香港長跑網 - 長跑長友

標題: 油塘慢跑新手報到 [打印本頁]

作者: yau    時間: 2012-3-14 19:40
標題: 油塘慢跑新手報到
各位師兄師姐大家好!
本人上年十月開始報馬拉松半馬....
十月頭開始用肥胖的身體一步一步慢慢的向前跑
出咗好多汗.....用咗好多時間....腳痛咗好多次...用咗好多支藥酒...
人生弟一次的長跑......
用咗兩小時五十分...可以完成....非常開心
希望可以各位師兄師姐指教下...
下次可以跑快D!
作者: Jacky    時間: 2012-3-14 19:52
原帖由 yau 於 2012-3-14 19:40 發表
各位師兄師姐大家好!
本人上年十月開始報馬拉松半馬....
十月頭開始用肥胖的身體一步一步慢慢的向前跑
出咗好多汗.....用咗好多時間....腳痛咗好多次...用咗好多支藥酒... :' ...
歡迎yau師兄,佩服你第一次就跑半馬,有時間多些練跑,将来就會跑的輕鬆些的,加油!
作者: yau    時間: 2012-3-14 21:15
大頭蝦師兄..
我會時時都會練跑...會努力...架啦!
作者: kf    時間: 2012-3-15 09:32
歡迎呀!

ching如果黎緊冇半馬比賽可以跑短d加快快小步速
有腳痛要小心d,要知道成因,傷左就冇得玩啦
有時間參與我地約跑一齊交流吓丫
作者: yau    時間: 2012-3-15 18:14
多謝 kf 師兄指教!
上次跑得盡咗..
現在都小跑咗里數.....
有機會我都會參與你地一齊跑....
作者: mill    時間: 2012-3-15 22:59
Welcome yau 加入長跑網的大家庭~~~

有機會都出來同大家見吓面, 一齊跑吓啦 !
祝你越跑越Fit~~~
作者: yau    時間: 2012-3-16 22:00
多謝 mill 師姐  :

我都好想由荃灣跑到深井來回....

不過.......!現在正在治療其間! 暫時未能出席同師兄師姐一齊跑步!

待我康復完才與你們一齊跑!

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2