香港長跑網 - 長跑長友

標題: 港島東新丁報到 [打印本頁]

作者: jin-roh    時間: 2012-7-24 20:13
標題: 港島東新丁報到
師兄師姐們, 大家好, 初來報到,小弟因減肥而開跑步. 請多多指教!
作者: allanccl    時間: 2012-7-24 23:40
歡迎 jin-roh 師兄/姐,小弟也是港島東人,也是因減肥而開始跑步,跑上癮便不能停了。
作者: jin-roh    時間: 2012-7-24 23:57
亮哥, 你好, 我鰂魚涌人, 你呢? 我而家開始係鰂魚涌公園跑. 最衰呢兩晚都落雨, 等緊一晚好天再跑過.
作者: lewischan    時間: 2012-7-25 00:10
我系港島東, 懶鬼一個
多多指教!
作者: jin-roh    時間: 2012-7-25 00:21
原帖由 lewischan 於 2012-7-25 00:10 發表 我系港島東, 懶鬼一個多多指教!
多多指教!
作者: allanccl    時間: 2012-7-25 00:33
原帖由 jin-roh 於 2012-7-24 23:57 發表
亮哥, 你好, 我鰂魚涌人, 你呢? 我而家開始係鰂魚涌公園跑. 最衰呢兩晚都落雨, 等緊一晚好天再跑過.

小弟住西灣河,以前跑開鰂魚涌至愛秩灣海旁,我唔驚落雨,但怕狗及多人,鯉景灣海旁好多人放狗,有些狗會追人及吠,有些狗主的繩太長欄住條路,所以近半年都無跑鰂魚涌至愛秩灣海旁,去了其他區跑,明晚會去將軍澳約跑,貪佢有好多斜路可以練習,預備11月的黔東南超100K賽。
作者: kf    時間: 2012-7-25 14:00
歡迎ching
有時間參與吓我地活動丫
作者: jin-roh    時間: 2012-7-25 14:22
原帖由 allanccl 於 2012-7-25 00:33 發表

小弟住西灣河,以前跑開鰂魚涌至愛秩灣海旁,我唔驚落雨,但怕狗及多人,鯉景灣海旁好多人放狗,有些狗會追人及吠,有些狗主的繩太長欄住條路,所以近半年都無跑鰂魚涌至愛秩灣海旁,去了其他區跑,明 ...

Cool. Good luck 亮哥.
作者: slauhk    時間: 2013-1-8 15:19
Hi jin-roh,
Weclome,
Samson

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2