香港長跑網 - 長跑長友

標題: 清水灣跑手報道 [打印本頁]

作者: Manstar    時間: 2013-3-2 23:44
標題: 清水灣跑手報道
我通常係清水灣道同將軍澳練跑。曾完成10公里,半馬,全馬,50公里及78公里等賽事。
請各位師兄請多多指教
作者: kf    時間: 2013-3-2 23:51
歡迎歡迎
小弟有時都會跑吓清水灣道
作者: mill    時間: 2013-3-3 09:04
以前我都有跑TKO, 有唬過3次布袋澳TKO來回的. 但我宜家少了跑了, 宜家跑荃灣海傍多.
多多指教~~
作者: Manstar    時間: 2013-3-4 00:56
kf 發表於 2013-3-2 23:51
歡迎歡迎
小弟有時都會跑吓清水灣道

清水灣道練野幾好架,又少車,仲有油站做補給,你由邊必跑起呀? 彩虹?
作者: Manstar    時間: 2013-3-4 00:59
mill 發表於 2013-3-3 09:04
以前我都有跑TKO, 有唬過3次布袋澳TKO來回的. 但我宜家少了跑了, 宜家跑荃灣海傍多.
多多指教~~ ...

荃灣海傍好跑好多,清水灣道至布袋澳有小小危險架,有幾段路仔要跑馬路,不過就好練野,因為多上落斜 ^-^
作者: mill    時間: 2013-3-4 08:49
Manstar 發表於 2013-3-4 00:59
荃灣海傍好跑好多,清水灣道至布袋澳有小小危險架,有幾段路仔要跑馬路,不過就好練野,因為多上落斜 ^-^ ...

荃灣我地逢(星期5)晚7點都會跑的, 有機會過來JOIN我地一齊跑啦!
布袋澳早上跑都OK的, 晚上燈光唔夠就會危險D.
作者: kf    時間: 2013-3-4 13:31
Manstar 發表於 2013-3-4 00:56
清水灣道練野幾好架,又少車,仲有油站做補給,你由邊必跑起呀? 彩虹? ...

係呀~!
彩虹跑入西貢
作者: Manstar    時間: 2013-3-6 22:33
mill 發表於 2013-3-4 08:49
荃灣我地逢(星期5)晚7點都會跑的, 有機會過來JOIN我地一齊跑啦!
布袋澳早上跑都OK的, 晚上燈光唔夠就會危 ...

好呀,你地練幾多架?10K?
作者: Manstar    時間: 2013-3-6 22:35
kf 發表於 2013-3-4 13:31
係呀~!
彩虹跑入西貢

堅呀師兄!! 一來一回好金架!!
作者: kf    時間: 2013-3-7 00:31
Manstar 發表於 2013-3-6 22:35
堅呀師兄!! 一來一回好金架!!

我回程多數搭巴士.....haha失禮哂
作者: mill    時間: 2013-3-7 08:56
Manstar 發表於 2013-3-6 22:33
好呀,你地練幾多架?10K?

我自己就跑10K, 其他跑友就12-15K, 下星期5晚得閒來JOIN我地跑吓啦!
作者: Manstar    時間: 2013-3-14 21:35
kf 發表於 2013-3-7 00:31
我回程多數搭巴士.....haha失禮哂

梗係唔係啦,師兄好堅呀
幾耐跑一次呀?
作者: Manstar    時間: 2013-3-14 21:37
mill 發表於 2013-3-7 08:56
我自己就跑10K, 其他跑友就12-15K, 下星期5晚得閒來JOIN我地跑吓啦!

10K 岩我呀,不過聽日唔得,星期六我去玩Lantau 100, 下星期五有無得練呀?
作者: mill    時間: 2013-3-14 21:41
Manstar 發表於 2013-3-14 21:37
10K 岩我呀,不過聽日唔得,星期六我去玩Lantau 100, 下星期五有無得練呀?  ...

下星期5晚當然有啦! 下星期5晚應該仲會比平時多了跑友來跑tim, 當晚跑7:30, 如果你有空就來啦!
我們的post下次會在網友約跑區/3月22日荃灣青公約跑預埋你. 得閒入來指教吓! ^^

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2