00:30,
2點訓, 冇影響, 因平時都係咁夜訓,
今晚再試下可否跑到30k, 因狀態不太好, 大腿有點痛,  量力而為吧!

嘩...跑3個幾鐘都好叻啦! 我平時好懶的, 最長我都係跑21K咋!
你咁夜瞓第日起身距唔名精神?
你跑30K有少少痛...會唔會係你唔習慣跑咁長呀! (我估咋!)
作者: 艾崴    時間: 2012-1-20 01:27
原帖由 mill 於 2012-1-19 21:42 發表 嘩...跑3個幾鐘都好叻啦! 我平時好懶的, 最長我都係跑21K咋! 你咁夜瞓第日起身距唔名精神?你跑30K有少少痛...會唔會係你唔習慣跑咁長呀! (我估咋!)

全對, 雖然跑左多年,
但以前都係hea 跑, 路程短,及跑得慢,
今年先開始學習跑步,
請各位師兄師姐多多指教

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2