香港長跑網 - 長跑長友

標題: 各位ching 知唔知邊到Rider 14,15 打8折? [打印本頁]

作者: 惡逆非道    時間: 2012-2-23 09:34
標題: 各位ching 知唔知邊到Rider 14,15 打8折?

登錄/註冊後可看大圖

好想要這款Wave Rider 14....

登錄/註冊後可看大圖

此款Wave Rider 14搵唔到岩我size...

登錄/註冊後可看大圖

Wave Rider 15紅色都唔錯

鞋都跑穿洞...要換鞋了...麻煩ching們邊到見到打折pm一下小弟...感激不盡!
作者: 惡逆非道    時間: 2012-2-23 09:41

登錄/註冊後可看大圖

有冇ching 見過有賣這款???
作者: ady.keung    時間: 2012-2-23 09:46
Wave Rider 15紅色香港仔鬍蘇堅買$699
作者: 惡逆非道    時間: 2012-2-23 09:50
標題: 回復 3# 的帖子
麻煩 ching pm 地址俾我 可以嗎?謝謝!!!
作者: perre    時間: 2012-2-23 11:29
荃灣中興賣 $680
作者: man1973    時間: 2012-2-24 08:21
波鞋街

作者: limwakaka    時間: 2012-2-24 10:46
波鞋街 - 大(MIDDLE ) 美記有8折
作者: paulsiu    時間: 2012-2-24 10:56
坑口厚德商場大興運動店有八折,但要有vip咭,昨天晚上我買了$624元。
作者: paulsiu    時間: 2012-2-24 10:59
原帖由 perre 於 2012-2-23 11:29 發表
荃灣中興賣 $680

C 兄如你有gov僱員証齊頭六百元正

作者: ocean388    時間: 2012-2-25 17:32
元州商場七折,只限今明兩天。
作者: perre    時間: 2012-2-25 19:07
原帖由 paulsiu 於 2012-2-24 10:59 發表 C 兄如你有gov僱員証齊頭六百元正

又咁嘅樹,突然間想買版rider15同spacer ar. 雖然我唔係公務員,但身邊有朋友!
作者: (TSW)Michael    時間: 2012-4-23 22:03
Rider15馬拉松之前8折,VIP好似9折

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2