香港長跑網 - 長跑長友

標題: 「跑步,該怎麼跑!」出咗DVD [打印本頁]

作者: Pepe    時間: 2012-3-1 23:17
標題: 「跑步,該怎麼跑!」出咗DVD
如果睇書未盡明白,可以試試睇DVD 真人示範教學講解,少於$100。
作者: perre    時間: 2012-3-1 23:20
原帖由 Pepe 於 2012-3-1 23:17 發表
如果睇書未盡明白,可以試試睇DVD 真人示範教學講解,少於$100。

好似好正,我睇到第二部份,試過星期六日唔跑步,試下只做佢果D彈彈下練習,睇下會唔會好D ....
作者: Caca    時間: 2012-3-2 11:40
邊到有得買?
作者: perre    時間: 2012-3-2 11:43
原帖由 Caca 於 2012-3-2 11:40 發表
邊到有得買?

商務或三聯等書店, 或商務網上書唐可送貨.
作者: mcmxx    時間: 2012-3-2 17:52
我都睇緊呢本書喎~ 買埋dvd睇下先~
作者: 立花道雪    時間: 2012-3-4 16:00
段片我之前上綱睇過, 有DVD既話一定要買翻隻收藏
作者: man1973    時間: 2012-3-12 13:47
三聯無喎 !
作者: tn2535055    時間: 2012-3-12 18:02
為左提升自己
我又要買返套先
作者: 麥仔    時間: 2012-3-12 19:07
我在鑽石山荷李活三联買的。問下售货员一定有。可能只是暫時缺貨。
作者: man1973    時間: 2012-3-13 18:31
thx
作者: man1973    時間: 2012-3-15 12:21
Bought it
作者: dogdog54321    時間: 2012-3-21 13:18
上網揾我見有兩本, 係唔係講唔同野? 係我就想買矖

跑步,該怎麼跑--實戰操練手冊(附DVD)

跑步,該怎麼跑?--學會「姿勢跑法」,提高跑步效能、不受傷!
作者: littlepenguin48    時間: 2012-3-21 14:14
跑步,該怎麼跑--實戰操練手冊(附DVD)< s small book with DVD
跑步,該怎麼跑?--學會「姿勢跑法」,提高跑步效能、不受傷! < a thick book (no DVD)

they are talking the same thing with the same author.  you may treat the first one as a quick guide.
作者: dogdog54321    時間: 2012-3-21 14:45
標題: 回復 13# 的帖子
icic, 好似有dvd易d,

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2