香港長跑網 - 長跑長友

標題: 2012.4.1 鐵人暖心慈善基金長跑賽 (TRaiNX Road Race) [打印本頁]

作者: lewischan    時間: 2012-2-20 20:35
標題: 2012.4.1 鐵人暖心慈善基金長跑賽 (TRaiNX Road Race)
日    期 2012/4/1 (星期日)

報到時間 7:00am 領取號碼布及紀念品
起跑時間 8:30am (3km) / 8:45am (1.5km) / 9:00am (6km) 比賽時限至 10:00am
頒獎時間 10:30am 成績公佈後如未能報到及領獎者,將不設補領獎項
報到地點 元朗公園七人足球場 / 後備場地:元朗大會堂(請留意網頁公佈) 步行至起跑點約 8 分鐘
比賽路線 欖提東路 >  欖提西路 (1.5 來回半圈 / 3km 來回 1 圈 / 6km 來回 2 圈)
比賽特點 全平坦行車路賽道 運動員須注意交通安全
比賽獎項
1.  隊制賽 及 男 /  女子分齡分組個人賽,每組設 冠、亞、季、殿軍、第 5 – 10 名獎項
(20名或以下報名組別設至第5名獎項,21名或以上報名之組別設第5 – 10名獎項)
2.  參賽者將獲贈 紀念T恤 (只限於比賽當日即場領取)
名    額 500 人 先到先得
報名日期 由即日起公開接受報名
費    用 個人賽$100 / 隊制賽$40

http://www.hkrunners.com/files/TRaiNXRoadRace_1.pdf

作者: mar123    時間: 2012-3-2 18:39
How come there's no comments regarding to this race?
作者: bazihk    時間: 2012-3-2 22:10
已報。
作者: Yan    時間: 2012-3-11 13:31
阿仔學校報左,小弟陪仔參加。
作者: bazihk    時間: 2012-3-31 14:13
有無ching, ctse報咗?我個組有二十幾人報名,頭十名都有獎
作者: Anthony    時間: 2012-3-31 14:38
原帖由 bazihk 於 2012-3-31 14:13 發表
有無ching, ctse報咗?我個組有二十幾人報名,頭十名都有獎

我有報,我組32人。
我太太個組5個人,有5個獎。正!
作者: Yan    時間: 2012-3-31 16:39
小弟個組剛好20人,阿仔個組15人,都冇乜機會上台了。旨在參與吧!
作者: lewischan    時間: 2012-3-31 17:54
YAN 師兄, 祝你2仔爺一起上台一場羅獎...
作者: Anthony    時間: 2012-3-31 20:27
原帖由 Yan 於 2012-3-31 16:39 發表
小弟個組剛好20人,阿仔個組15人,都冇乜機會上台了。旨在參與吧!

yan兄,兩父子一起出賽已是一種福氣,勝過任何獎項。不過錦上添花亦無妨!明天大家一起開心地比賽吧!
作者: bazihk    時間: 2012-4-1 13:02
今日好多長跑網友,一家大細參加,今日係我四月第一個亦都係最後一個賽跑比賽,成績ok啦! 6K完成時間 24'12 PB,組別第八名都有獎牌
作者: Yan    時間: 2012-4-1 13:37
標題: 回復 10# 的帖子
恭喜拔哥。還要多謝你在對岸打氣。小弟今日29分完成,比想象中好一點點。阿仔1.5k就sub6,算係咁。我見有d三、四年班,不用五分就返到,利害!
作者: bazihk    時間: 2012-4-1 13:51
標題: 回復 11# 的帖子
多謝 Yan ching。其實今個賽道唔係咁足。
作者: Anthony    時間: 2012-4-1 14:01
我今日24'40, pb.但對手太強,偷唔到雞,不過都好滿意。
老婆跑25'10,攞分組冠軍。
作者: LL3578    時間: 2012-4-1 16:07
歡迎各位參賽者到以下鏈結投票同埋俾意見:
https://www.longrun.hk/forum/vie ... &extra=page%3D1
作者: mymarathon    時間: 2012-4-1 16:55
本來以為有獎攞,點知個組得18人,由10個獎縮到5個
時間22:30左右,名次應該大約第六,偷唔到鷄
作者: Yan    時間: 2012-4-1 22:29
原帖由 bazihk 於 2012-4-1 13:51 發表
多謝 Yan ching。其實今個賽道唔係咁足。

小弟個GPS度到5.54K。不過條路都幾好跑!
作者: coolmanlai    時間: 2012-4-13 20:29
比賽至今已12天還不見有成積公告,莫非大會沒有紀錄下來

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2