香港長跑網 - 長跑長友

標題: Hello [打印本頁]

作者: 火車頭    時間: 2012-9-25 10:35
標題: Hello
Hello 大家好,第一次來留言,多多指教。
作者: mill    時間: 2012-9-25 11:41
原帖由 火車頭 於 2012-9-25 10:35 發表
Hello 大家好,第一次來留言,多多指教。

你好呀火車頭師兄~~~
第一次來到,  可以來這裡同大家分享一吓 !
https://www.longrun.hk/forum/forumdisplay.php?fid=8
作者: 火車頭    時間: 2012-9-26 11:47
mill mill,
你好,借問點加相做Profile picture ?
作者: mill    時間: 2012-9-26 12:10
原帖由 火車頭 於 2012-9-26 11:47 發表
mill mill,
你好,借問點加相做Profile picture ?

我宜家出街食飯, 下午回來話你知, 希望有好心人比我更早可以回覆到你啦!
作者: mill    時間: 2012-9-26 15:03
嗱....在頁面的右上角, 你先要進入(控制面板)-->再指入(編輯個人資料)-->再入(個性化資料)到時你可加隨意加上自己的名字及簡介. 跟住你會看到有頭像的位置, 你可加上一張Size不太大的個人相片. 加完相之後, 最後記得再按'提交"呀!

作者: ccomeout    時間: 2012-9-27 13:01
Hello, 火車頭!Welcome!
作者: 火車頭    時間: 2012-9-29 11:35
標題: Thank You
得咗, 已upload相, Thank You ~
作者: mill    時間: 2012-9-29 12:09
嘩.... 留住衝線一刻! 你張相好正喎! 好掂!
作者: lewischan    時間: 2012-9-29 16:41
火車頭唔單只好掂, 簡直系超曬班  2小時46分 全馬!  強!!!
作者: 火車頭    時間: 2012-9-29 18:26
Mill Mill , 係呀,唔係好多張影到衝線,多謝攝影師~
Lewis , 強人多的是啦~
作者: 上水馬王    時間: 2012-11-1 21:51
我偶像,火車頭

歡迎歡迎!

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2