香港長跑網 - 長跑長友

標題: 3天減肚腩餐單 [打印本頁]

作者: bunbun    時間: 2013-5-29 09:23
標題: 3天減肚腩餐單
http://the-sun.on.cc/cnt/lifestyle/20130529/00484_003.html
3天減肚腩餐單
作者: 龜兔競跑    時間: 2013-5-29 11:10
多謝師兄分享!
作者: raymondli    時間: 2013-5-29 12:44
Thx for sharing.....its useful
作者: steveTPC    時間: 2013-5-29 18:43
只要肯做運動先係減肚腩的不二法門
作者: allanccl    時間: 2013-5-29 19:43
好! 美味的減肥餐! 無得頂,唔單調,多變化,跟這餐單來減肥應該好成功! 我以前的減肥餐單調好多,一日三餐都幾乎一樣,但非常成功地兩個半月減30磅,腰圍由36"減成30"。 我會推介給朋友試這餐單,謝謝分享!
作者: 固體蛇    時間: 2013-5-30 09:51
其實講到尾, 能量收入與支出不相稱;
淨係靠飲食下功夫, 唔做番一定份量運動都係只可減一段短時間, 耐o左都係會反彈,
只要運動消耗夠大, 一日都黑唔停口食都冇問題
作者: alanika    時間: 2013-6-2 14:53
allanccl 發表於 2013-5-29 19:43
好! 美味的減肥餐! 無得頂,唔單調,多變化,跟這餐單來減肥應該好成功! 我以前的減肥餐單調好多,一日三餐 ...

以我減肥嘅經驗,呢份餐單一定冇可能減肚腩囉,頂多令體重保持唔上升,但冇可能回落。
作者: maylam_running    時間: 2013-8-29 13:40
THX FOR SHARING!
作者: bigman    時間: 2013-8-29 14:42
咁豐富都減到
作者: hifilo    時間: 2013-8-29 14:44
其實講到尾, 能量收入與支出不相稱;
淨係靠飲食下功夫, 唔做番一定份量運動都係只可減一段短時間, 耐o左都係會反彈,
只要運動消耗夠大, 一日都黑唔停口食都冇問題

I can't agree more

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2