香港長跑網 - 長跑長友

標題: 決定買wave rider 15練跑 [打印本頁]

作者: ycw100    時間: 2012-7-7 09:41
標題: 決定買wave rider 15練跑
172cm 175lbs 主要減肥,次要練能體!想問下各位有冇見過呢隻色,如果無就要買番銀紅色

登錄/註冊後可看大圖

作者: Thales    時間: 2012-7-9 00:55
it seems wave creation is better for you
作者: 思南    時間: 2012-7-9 14:05
原帖由 ycw100 於 2012-7-7 09:41 發表
172cm 175lbs 主要減肥,次要練能體!想問下各位有冇見過呢隻色,如果無就要買番銀紅色

呢隻係超闊版,不過著落舒服咩版都冇咩所謂啦,師兄你的體重如果係正常腳型好啱著RIDER
作者: Thales    時間: 2012-7-9 19:08
原帖由 思南 於 2012-7-9 14:05 發表

呢隻係超闊版,不過著落舒服咩版都冇咩所謂啦,師兄你的體重如果係正常腳型好啱著RIDER

175lbs似乎係creation較適合?
作者: pakcb    時間: 2012-7-10 11:57
咁既體重...我都覺買 creation 會安全d
我 180-185lbs 個時買 rider 跑跑下都覺頂唔順
買左對 creation 就好好多無腳痛...但creation 就焗d
對 rider 後來去左平時行街用了
作者: 思南    時間: 2012-7-10 17:57
咁Ching真係要考慮下creation喇
作者: ycw100    時間: 2012-7-11 13:06
原帖由 思南 於 2012-7-10 17:57 發表
咁Ching真係要考慮下creation喇
多謝師兄建議,我選擇呢款因為預算問題同自己係腳短寬大既人黎,腳型問題就無
作者: 思南    時間: 2012-7-11 22:34
原帖由 ycw100 於 2012-7-11 13:06 發表
多謝師兄建議,我選擇呢款因為預算問題同自己係腳短寬大既人黎,腳型問題就無

唔駛客氣 ,我120lbs著對rider 14跑咗2000km,個底都好似新嘅一樣

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2