香港長跑網 - 長跑長友

標題: 藍田慢腳報到 [打印本頁]

作者: marcomok    時間: 2012-2-23 00:53
標題: 藍田慢腳報到
大家好,我開始了跑步兩年幾了!平時通常都是晚上十點後出沒於藍田,澳景路,將軍澳一帶!
請大家多多指教...
作者: laputa99    時間: 2012-2-23 13:22
馬高ching好, 又多隻貓.
作者: marcomok    時間: 2012-2-23 13:35
標題: 回復 2# 的帖子
成成Ching你好,你隻貓幾歲?
我果隻就快13歲老貓一隻,鍾意瞓仲多過食!
作者: laputa99    時間: 2012-2-23 13:50
原帖由 marcomok 於 2012-2-23 13:35 發表
成成Ching你好,你隻貓幾歲?
我果隻就快13歲老貓一隻,鍾意瞓仲多過食!

一様13歲又係瞓同食
作者: 田中雅茂    時間: 2012-2-23 13:50
歡迎Marco師兄加入依個大家庭.小弟都係家住藍田,經常在匯景對上晒草灣運動場,
藍秀順,澳景及將軍澳一帶出沒,可能我地曾經係跑步時在街上相遇過都唔定架!
作者: marcomok    時間: 2012-2-23 15:45
HI 田中Ching,我們可能見過都未定...^^
尤其晚上在澳景,每當有師兄迎面跑過我都會打個招呼...但好驚對方木無表情沒有反應..因為....哈哈....
作者: kf    時間: 2012-2-23 18:17
歡迎CHING
星期三晚黎唔黎玩呀
https://www.longrun.hk/forum/redirect.php?tid=6448&goto=lastpost#lastpost
作者: marcomok    時間: 2012-2-23 18:46
原帖由 kf 於 2012-2-23 18:17 發表
歡迎CHING
星期三晚黎唔黎玩呀
https://www.longrun.hk/forum/redirect.php?tid=6448&goto=lastpost#lastpost

黎唔到啊ching
因收工比較夜...
多謝ching
作者: mill    時間: 2012-2-23 20:39
原帖由 marcomok 於 2012-2-23 00:53 發表
大家好,我開始了跑步兩年幾了!平時通常都是晚上十點後出沒於藍田,澳景路,將軍澳一帶!
請大家多多指教...

Marco師兄你好
我以前都有跑藍田,澳景路,將軍澳的, 不過我會早d跑, 晚上7點左右就跑啦!
宜家我搬離油塘區了, 都好耐無跑過澳景路同將軍澳喇!
有機會你都join吓我地長跑網的約跑活動啦!
作者: marcomok    時間: 2012-2-23 23:52
原帖由 mill 於 2012-2-23 20:39 發表

Marco師兄你好" />" />
我以前都有跑藍田,澳景路,將軍澳的, 不過我會早d跑, 晚上7點左右就跑啦!
宜家我搬離油塘區了, 都好耐無跑過澳景路同將軍澳喇!
有機會你都join吓我地長跑網的約跑活動啦!:lovelin ...

hi mill姐
有時間一定JOIN..
作者: 阿貓    時間: 2012-2-24 12:41
原帖由 laputa99 於 2012-2-23 13:22 發表
馬高ching好, 又多隻貓.

馬高 & 成成貓師兄 ,
我只肥貓除咗食瞓, 最中意曬太陽, 曬一陣就瞓到扯鼻汗, 冇晒儀態瞓到翻晒肚(把我迷暈了 ). 無奈三年前就老死了

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2