香港長跑網 - 長跑長友

標題: 五虎將勝出【RUN FREE City Relay】 [打印本頁]

作者: bunbun    時間: 2013-5-26 18:22
標題: 五虎將勝出【RUN FREE City Relay】
五虎將勝出【RUN FREE City Relay】

作者: water    時間: 2013-5-26 18:24
打遍全港大小比賽,勁!
作者: leefs    時間: 2013-5-26 20:39
NIKE RUNFREE CITY RELAY

峰、歡、駒、小鵬同埋啊Sue!
爲我們奪得賽事冠軍。
辛苦曬!做得好!

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

作者: 大力    時間: 2013-5-26 21:03
leefs 發表於 2013-5-26 20:39
NIKE RUNFREE CITY RELAY

峰、歡、駒、小鵬同埋啊Sue!

小弟影到 Sue 姐等接力時嘅背影!

作者: mill    時間: 2013-5-26 21:14
恭喜晒各位快腳~~~
作者: shirley7806    時間: 2013-5-26 23:25
恭喜晒!
作者: ayudover    時間: 2013-5-27 00:01
恭喜恭喜
作者: Kennysan    時間: 2013-5-27 00:48
幾位師兄師姐恭喜哂,今日十分精彩,玩得好開心^^
作者: hokiu    時間: 2013-5-27 01:49
聽講返到終點好耐至有第二名回來!
是否對手都迷了路?
作者: kin8333    時間: 2013-5-27 10:05
不是迷路,是長跑網的快腳,我都在場影相
作者: running-sue    時間: 2013-5-27 10:52
大力 發表於 2013-5-26 21:03
小弟影到 Sue 姐等接力時嘅背影!

thx,
俾你捉到我玩手機, 未拉筋warmup添
作者: clerkb    時間: 2013-5-27 11:40
五虎 @@
作者: 大力    時間: 2013-5-27 14:14
我見妳刻意離開跑手群,自己走去欄杆另一面拉筋(隻腳浪上欄杆,强!),其他人圍埋掛住吹水,妳拉完筋先攞部機出嚟(似乎丙緊電話入面嘅人,個樣幾兇狠 :p)。

結果係大家努力嘅成果,恭喜哂。
作者: running-sue    時間: 2013-5-28 13:04
大力 發表於 2013-5-27 14:14
我見妳刻意離開跑手群,自己走去欄杆另一面拉筋(隻腳浪上欄杆,强!),其他人圍埋掛住吹水,妳拉完筋先攞 ...

我係發緊矛就真
因投票站的位置關係, 大會要改起點, 我打緊電話求救
作者: 大力    時間: 2013-5-28 22:03
有陳鑑林個仔同長毛幫你地打氣,pb 食菜咁食啦,使乜改起點丫,一剔真係無果樣整果樣 :p
作者: akirayuki    時間: 2013-5-28 22:50
恭喜恭喜
作者: wwwdragon2    時間: 2013-5-28 23:28
恭喜!!恭喜!!
作者: running-sue    時間: 2013-5-29 09:55
大力 發表於 2013-5-28 22:03
有陳鑑林個仔同長毛幫你地打氣,pb 食菜咁食啦,使乜改起點丫,一剔真係無果樣整果樣 :p ...

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2