香港長跑網 - 長跑長友

標題: Garmin FR70 [打印本頁]

作者: takkikeos    時間: 2012-6-2 17:43
標題: Garmin FR70
Hi!我係跑步新手!啱啱開始跑左幾個月,想買錶嚟check 住心跳,做過下research打算買garmin fr70,請問邊度有得買?去旺角睇都揾唔到><另外footpod係咪可以用nike+ 個app代替?Thanks!

作者: allanccl    時間: 2012-6-2 18:03
問過晒香港無得賣,因為總代理無入過這款錶。

https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=17054&extra=page%3D3
作者: takkikeos    時間: 2012-6-2 18:16
thx 亮哥!
fr210 會唔會好大隻?因為我係女仔..見到fr70細隻d好似o岩女仔d
大概幾錢?會唔會好快冇電?
thanks!
作者: r32    時間: 2012-6-2 23:36
買FR60, 功能應該同FR70一樣.
作者: allanccl    時間: 2012-6-3 10:35
原帖由 takkikeos 於 2012-6-2 18:16 發表
thx 亮哥!
fr210 會唔會好大隻?因為我係女仔..見到fr70細隻d好似o岩女仔d
大概幾錢?會唔會好快冇電?
thanks!

已覆,請看PM。
作者: allanccl    時間: 2012-6-3 10:37
原帖由 r32 於 2012-6-2 23:36 發表
買FR60, 功能應該同FR70一樣.

問過總代理,FR60及FR70都唔會入貨,所以香港無行貨賣。
作者: raymondkwok78    時間: 2012-6-10 13:19
原帖由 allanccl 於 2012-6-3 10:35 發表

已覆,請看PM。

可唔可以PM埋我,新手打算買心跳錶
FR210 大約幾錢,續航力如何?
作者: allanccl    時間: 2012-6-10 15:03
原帖由 raymondkwok78 於 2012-6-10 13:19 發表

可唔可以PM埋我,新手打算買心跳錶
FR210 大約幾錢,續航力如何?

已覆,請看PM。
作者: westwan    時間: 2012-6-16 00:50
我也想知道210的價錢呢!
另外,我本身有果係感應帶,有剩錶的嗎!?
thanks~~

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2