香港長跑網 - 長跑長友

標題: Wave Rider 16 八折買唔買得過? [打印本頁]

作者: Caroline    時間: 2013-1-5 20:14
標題: Wave Rider 16 八折買唔買得過?
早兩日見到有 shop 賣 $780 x 0.8 = $624, 算唔算平??
作者: leslie    時間: 2013-1-5 22:22
原帖由 Caroline 於 2013-1-5 20:14 發表
早兩日見到有 shop 賣 $780 x 0.8 = $624, 算唔算平??

算平
作者: chris11    時間: 2013-1-5 22:25
係邊?我都想買
作者: ady.keung    時間: 2013-1-6 07:54
土瓜灣馬頭涌道工聯會側既2008Sports,做7.5折,wave rider 16 賣$585
作者: Caroline    時間: 2013-1-6 13:18
標題: 回復 4# 的帖子
想問師兄你係幾時睇到? 因為我上個星期去過間 2XX8 sports, 佢地係做 75 折但職員話冇 rider 16 隻款...
作者: mwt128    時間: 2013-1-6 16:53
原帖由 Caroline 於 2013-1-6 13:18 發表
想問師兄你係幾時睇到? 因為我上個星期去過間 2XX8 sports, 佢地係做 75 折但職員話冇 rider 16 隻款...
男裝定女裝?如果男裝就有黃,白兩隻色,女裝就冇,我係兩日前見到。
作者: pacoboy    時間: 2013-1-6 17:21
請問有冇tight賣?thx!
作者: Caroline    時間: 2013-1-6 21:25
標題: 回復 6# 的帖子
請問你係就咁見到有擺出來定真係問過佢話有?

因為當日我見到想試, 但店員話冇
作者: mwt128    時間: 2013-1-6 22:46
標題: 回復 8# 的帖子
係我親眼見到有,我係附近返工所以成日都行過去,可能店員都唔知邊對係16,你知唔知16係乜樣?唔好問店員,自己上網睇下,同埋佢斜對面都有間類似店舖,你有冇去錯?
作者: Caroline    時間: 2013-1-6 23:02
標題: 回復 9# 的帖子
我緊係知 16 係咩樣...
作者: iceman0491    時間: 2013-2-2 21:06
之前都是著14代&15代練習,最近換了BROOKS GHOST 5,個人感覺,全面性KO WAVE RIDER,尤其保護性方面,係未知耐用性及唔及得上
作者: supersuperwawa    時間: 2013-2-2 21:39

gigxsport & marathxn all 80%

可大量入,不過要同大陸里搶

登錄/註冊後可看大圖

作者: ANTHONY88    時間: 2013-2-2 22:04
supersuperwawa 發表於 2013-2-2 21:39
gigxsport & marathxn all 80%

可大量入,不過要同大陸里搶

但美津龍只有85折.

作者: owen8000    時間: 2013-2-2 22:43
iceman0491 發表於 2013-2-2 21:06
之前都是著14代&15代練習,最近換了BROOKS GHOST 5,個人感覺,全面性KO WAVE RIDER,尤其保護性方面,係未知耐 ...

想請教邊度有 Brooks 賣? 是否網購先得呢?
作者: iceman0491    時間: 2013-2-2 23:12
owen8000 發表於 2013-2-2 22:43
想請教邊度有 Brooks 賣? 是否網購先得呢?

我都係網購乍,好唔方便,幸好尺碼同mizuno相同
作者: owen8000    時間: 2013-2-2 23:27
iceman0491 發表於 2013-2-2 23:12
我都係網購乍,好唔方便,幸好尺碼同mizuno相同

如果係美國網上買,運來香港運費大概係幾多?  因為我都考慮緊買一對來試下  
作者: 柔詠    時間: 2013-7-29 21:58
hk have brooks la
作者: crazydiamond    時間: 2013-7-31 18:14
owen8000 發表於 2013-2-2 23:27
如果係美國網上買,運來香港運費大概係幾多?  因為我都考慮緊買一對來試下   ...

我自己用開那間運鞋回來大概$150左右,現在美網Brooks 5做緊清貨減價,連運費大概6百零蚊,我剛訂了對Saucony Kinvara 3 6百蚊都唔使。
作者: pakcb    時間: 2013-8-1 10:57
老虎對 GT-2000 都係$629
貴佢 $5 可考慮一下
兩者有乜分別...點比較
請大家補充

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2