香港長跑網 - 長跑長友

標題: ASICS feather fine 2 wide or MIZUNO wave aero11 [打印本頁]

作者: didirene    時間: 2012-8-31 11:24
標題: ASICS feather fine 2 wide or MIZUNO wave aero11
我之前對ASICS 剛跑到個踭磨平了, 到期要換一對, 見呢到D 師兄有推介 feather fine 2 wide , 又有推介 wave aero11 , 想請教下各位師兄的評價, 我 181CM 高, 74kg 重, 路跑, 跑馬路街多, 跑過一次全馬, 請教各路師兄邊對適合!

作者: BL_BaBa    時間: 2012-8-31 13:39
未試過feather fine
試過aero 11感覺幾舒服
作者: gc9543    時間: 2012-9-2 21:34
昨天試了這兩款Wide板,其實兩款都ok,最後買左  feather fine 2;因顏色較特別(藍色+粉紅)。

P.s.正價8折!
作者: didirene    時間: 2012-9-12 14:02
where 正價8折??
作者: gc9543    時間: 2012-9-12 14:48
將軍澳 坑口 厚德商場 1/f
作者: didirene    時間: 2012-9-12 15:00
我 181CM 高, 74kg 重, 路跑, 跑馬路街多, 合適嗎??
作者: echan811    時間: 2012-9-13 23:04
師兄,我見香港好似好少asis鞋賣嘅地方,請問九龍區邊度有?唔該!
作者: johnrun    時間: 2012-9-14 09:27
原帖由 echan811 於 2012-9-13 23:04 發表
師兄,我見香港好似好少asis鞋賣嘅地方,請問九龍區邊度有?唔該!

運X家
作者: sm_man    時間: 2012-9-18 12:29
我剛買左FEATHER FINE 2
覺得WIDE版有D唔適應, 前腳掌位感覺比較空虛, 可能著慣左A記鞋...
不過都係舒服既...
作者: echan811    時間: 2012-9-22 19:07
我剛買左對aero 11, 感覺幾正,我之前著a記的,著左半年都仲起水泡!
作者: stepheng    時間: 2012-9-28 21:06
小弟在澳門,找遍有賣aero 11都唔見有wide版賣,兩個星期後到香港,請問香港店鋪多唔多店鋪有wide版賣嗎?aero 11在澳門店都有85折,我行旺角那邊,但多數都係九折,請問邊度可以平多少少呀?謝謝.

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2